Oxford International Brighton

kielimatka brighton speak and fun englannin kurssi
kielimatka brighton speakandfun oxford international iso-britanniakielimatka brighton speakandfun oxford international iso-britanniakielimatka brighton speakandfun oxford international iso-britanniakielimatka brighton speakandfun oxford international iso-britanniakielimatka brighton speakandfun oxford international iso-britanniakielimatka brighton speakandfun oxford international iso-britanniakielimatka brighton speakandfun oxford international iso-britannia

Englannin opiskelua boheemissa Brightonissa

Brightonissa sijaitseva Oxford International (entinen UIC) on tasokas englannin kielikoulu. Kielimatkalla Brightonissa voit valita juuri tarpeisiisi sopivan englannin kielikurssin ryhmä- tai yksityisopetuksena.

Oxford International Brighton sijaitsee keskeisellä paikalla, vain kahden minuutin kävelymatkan päässä merenrannasta. Koulurakennus on tyypillinen englantilainen kaupunkitalo, jossa on yhdeksän luokkahuonetta neljässä kerroksessa

Opiskelijoiden käytössä on myös kirjasto, taukotiloja sekä pieni keittiö. Koululla on maksuton internet-yhteys. Kesäaikaan Oxford International hyödyntää myös muita opetustiloja.

Tietoa brexitistä

Englannin kurssit

Oxford International järjestää korkealaatuisia englannin kielikursseja eri tuntimäärillä. Voit suunnitella kurssisi sen mukaan, minkälaisia tuloksia haluat saada aikaan.

Englannin kielikursseja on kaikentasoisille opiskelijoille. Ennen kurssin alkua tehdään kielitesti, jonka perusteella uudet opiskelijat sijoitetaan tasoaan vastaaviin ryhmiin. Opetusta järjestetään maanantaista perjantaihin.

Kaikkien kielikurssien hintaan sisältyy kurssilla käytettävien oppimateriaalien lisäksi eLearning -etämateriaalien käyttöoikeus.

Kielikoululla on kurssitarjonnassaan yleisenglannin kurssien lisäksi eri kielitutkintoihin tähtääviä valmennuskursseja. Suosituimpia kursseja ovat:

 • Superintensiivikurssi. Täysipäiväinen kurssi soveltuu opiskelijoille, jotka haluavat oppia mahdollisimman paljon lyhyessäkin ajassa. Ryhmäopetuksessa etenkin kommunikaatiotaidot kehittyvät.
 • Peruskurssi iltapäiväopetuksella. Kevyt yleiskielen kurssi sopii hyvin Brightonissa lomailevalle tai budjettimatkailijalle.
 • Intensiivikurssi. Suosituin kurssityyppi Brightonissa pitää sisällään yleiskielen opetusta sekä valinnaisia oppitunteja.

Kielikoulu pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. Koulu hyödyntää kesäkaudella myös muita luokkatiloja.

Oxford Internationalin opetushenkilökunta on taitavaa, ammattimaista ja motivoivaa. Kaikilla opettajilla on korkeakoulututkinto ja takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. Kielikoulun opetushenkilökunta seuraa opiskelijoiden edistymistä säännöllisesti. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen. 

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Opiskelijoille suunnattu majoitus on hinta-laatusuhteeltaan hyvää. Vaihtoehdot eivät kuitenkaan vastaa hotellia, ja yhteismajoituksessa vaaditaan kaikilta joustavuutta.

Kannattaa huomioida, että Englannissa rakennusten äänieristys ei ole yhtä hyvä kuin Suomessa. Asunnot saattavat myös olla talvella koleita ja kesällä tukalia. Kannattaa siis varautua liikenteen ääniin sekä vuodenajan vaihteluihin.

Isäntäperhe

Suuri osa kurssilaisista asuu Brightonin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa englantilaisissa isäntäperheissä. Brightonin isäntäperheet ovat kokeneita, ja samassa perheessä saattaa majoittua muitakin opiskelijoita. Isäntäperheet asuvat yleensä noin 30-40 minuutin matkan päässä kielikoulusta, rauhallisilla asuinalueilla. Perheessä voi majoittua yhden tai kahden hengen huoneessa, aamupalalla tai puolihoidolla. Isäntäperheessä voi pestä pyykkiä noin kerran viikossa.

Perhemajoitus on hyvä vaihtoehto, jos haluaa harjoitella englannin puhumista rauhallisessa ympäristössä.

Opiskelija-asuntolat

Vaihtoehtoisesti voit majoittua toisessa Brightonin opiskelija-asuntoloista. Majoittuminen asuntolassa on isäntäperhettä vapaampaa ja matka koululle on lyhyt.

Kaikissa asuntoloissa ikäraja on 18 vuotta. Asuntolamajoitukseen saavuttaessa peritään takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Opiskelija-asuntola Terrie and Detty's Student House

Voit majoittua Brightonin kielimatkan ajaksi yhden tai kahden hengen huoneeseen Terrie and Detty's Student House -asuntolassa, jossa on kansainvälinen tunnelma. Kotoisa asuntola sijaitsee kauniilla Hoven asuinalueella. Oleskeluhuoneen, hyvin varustellun keittiön ja kylpyhuoneen jaat muiden asukkaiden kanssa. Käytössäsi on myös internet-yhteys ja pesukone. Liinavaatteet saat paikan päältä, mutta pyyhkeet sinun täytyy tuoda mukanasi. Kielikoulun asuntola sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta.

Opiskelija-asuntola City Centre

Brightonin keskustassa sijaitseva asuntola on moderni ja viihtyisä. Kaikki huoneet ovat yhdelle hengelle, ja niissä on oma kylpyhuone. Asuntolassa on Wi-fi.

Matkaa koululle on asuntolalta ainoastaan 10 minuuttia kävellen. Asuntolassa majoittuessa säästät siis matkakuluissa. 

Huoneissa on lakanat ja pyyhkeet sekä pieni jääkaappi. Majoittujat voivat käyttää yhteisiä oleskelutiloja sekä keittiötä. Asuntola soveltuukin hyvin sosiaalisille kielimatkailijoille.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Joistakin asuntoloista tulee poistua jo lauantaina. Lisäöitä varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Voit tilata maksullisen kuljetuksen Lontoon kentiltä Brightoniin. Kuljetus on henkilökohtainen. Edullisin kuljetus järjestetään Gatwickin lentokentältä. 

Brightoniin on myös suoria, edullisia bussi- ja junayhteyksiä Lontoon kentiltä. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä! Lennot kohteeseen tulee varata itse.

Vapaa-ajan ohjelma

Oxford International järjestää joka viikko vapaa-ajan ohjelmaa opiskelijoille. Vapaa-ajan ohjelman lomassa tutustut helposti muihin kielikurssilaisiin ja parannat englannin kielitaitoasi entisestään.

Osa aktiviteeteista on maksutonta, osaan niistä voi ilmoittautua paikan päällä. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia ei niitä välttämättä järjestetä.

Opastettuja retkiä tehdään viikonloppuisin moniin Englannin kaupunkeihin, kuten Lontooseen tai Oxfordiin. Arkisin pidetään esimerkiksi kävelykierroksia, yhteisiä illanviettoja ja vieraillaan paikallisissa museoissa.

Koska Englannin pääkaupunki Lontoo sijaitsee vain tunnin päässä Brightonista, on sinne helppo suunnata retkiä. Koulun henkilökunta auttaa mielellään myös omatoimiretkien suunnittelussa.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • kaupunkikierros
 • elokuvailta
 • illanvietto Brightonissa
 • Lontoo
 • Arundelin linna

Yhdistä kohteita

Oxford Internationalilla on toimipisteet myös Lontoossa ja Oxfordissa. Kohteita voi pidemmällä kielikurssilla yhdistää helposti!

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit