Englannin kielimatkat Brighton

Englannin kielikurssit Brighton. Speak & Fun Kielimatkat

Brighton on Englannin rannikon klassisin kohde kielimatkalle. Brightonin hiekkarannat ovat kaiken lisäksi yksi maailman ensimmäisistä matkakohteista! Tänä päivänä Brighton on loistava kohde englannin kielen kurssille ympäri vuoden.

Kielimatka Brightoniin on hyvä valinta sekä aikuisille että nuorille, ja Brighton on myös erinomainen perhekohde kesäisin. Kaupungista on hyvät junayhteydet sekä Lontooseen että muihin rannikon kaupunkeihin.

Kielimatkalle Brightoniin - ota nämä huomioon

  • Milloin Brightoniin kannattaa matkustaa? Brighton on parhammillaan kesäkaudella. Myös muina vuodenaikoina kaupungissa on mahtava tunnelma, ja muita matkailijoita on aina vähemmän kesäkauden ulkopuolella.
  • Mihin varata lennot? Parhaat ja nopeimmat yhteydet Brightoniin on Lontoon Gatwickin lentokentältä, johon on Helsingistä suoria lentoja. Junalla pääsee Gatwickiltä Brightonin keskustaan alle puolessa tunnissa, ja lippujen hinnat ovat edullisia.
  • Mikä lentokenttä valita? Kaikilta Lontoon kentiltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet kaupunkiin. Heathrow’lta on metroyhteys keskustaan, josta voi jatkaa matkaa eri puolille Lontoota. Greenwichin tavoittaa helpoiten Gatwickin lentokentältä nopealla junayhteydellä.
  • Kenelle Brighton sopii? Brighton sopii kaikenikäisille kielimatkailijoille. Kaupungista löytää tekemistä niin aikuiset, nuoret kuin perheetkin! Brighton tunnetaan avoimena ja suvaitsevaisena kaupunkina.
  • Hintataso Brightonissa? Kesäkaudella etenkin majoituksen hinnat saattavat olla korkeammat, kuin muina vuodenaikoina. Lontooseen verrattuna Brighton on edullisempi kohde kielimatkalle. Punnan kurssin vaihtelu kannattaa ottaa huomioon rahaa vaihtaessa.

Eläväinen opiskelijakaupunki

Brighton on tunnettu rennosta ilmapiiristä ja vilkkaasta yöelämästään. Kaupungissa on etenkin kesäkaudella paljon niin englantilaisia kuin kansainvälisiä matkailijoita, joten tapahtumia on kaupungin joka kolkassa.

Ympäri vuoden Brightonissa elää ainoastaan 150 000 asukasta. Kesäkaudella kaupungin ihmismäärä kuitenkin moninkertaistuu. Brighton onkin ollut yksi Englannin suosituimmista kesäkohteista jo 1800-luvulta lähtien.

Brightonissa asuu paljon ihmisiä eri puolilta Englantia ja muuta maailmaa. Kaupungin väestö muodostuu tyypillisesti nuorista aikuisista, ja Brighton tunnetaan myös erittäin suvaitsevaisena kaupunkina.

Rantaelämää, tapahtumia ja tasa-arvoa Brightonissa

Brighton Pier on yksi hauskimmista vierailukohteista kaupungissa, etenkin koko perheelle. Viihdealueelta löytyy huvipuistolaitteita, ruokapaikkoja ja konsertteja ympäri vuoden.

Keskustan ja Brightonin rantakadun vilinästä pääsee levähtämään kaupungin puistoihin ja rauhallisille asuinalueille, kuten Hoveen. Brightonin pitkältä hiekkarannalta löytää myös varmasti oman, rauhaisan sopukan.

Brighton tunnetaan myös mahtavista tapahtumistaan. Kielimatkan voikin ajoittaa osumaan samaan aikaan jonkin tunnetun tapahtuman kanssa!

Esimerkiksi Brighton Festival toukokuussa sekä Brighton & Hove Pride elokuussa täyttävät kaupungin musiikilla, taiteella ja juhlatunnelmalla. Brightonin Pride on lisäksi Ison-Britannian suurin LGBTQ -tapahtuma.

Liikkuminen Brightonissa

Brighton on kompakti kaupunki, ja keskusta-alueella voi helpoiten liikkua kävellen. Paikallisbussit ovat nopein ja mukavin tapa matkustaa Brightonin keskustan ulkopuolelle. Linjoja on paljon ja vuoroväli tiheä, joten odottaa ei koskaan tarvitse kauaa.

Viikonlopun viettoon voi lähteä helposti myös Lontooseen. Brightonin ja Lontoon välinen junayhteys vie esimerkiksi Victorian asemalle, josta voi aloittaa Lontoon tutkimusretken. Matka kestää vain tunnin, joten Lontoossa voi käydä vaikka usemmankin kerran.

Yhdistä kohteita

Englantia voi opiskella kielimatkalla myös useammassa kohteessa. Miltä kuulostaisi kielimatkan jatkaminen Brightonin jälkeen Lontoon vilinässä tai vaikka yliopistokaupunki Oxfordissa?

Kielimatkasi viikkomäärän voit valita itse, ja yhdistellä kohteita haluamallasi tavalla. Suunnitellaan yhdessä paras kielimatka Englantiin!

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,80 / 10

Arvioiden määrä: 27

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
17 Suomi 4 LSI (old LTC) Brighton 9.30
44 Suomi 1 UIC Brighton 9.54
43 Suomi 2 LSI (old LTC) Brighton 9.34
40 Suomi 1 LSI (old LTC) Brighton 8.82
13 Espanja 1 LSI (old LTC) Brighton 9.90
14 Espanja 1 LSI (old LTC) Brighton 9.65
13 Espanja 1 LSI (old LTC) Brighton 8.30
15 Espanja 1 LSI (old LTC) Brighton 4.95
19 Suomi 3 LSI (old LTC) Brighton 8.85
17 Espanja 1 LSI (old LTC) Brighton 9.60
17 Espanja 1 LSI (old LTC) Brighton 9.43
16 Espanja 1 LSI (old LTC) Brighton 9.67
15 Espanja 1 LSI (old LTC) Brighton 8.88
14 Espanja 1 LSI (old LTC) Brighton 9.16
14 1 LSI (old LTC) Brighton 9.50
14 1 LSI (old LTC) Brighton 8.53
32 3 LSI (old LTC) Brighton 8.60
29 2 UIC Brighton 8.48
30 9 LSI (old LTC) Brighton 8.60
30 4 LSI (old LTC) Brighton 8.25
27 2 UIC Brighton 8.60
24 3 LSI (old LTC) Brighton 8.65
25 2 UIC Brighton 8.60
25 3 LSI (old LTC) Brighton 8.80
20 2 UIC Brighton 8.52
21 2 LSI (old LTC) Brighton 8.60
22 2 UIC Brighton 8.44