Kielikurssit Englannissa

Englannin kurssit Englannissa

Kielimatka Englannissa auttaa sinua parantamaan kielitaitoasi huimasti! Englanti on klassinen kohdemaa kielikurssille, puhutaanhan Isossa-Britanniassa englantia sen "alkuperäisessä" muodossa. Englannin kielimatkakohteissa on energisiä suurkaupunkeja, idyllisiä pikkukaupunkeja sekä tunnettuja yliopistokaupunkeja, unohtamatta Etelä-Englannin aurinkoisia rannikkokohteitamme. Englannissa murrevariaatio on suurta, joten voit myös valita kielimatkakohteesi sen perusteella, minkälaisen aksentin haluaisit oppia! 

Mitä tahansa toiveita sinulla on kielikurssisi suhteen, meillä on tarjota sopiva kielikoulu. Eritasoisissa pienryhmissä opiskelet englantia miellyttävässä ympäristössä ja kielitaitosi paranee huomaamattasi. Kurssivalikoimaan kuuluu peruskurssien lisäksi mm. Business English -kursseja sekä nuorten kursseja. 

Kulttuuria ja vieraanvaraisuutta

Englanti on Yhdistyneen kuningaskunnan suurin osa niin asukaslukunsa kuin pinta-alansakin puolesta. Brittiläisen imperiumin kehdolla on pitkä ja mielenkiintoinen historia, jonka jäljet ovat yhä nähtävissä. Englantia on kiittäminen mm. länsimaisen teatterihistorian tärkeimpiin kuuluvasta näyttelijä-näytelmäkirjailijasta, William Shakespearesta, joten Englannin merkitystä eurooppalaiselle kulttuurille ei sovi väheksyä.

Englantilainen kohteliaisuus on maailmankuulua. Paikalliset ottavatkin vieraat vastaan avoimesti ja ystävällisesti, ja heihin tutustuessasi pääset nauttimaan brittiläisestä charmista omakätisesti!

Nähtävää ja koettavaa

Kielimatkasi monipuolinen vapaa-ajan ohjelma tarjoaa sinulle opetuksen jälkeen sekä viikonloppuisin mahdollisuuden parantaa kielitaitoasi myös arkielämässä. Englantilaiset kaupungit ja maaseutu tarjoavat suuren määrän nähtävyyksiä.

Historiallisista nähtävyyksistä tunnetuimpiin kuuluvat Hadrianuksen muuri Englannin ja Skotlannin rajalla, Stonehenge sekä tietysti Lontoon ylpeydet Buckingham Palace, St. Paul's Cathedral ja Towerin linna. Luonnosta nauttivan kannattaa vierailla Englannin lukuisissa kansallispuistoissa, esimerkiksi Yorkshire Dalesissa tai Peak Districtissä.

Kattavasti kielikursseja

Kurssivalikoimasta löytyy varmasti sinulle sopiva kielikurssi. Meillä on tarjota niin nuorten kuin aikuistenkin kielikursseja, erityisesti yli 40-vuotiaille suunniteltuja kielikursseja, kielitutkintoon valmentavia sekä työelämän ja talouden sanastoihin keskittyviä kursseja. 

Halutessasi voit myös yhdistellä kielimatkasi aikana eri kurssikohteita. Voit esimerkiksi ensin opiskella englantia kielikoulussa suurkaupungin sykkeessä ja sen jälkeen vaihtaa opiskelemaan kielikurssille Etelä-Englannin rannikkokohteeseen.

Sinulla on vapaat kädet kurssikohteiden yhdistämisessä, missä järjestyksessä haluat niissä vierailla ja kuinka kauan tahdot viipyä kussakin kohteessa. Autamme sinua mielellämme luomaan juuri sinulle sopivan kielimatkan Englantiin.