Englannin kielimatkat Englantiin

Englannin kielikurssit Englannissa. Speak & Fun Kielimatkat.

Englanti on klassinen kohdemaa englannin kielimatkalle. Maan monista kohteista löytyy eritasoisia englannin kielen kursseja sekä aikuisille, nuorille että perheille. Kielimatka Englantiin kehittää kielitaitoa huimasti! 

Englannin kielimatkakohteiden joukossa on energisiä suurkaupunkeja, idyllisiä pikkukaupunkeja sekä tunnettuja yliopistokaupunkeja, unohtamatta Etelä-Englannin aurinkoisia rannikkokohteita. Murrevariaatio on Englannissa suurta, joten kielimatkakohteen voi valita vaikka kohdekaupungin aksentin perusteella.

Englannin opiskelu kielimatkalla on tehokasta ja hauskaa, ja samalla maan tavat ja perinteet tulevat tutuiksi. Löydä oma kohteesi kielimatkalle Englantiin!

_____________________________________________________

Kattavasti englannin kielikursseja aikuisille ja nuorille

Eritasoisissa pienryhmissä opiskelet englantia miellyttävässä ympäristössä, ja kielitaito paranee lyhyessäkin ajassa huimasti. Valittavissa on niin nuorten kuin aikuisten kielikursseja sekä erityisesti yli 50-vuotiaille suunniteltuja englannin kielikursseja. Voit myös ottaa yksityistunteja, jolloin opetus räätälöidään juuri tarpeitasi vastaavaksi.

Monissa kohteissa Englannissa voi valita lisäksi kielitutkintoon valmentavia sekä työelämässä tarvittavaan kieleen keskittyviä kursseja.

Halutessasi voit myös yhdistellä kielimatkasi aikana eri kohteita. Voit esimerkiksi ensin opiskella englantia kielikoulussa suurkaupungin sykkeessä ja sen jälkeen vaihtaa opiskelemaan kielikurssille Etelä-Englannin rannikkokohteeseen. Autamme sinua mielellämme luomaan juuri sinulle sopivan kielimatkan Englantiin!

Englannin kielikurssit Australiassa. Speak & Fun Kielimatkat

Brittiläistä kulttuuria ja moderneja suurkaupunkeja

Brittiläisellä imperiumilla on pitkä historia, jonka jäljet ovat nähtävissä kaikkialla. Englannissa asuu nykyään huomattava määrä eri puolelta maapalloa muuttaneita ihmisiä, joten kulttuuri on tämän ansiosta värikkään monipuolinen.

Kielimatkan aikana on sekä opetuksen jälkeen että viikonloppuisin mahdollista nauttia monipuolisesta vapaa-ajan ohjelmasta. Historiallisista nähtävyyksistä tunnetuimpiin kuuluvat Hadrianuksen muuri Englannin ja Skotlannin rajalla, Stonehenge sekä tietysti Lontoon monet nähtävyydet. Luonnosta nauttivan kannattaa vierailla Englannin lukuisissa kansallispuistoissa, esimerkiksi Yorkshire Dalesissa tai Peak Districtissä.

 

Kysymyksiä? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!