Englannin kielikurssit Englannissa

Englannin kielikurssit Englannissa. Speak & Fun Kielimatkat.

Kielimatka Englannissa auttaa parantamaan kielitaitoa huimasti! 

Englanti on klassinen kohdemaa kielikurssille, puhutaanhan Isossa-Britanniassa englantia sen alkuperäisessä muodossa. Maasta löytyy kielikursseja kaikenikäisille ja -tasoisille.

Englannin kielimatkakohteissa on energisiä suurkaupunkeja, idyllisiä pikkukaupunkeja sekä tunnettuja yliopistokaupunkeja, unohtamatta Etelä-Englannin aurinkoisia rannikkokohteita. Murrevariaatio on Englannissa suurta, joten kielimatkakohteen voi valita vaikka kohdekaupungin aksentin perusteella.

Kattavasti kielikursseja

Eritasoisissa pienryhmissä opiskelet englantia miellyttävässä ympäristössä ja kielitaito paranee lyhyessäkin ajassa huimasti. Valittavissa on niin nuorten kuin aikuistenkin kielikursseja, erityisesti yli 50-vuotiaille suunniteltuja kielikursseja, kielitutkintoon valmentavia sekä työelämän ja talouden sanastoihin keskittyviä kursseja. 

Halutessasi voit myös yhdistellä kielimatkasi aikana eri kurssikohteita. Voit esimerkiksi ensin opiskella englantia kielikoulussa suurkaupungin sykkeessä ja sen jälkeen vaihtaa opiskelemaan kielikurssille Etelä-Englannin rannikkokohteeseen. Autamme sinua mielellämme luomaan juuri sinulle sopivan kielimatkan Englantiin!

Englannin kielikurssit Australiassa. Speak & Fun Kielimatkat

Brittiläistä kulttuuria ja moderneja suurkaupunkeja

Brittiläisellä imperiumilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia, jonka jäljet ovat nähtävissä kaikkialla. Englannissa asuu kuitenkin nykyään huomattava määrä eri puolelta maapalloa muuttaneita ihmisiä, joten kulttuuri on tämän ansiosta värikkään monipuolinen. Englantilainen kohteliaisuus on maailmankuulua ja paikallisiin tutustuessasi pääset todella nauttimaan brittiläisestä charmista!

Kielimatkan aikana on sekä opetuksen jälkeen että viikonloppuisin mahdollista nauttia monipuolisesta vapaa-ajan ohjelmasta. Historiallisista nähtävyyksistä tunnetuimpiin kuuluvat Hadrianuksen muuri Englannin ja Skotlannin rajalla, Stonehenge sekä tietysti Lontoon monet nähtävyydet. Luonnosta nauttivan kannattaa vierailla Englannin lukuisissa kansallispuistoissa, esimerkiksi Yorkshire Dalesissa tai Peak Districtissä.

 

Kysymyksiä? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!