Europa School of English Bournemouth

Bournemouth iso-britannia kielimatka englanti opi englantia speakandfun
Bournemouth iso-britannia kielimatka englanti opi englantia speakandfunBournemouth iso-britannia kielimatka englanti opi englantia speakandfunBournemouth iso-britannia kielimatka englanti opi englantia speakandfunBournemouth iso-britannia kielimatka englanti opi englantia speakandfunBournemouth iso-britannia kielimatka englanti opi englantia speakandfunBournemouth iso-britannia kielimatka englanti opi englantia speakandfunBournemouth iso-britannia kielimatka englanti opi englantia speakandfunBournemouth iso-britannia kielimatka englanti opi englantia speakandfun

Englannin kielimatkalle eläväiseen Bournemouthiin

Bournemouthin kielikoulu Europa School of English sijaitsee kaupungin keskustassa, vain muutaman minuutin päässä rannalta. Historiallinen koulurakennus on toiminut aiemmin kirkkona, jonka jälkeen se on modernisoitu kielikoulun käyttöön.

Rakennuksessa on 10 valoisaa ja modernia luokkahuonetta sekä opiskelijoiden oleskelualue. Koululla toimii myös viihtyisä opiskelijaruokala josta opiskelijat voivat myös hakea kahvia ja teetä ilmaiseksi.

Koko koulun alueella on ilmainen nettiyhteys. Kesäisin koululla on myös puutarha-alue, jossa opiskelijat voivat rentoutua tauoilla.

Tietoa brexitistä

Englannin kielikurssit

Kielikoulu tarjoaa kursseja vuoden ympäri aina aloittelijoista edistyneille kielen opiskelijoille. Opetusryhmät ovat pieniä ja oppitunnin pituus on 45 minuuttia. Oppitunteja pidetään pääasiassa aamu- ja iltapäivisin. Oma tasoryhmä määräytyy ennen kurssin alkua tehtävällä tasotestillä.

Voit valita näistä kursseista

 • Peruskurssi, jossa on ryhmäopetusta 20 oppituntia viikossa
 • Intensiivikurssi, jossa on ryhmäopetusta 30 oppituntia viikossa.

Opetusryhmissä on enintään 15 opiskelijaa, jotta opetus pysyy tehokkaana ja mahdollisimman yksilöitynä. Kaikilla opettajilla on korkeakoulututkinto englannin opettamisesta vieraana kielenä.

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Europa School of English Bournemouth voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kurssien minimikesto on kaksi viikkoa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Kielimatkan ajan voit majoittua isäntäperheessä. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta vähintään kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Tutustu paikalliseen elämäntyyliin ja tapoihin asumalla paikallisessa perheessä! Bournemouthin isäntäperheet ovat tarkoin valittuja, ja monet ovat olleet vuosia mukana toiminnassa.

Isäntäperheessä majoitut yhden hengen huoneessa puolihoidolla. Viikonloppuisin saat täysihoidon. Lisämaksusta voit myös saada käyttöösi oman kylpyhuoneen.  Kaikki perheet asuvat hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä koulusta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä myös majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Helpoimmin Bournemouthiin pääsee lentämällä ensin yhdelle Lontoon kentistä. Matkaan Heathrow’lta tai Gatwickiltä Bournemouthiin menee noin 2,5-3 tuntia.

Voit kuitenkin halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen Bournemouthin, Southamptonin tai Heathrow’n lentokentiltä.

Lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä ja julkisen liikenteen hyödyntämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Bournemouthissa ja sen lähistössä on paljon kaikenlaista tekemistä ja näkemistä. Kaupunki sijaitsee lähellä UNESCO:n maailmanperintökohteeksi nimettyä Jurassic Coast -rannikkoa ja New Forest -kansallispuistoa.

Koulu tekee myös yhteistyötä paikallisten matkanjärjestäjien kanssa, ja voit varata paikan haluamallesi retkelle koulun vastaanotosta. 

Kielikoulun henkilökunta voi auttaa omatoimisten retkien järjestelyissä. Viikonloppuisin voi helposti lähteä vaikka Oxfordiin tai Lontooseen, joka on parin tunnin matkan päässä Bournemouthista!

Bournemouthissa voit harrastaa mm. seuraavia lajeja:

 • Vesihiihto
 • Melonta
 • Surffaus
 • Purjehdus
 • Golf

 

 • Lontoo
 • Oxford
 • Stonehenge

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2