Englannin kielikurssit Bournemouth

Englannin kielikurssit Bournemouth Speak & Fun Kielimatkat

 

Englannin etelärannikolla sijaitseva Bournemouth on useaan alueeseen jakautuva rantakaupunki. Pitkä rannikko kutsuu vierailijoita Englannin Rivieralle nauttimaan merestä ja vilkkaasta yöelämästä.

Bournemouth on tyypillinen englantilainen pikkukaupunki, jonka keskustaa ympäröi useat asuinalueet. Rannalle on keskustasta lyhyt matka, ja kaupungissa on helppo liikkua paikasta toiseen kielimatkan aikana. Eläväisen ilmapiirin luovat paikalliset, matkailijat ja opiskelijat, jotka tahdittavat kaupungin elämää.

Kielimatkalle Bournemouthiin voi lähteä sekä aikuiset että nuoret. Englannin opiskeluun ei voi löytää rennompaa paikkaa!

Kielimatkalle Bournemouthiin - ota nämä huomioon

  • Milloin kannattaa matkustaa? Bournemouthiin voi matkustaa ympäri vuoden lauhkean ilmaston vuoksi, mutta kaupunki on parhaimmillaan kesäkaudella.
  • Mihin varata lennot? Helsinki-Vantaalta lähtee kuitenkin päivittäin lentoja Lontooseen, josta on hyvät yhteydet Bournemouthiin. Lyhin matka on Heathrow’n lentokentältä, josta pääsee Bournemouthiin helposti suoralla bussiyhteydellä.
  • Kenelle Bournemouth sopii parhaiten? Kielikurssi Bournemouthissa sopii kaikille. Rannat ovat otolliset uimista ja rentoutumista varten, ja itse kaupungissa riittää kulttuuria ja elämää. Bournemouth on klassikkokohde myös nuorten kielimatkalle.

Energinen Bournemouth

400 000 asukkaan Bournemouthissa pääsee tutustumaan aitoon brittiläiseen tunnelmaan. Kaupungissa on paljon kahviloita, ravintoloita ja perinteisiä pubeja. Englannin oppituntien jälkeen onkin aikaa tutustua kaupungin tunnelmaan!

Englannin kielimatkan aikana Bournemouthin katuja kävellessä törmää mitä mielenkiintoisimpiin putiikkeihin. Runsas opiskelijakulttuuri tuo paljon vivahdetta kaduille, ja niillä voi kuunnella esimerkiksi katusoittajien esityksiä.

Rantakatu ja Bournemouthin laituri ovat mahtavia paikkoja rentojen iltapäivien viettoon englannin kurssin jälkeen. Lisäksi Bournemouthin akvaariossa pääsee tutustumaan eri merieläimiin ja kaloihin. Bournemouthissa on paljon eri nähtävyyksiä, joihin tutustua!

Liikkuminen Bournemouthissa

Kielikurssin aikana Bournemouthin keskustassa liikkuu ja tekee löytöjä parhaiten kävellen. Kaupungissa liikennöi kuitenkin useita bussireittejä, joilla pääsee helposti kaupungin eri asuinalueille. Rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustan laidalla, ja sieltä on hyvät yhteydet esimerkiksi Lontooseen.

Lisäksi Bournemouthista käsin voi matkustaa muihin rannikkokaupunkeihin ja sisämaan nähtävyyksille. Välimatkat ovat lyhyitä!

Old Harry Rocks ja retkiä lähiseudulle

Rannikko ja meri ovat vahvasti osana Bournemouthin kulttuuria. Englannin kielimatkan aikana pääsee tutustumaan lukuisiin eri rantoihin ja niitä ympäröiviin kallioihin. Old Harry Rocksin jyrkänteen läheisyydessä on hyvät vaellus ja uintimahdollisuudet.

Bournemouthista voi tehdä retkiä lähiseudulle todella helposti. Esimerkiksi Stonehenge, rannikkokaupungit Portsmouth ja Brighton sekä Isle of Wightin saari ovat hyvien etäisyyksien päässä.

Yhdistä kohteita

Bournemouthista englannin opiskelua voi jatkaa esimerkiksi Brightonissa tai Lontoossa. Kysy meiltä lisätietoja kohteiden yhdistämisestä!

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

 

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,54 / 10

Arvioiden määrä: 27

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
16 Suomi 1 Europa School Bournemouth 8.28
15 Suomi 1 Europa School Bournemouth 9.01
50 Suomi 2 Europa School Bournemouth 8.10
32 Suomi 2 Europa School Bournemouth 7.75
51 Saksa 2 Capital School of English Bournemouth 8.17
48 Saksa 2 Capital School of English Bournemouth 7.01
20 Espanja 3 Europa School Bournemouth 8.70
22 6 Capital School of English Bournemouth 8.10
26 8 Capital School of English Bournemouth 9.06
40 1 Capital School of English Bournemouth 9.48
24 12 Capital School of English Bournemouth 9.20
30 2 Europa School Bournemouth 8.10
20 2 Capital School of English Bournemouth 8.00
32 2 Capital School of English Bournemouth 8.71
22 2 Capital School of English Bournemouth 9.43
28 2 Capital School of English Bournemouth 8.15
25 3 Capital School of English Bournemouth 8.80
16 Espanja 3 Capital School of English Bournemouth 9.00
23 3 Europa School Bournemouth 8.30
21 6 Capital School of English Bournemouth 9.26
27 3 Europa School Bournemouth 8.60
22 3 Capital School of English Bournemouth 8.00
21 Saksa 6 Capital School of English Bournemouth 9.01
25 3 Capital School of English Bournemouth 9.28
26 2 Europa School Bournemouth 8.60
31 4 Europa School Bournemouth 7.98
40 1 Capital School of English Bournemouth 8.39