International Projects Bournemouth

kielimatka bournemouth englanti nuoret
kielimatka bournemouth englanti nuoretkielimatka bournemouth englanti nuoretkielimatka bournemouth englanti nuoretkielimatka bournemouth englanti nuoretkielimatka bournemouth englanti nuoretkielimatka bournemouth englanti nuoretkielimatka bournemouth englanti nuoretkielimatka bournemouth englanti nuoret

Nuorten kielimatkojen klassikkokohde Bournemouth

Nuorten kielikoulu International Projects Bournemouthissa kuuluu Europa School of Englishiin. IP on järjestänyt nuorten kursseja jo useita vuosia.

Nuorten kesäkurssin opetusta järjestetään sekä koulun omissa että Bournemouth and Poole Collegen tiloissa. Kaikki opetustilat sijaitsevat kävelymatkan päässä asuntolalta ja lyhyen bussimatkan päässä isäntäperheistä.

Bournemouthin nuorten kielimatkalla on paljon vapaa-ajan toimintaa, ja kansainvälisessä porukassa kielitaito kehittyy erittäin nopeasti.

Tietoa brexitistä

Hinnasto 2020

________________________

Englannin kielikurssi ja opetus

Kaikki oppilaat tekevät ensimmäisenä päivänä tasotestin, jonka perusteella heidät sijoitetaan sopivan tasoisiin ryhmiin. Nuorten kurssilla aamupäivät on varattu oppitunteja varten, ja iltapäiville oppilaille on suunniteltu vapaa-ajan ohjelmaa.

Oppimateriaalit saat kielikoululta. Kurssin lopuksi saat todistuksen, josta ilmenee myös yleisen eurooppalaisen kriteerin mukainen osaamistasosi englannin kielessä.

Nuorten kesäkurssilla opiskellaan 15 tai 20 oppituntia viikossa. Yhden oppitunnin pituus on 45 minuuttia. Jokainen aamupäivän oppitunneista keskittyy johonkin tiettyyn kielenoppimisen aiheeseen: kielioppiin, kirjoittamiseen ja kuullun ymmärtämiseen tai keskustelu- ja puheharjoituksiin.

IP:n opetuskonsepti on kehitetty erityisesti nuorten kesäkursseja varten. Läpikäytävät aiheet tunneilla liittyvät erityisesti paikalliseen kulttuuriin ja elämäntapaan. Oppitunneilla keskustelut, debatit, esitykset ja ryhmätyöt ovat yleisiä, sillä ne parantavat kommunikaatiotaitoja ja luovat ryhmähenkeä.

Kurssin aikaväli ja hinnat

Voit osallistua Bournemouthin nuorten kurssille aikavälillä 20.06.2020 - 29.08.2020. 

Viikkomäärän saa valita itse, ja mukaan voi tulla vain yhdeksikin viikoksi. Kurssin hintaan sisältyy kurssi, majoitus, täysihoito, lentokenttäkuljetukset sekä vapaa-ajan ohjelma.

Kysy lisätietoja ja parhaat tarjoukset asiakaspalvelustamme.

Ohjaus

Bournemouthin kielimatkasi aikana kielikoulun mukava henkilökunta sekä isäntäperheet pitävät kurssilaisista huolen. Koulun paikalliset ohjaajat ovat käytettävänäsi myös englannin opetuksen ulkopuolisena aikana, milloin vain sinulla on huolia tai murheita, toiveita tai parannusehdotuksia. 

Jos paikan päällä ongelmatilanteissa tarvitset neuvoja suomeksi, voit olla yhteydessä meihin.

Ohjaajat eivät ole seuranasi jatkuvasti, mutta he varmistavat, että yhteisiä sääntöjä noudatetaan. Jos haluat lähteä uusien ystäviesi kanssa vaikka leffaan, voit tietysti tehdä näin ilman valvojaa. Menemisistään tulee aina ilmoittaa henkilökunnalle tai isäntäperheelle.

Majoitus

Majoitustietosi saat viimeistään viikkoa ennen kielimatkan alkua, yhdessä Bournemouthin infopaketin kanssa.

Isäntäperhe

Voit majoittua yhteen mukavista isäntäperheistä, jossa tulet asumaan kahden tai kolmen hengen huoneessa. Perheessä pääset hyvin harjoittelemaan jokapäiväistä englannin kieltä. Isäntäperheessä on mahdollisuus saada hyvä kuva todellisesta englantilaisesta perhe-elämästä.

Osa perheistä sijaitsee lähellä kielikoulua ja osa taas bussimatkan päässä. Matka koululle kestää keskimäärin 30 minuuttia. Kivoimmat asuinalueet sijaitsevat hieman kauempana keskustasta ja koulusta.

Perhemajoitus on sopii parhaiten itsenäisille nuorille, jotka uskaltavat tarvittaessa kulkea myös yksin koululta perheeseen.

Täysihoito kuuluu perhemajoituksen hintaan (aamiainen, lounaspaketti, illallinen). Jos sinulla on allergioita tai jokin erityisruokavalio, kerrothan asiasta meille viimeistään kurssivarauksen yhteydessä.

Asuntola

Majoitut modernissa asuntolassa muiden erimaalaisten kurssilaisten ja ystävällisen kansainvälisen henkilökunnan kanssa.

Jokaisessa asuntolan huoneistossa on 5-6 yhden hengen makuuhuonetta, joissa jokaisessa on oma suihku, wc ja pesuallas. Joka asunnossa on yhteinen olohuone.

Täysihoito kuuluu asuntolamajoituksen hintaan (aamiainen, lounaspaketti, illallinen). Kaikki ateriat tarjoillaan koulun ruokalassa, n. 10 minuutin kävelymatkan päässä asuntolasta.

Muita majoitusvaihtoehtoja

Bournemouthissa voit varata pelkän kielikurssin, ja majoittua vaikka perheesi tai sukulaistesi kanssa.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Yhteiskuljetus Heathrow'n lentokentältä sisällytetään kielimatkan hintaan. Yhteiskuljetuksen kellonajat löydät hinnastosta. Jos saavut tai lähdet eri aikaan, tulee kuljetus varata yksityisenä lisähintaan.

Saapuessasi sinua ollaan vastassa lentokentän tuloaulassa, matkatavaroiden noutamisen jälkeen. Saatat joutua odottamaan hetken kentällä kuljetuksen lähtöä. Sinut ja muut kurssilaiset viedään suoraan majoitukseen tai isäntäperheiden tapaamispisteeseen. Lähtöpäivänäsi sinut viedään lentoasemalle varmistaen, että ehdit ajoissa lennollesi.

Jos kielikurssilaiselle varataan yksin matkustavan nuoren palvelu lentoyhtiöltä, tulee varata myös kielikoulun Unaccompanied Minor -palvelu lisähinnasta. Jos varaat palvelun yksin matkustavalle alaikäiselle, lentoyhtiö on vastuussa lapsesta tai nuoresta koko matkan ajan, lähtöasemalta määränpäähän.

Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan, vaan ne tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa!

Vapaa-ajan ohjelma

Kielikoulu järjestää ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa iltapäivisin ja iltaisin, seitsemänä päivänä viikossa. Iltapäiväaktiviteetteja ovat mm. kaupunkikierros, kaupunkivisa, ranta-aktiviteetit ja erilaiset työpajat. 

Iltaisin järjestetään ainakin yksi aktiviteetti, esimerkiksi tervetuliaisbileet, peli-ilta, open stage, leffailta tai kansainväliset juhlat.

Näiden lisäksi kielikurssin hintaan kuuluu kaksi puolipäiväretkeä ja yksi kokopäiväretki aina kahden viikon välein. Mahdollisia retkikohteita ovat mm. Winchester, Salisbury, Lontoo, Brighton ja Bath. Tarkan ohjelman saa tietää ensimmäisenä päivänä.

Kielikoulu järjestää muitakin aktiviteetteja lisämaksua vastaan.

 

Yön yli Lontoossa -retki

Koska yksi päivä Lontoossa ei välttämättä ole riittävä, Yön yli Lontoossa -retki tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia kaupungista pidempään.

Lauantaiaamuna saat aikaisen aamiaisen ja pakettilounaan mukaan. Kielikoulun ohjaajat järjestävät useita nähtävyys- ja ostoskävelyjä päivällä, ja myöhemmin syötte lämpimän illallisen porukalla ennen kuin menette yöksi hostelliin.

Modernissa hostellissa on monen hengen huoneita, joissa kaikissa on suihku ja wc. Sunnuntaiaamuna kaikille tarjotaan aamiainen ja saatte pakettilounaat mukaan. Sinulla on muutamia tunteja vielä aikaa Lontooseen tutustumiseen, kunnes iltapäivällä lähdette takaisin Bournemouthiin. Palattuanne saat vielä kevyen illallisen.

Tämä erikoisretki ei sisälly kurssin ohjelmaan, mutta voit varata sen ennakkoon.

Surffikurssi

Bournemouth on täydellinen surffauskohde. Jos sinua kiinnostaa kokeilla lainelautailua, voit ilmoittautua nuorten surffikurssille. Tämä kurssi on viiden päivän mittainen ja se järjestetään iltapäivisin. Surffausta on kaksi tuntia päivässä.

Varusteet saat kurssinjärjestäjältä. Surffituntien ajankohta saattaa vaihdella riippuen säästä, vuorovedestä ja aaltojen korkeudesta. Huonolla säällä tunteja siirretään, tai järjestetään korvaava tunti.

Tämä erikoiskurssi ei sisälly kurssin ohjelmaan, mutta voit varata sen ennakkoon. Huomaathan, että osallistuessasi tälle erikoiskurssille, et välttämättä voi osallistua kurssin ohjelmaan kuuluviin muihin aktiviteetteihin.

Ilmoittautuminen

Bournemouthin nuorten kurssille voi ilmoittautua helpoiten sähköpostitse.

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Setted parameter are not compatible!