Language Studies International Brighton Nuoret

kielimatka englanti nuoret brighton englannin kurssi
kielimatka englanti nuoret brighton englannin kurssi kielimatka englanti nuoret brighton englannin kurssi kielimatka englanti nuoret brighton englannin kurssi kielimatka englanti nuoret brighton englannin kurssi kielimatka englanti nuoret brighton englannin kurssi kielimatka englanti nuoret brighton englannin kurssi

Rantaelämää ja englantia rauhallisessa Hoven kaupunginosassa

Language Studies International sijaitsee Hovessa, yhdessä Brightonin kaupunginosista, ja lyhyen matkan päässä rannalta. Keskustaan pääsee helposti kävellen tai bussilla.

Nuorten kielikurssilla Brightonin LSI:ssä osallistut motivoivaan englannin opetukseen ja parannat etenkin puhetaitojasi! Kansainvälisellä kielimatkalla Brightonissa tutustut myös englantilaiseen elämäntapaan, opit kieltä ja saat kavereita kaikkialta maailmasta.

Nuorten kurssin opetusta järjestetään pääasiassa läheisen St. Christopher's Schoolin tiloissa, mutta opetuspaikat vaihtelevat.

LSI sopii myös erinomaisesti koko perheen kielimatkoille!

Hinnasto 2020

Tietoa brexitistä

Englannin kielikurssit

Brightonissa voi valita itselle parhaiten sopivan englannin kurssipaketin. Kurssille voi tulla yksin, kaverin tai oman perheen kanssa!  

  • Jos olet 12-17-vuotias ja matkustat yksin tai kaverin kanssa, osallistut englannin kurssille ja vapaa-ajan ohjelmaan, ja majoitut isäntäperheessä toisen kurssilaisen kanssa. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät hintaan.
  • Jos olet 12-17-vuotias ja matkustat perheesi kanssa, osallistut englannin kurssille ja voit halutessasi varata myös paikan vapaa-ajan ohjelmassa. Majoitut perheesi kanssa valintanne mukaan.
  • Jos olet 6-11-vuotias, voit osallistua pelkälle englannin kurssille, kun matkustat perheesi kanssa. Ikäisillesi on omia opetusryhmiä, joissa on eritasoisia oppilaita eri maista.

Englannin kielen kurssit LSI:llä sisältävät aina 20 englannin oppituntia viikossa. Nuorten kurssilla on eri tasoryhmiä, ja yhdessä ryhmässä on enintään 12 oppilasta. Kaikki ryhmät ovat kansainvälisiä, ja opetuskieli on aina englanti. 

Ensimmäisenä koulupäivänä Brightonin kielimatkalla kaikki suorittavat lyhyen kielitestin, jonka avulla oppilaat sijoitetaan sopivaan opetusryhmään. Brightonin kielikoulun opettajat voivat näin muokata opetuksen juuri sinulle ja ryhmällesi sopivaksi. Tuntien sisältö suunnitellaan nuorten kiinnostuksen kohteita vastaavaksi!

Kurssin aikaväli ja hinnat

Voit aloittaa Brightonin nuorten kurssin välillä 14.6.2020 - 22.8.2020.

Viikkomäärän saa valita itse! Nuorten kielimatkan hintaan sisältyy kurssi, majoitus, täysihoito, lentokenttäkuljetukset, julkisen liikenteen matkalippu sekä vapaa-ajan ohjelma.

Brightonissa voi osallistua myös pelkälle kielikurssille ja vapaa-ajan ohjelmaan, jos kaupungissa majoittuu perheen tai sukulaisten kanssa.

Kysy lisätietoja ja hinnat asiakaspalvelustamme.

Ohjaus

Brightonin kielimatkasi aikana huolehtivat sinusta LSI:n mukava henkilökunta sekä isäntäperheesi, jonka luona asut kielimatkasi aikana Etelä-Englannin rannikolla.

Koko henkilökunta on käytettävissä, oli sinulla sitten huolia tai murheita, toiveita tai parannusehdotuksia tai jos vain haluat saada vinkkejä vapaa-ajan viettoon Brightonissa. Voit aina kääntyä heidän puoleensa ja saat apua nopeasti ja vaivatta. Suomenkielinen etäasiakaspalvelumme auttaa aina tarvittaessa koko kurssin ajan!

LSI Brighton nuoret

Majoitus

Nuorten kielimatkan aikana majoitut Brightonissa mukaviin englantilaisiin isäntäperheisiin, joista useimmat ovat majoittaneet nuorten kielikurssilaisia eri puolilta maailmaa jo vuosien ajan. Asut koko kurssin ajan kahden hengen huoneessa, ja halutessasi voit majoittua samaan huoneeseen kaverisi kanssa, jos päätätte lähteä kurssille yhdessä.

Brightonin isäntäperhe tarjoaa sinulle majoituksen aikana täysihoidon eli aamiaisen, lounaan ja iltaruoan. Arkipäivisin saat käyttöösi lounasseteleitä ja viikonloppuisin tietyn summan rahaa lounasta varten. Kielikoululle pääset helposti kävellen keskimäärin noin 20-30 minuutissa tai bussilla 5-10 minuutissa.

Meille on erityisen tärkeää, että tunnet olosi kotoisaksi kielimatkasi aikana. Keskustellessasi joka päivä isäntäperheesi vanhempien ja/tai sisarusten kanssa sekä puuhaamalla heidän kanssaan eri juttuja Brightonissa ja sen ympäristössä opit nopeimmin englantia. Kielimatkalla aloitetuista tuttavuuksista on jo usein kehittynyt pitkäaikaisia ystävyyssuhteita, joihin on liittynyt vierailuja molempiin suuntiin. Jos et jostain syystä tunne oloasi hyväksi perheessäsi, muistathan kertoa asiasta meille, voimme varmasti löytää ratkaisun ongelmalle.

Huomioimme tietysti erityistoiveesi etsiessämme sinulle sopivaa isäntäperhettä: jos olet esimerkiksi kasvissyöjä, haluat perheen ilman lemmikkejä tai sinulla on allergioita. Kerro meille kaikki tämä varausta tehdessäsi, jotta löydämme sinulle sopivan isäntäperheen Brightonissa olosi ajaksi!

Muut majoitusvaihtoehdot

Voit majoittua Brightonissa myös perheesi tai sukulaistesi kanssa, ja osallistua pelkälle kielikurssille. Vapaa-ajan ohjelmaan on myös mahdollista osallistua.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä voi tarvittaessa varata saatavuuden mukaan.

 

Kuljetus ja lennot

Lentokenttäkuljetukset meno- ja paluumatkalle on sisällytetty nuorten kielimatkan hintaan, kun kokonaisuuteen kuuluu majoitus. Lennon tulee saapua sunnuntaina ja lähteä lauantaina Lontoon Gatwickin lentokentältä. Kuljetus on järjestettävissä lisähintaan myös Lontoon Heathrow'n kentältä.

Yli 16-vuotiaat kurssilaiset voivat saapua Brightoniin myös omatoimisesti, vaikka majoitus olisikin varattu isäntäperheessä.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

LSI:n paikalliset ohjaajat järjestävät nuorten kielikurssisi ajaksi hauskaa vapaa-ajan ohjelmaa. Hintaan sisältyy paljon aktiviteetteja joka iltapäivälle ja illalle, sekä lauantaisin järjestettävä retki. Lauantairetkien tyypillisin kohde on tietysti Lontoo!

Toisinaan iltapäivisin sinulla on aikaa omaan käyttöösi, jolloin voit esimerkiksi nauttia merinäkymästä ja rantaelämästä, pelata jalkapalloa tai lentistä ja viettää aikaa uusien kavereiden kanssa. Iltaisin saatetaan pitää esimerkiksi grillijuhlia rannalla tai muuta hauskaa yhdessäoloa! LSI järjestää myös joitakin vapaaehtoisia lisäaktiviteetteja, joista peritään lisämaksu.

Kielikoulun mukava henkilökunta valvoo vapaa-ajan ohjelmaa, pitää huolen kurssilaisista ja osallistuu hauskanpitoon myös englannin tuntien ulkopuolella. Sinulle jää luonnollisesti myös tarpeeksi aikaa kierrellä Brightonin keskustassa ja tutustua kaupunkiin, joka on kotipaikkasi nuorten kielimatkan aikana.Loppujen lopuksi et ole Englannissa vain oppiaksesi englantia vaan myös nauttiaksesi lomastasi!

Vapaa-ajan ohjelmasta saa jättää joitakin kertoja väliin niin halutessaan. Kertojen määrä riippuu kurssilaisen iästä, ja ohjaajille tulee aina ilmoittaa poissaolosta etukäteen.

Nuorille on Brightonissa kotiintuloajat, joita tulee noudattaa. Jos osallistuu illalla vapaa-ajan ohjelmaan, tulee majoitukseen palata heti sen jälkeen. Jos nuori viettää vapaata iltaa, tulee majoitukseen palata kello 21 mennessä; 16-17-vuotiaiden kotiintuloaika on aina klo 23.

Ilmoittautuminen

Brightonin nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Pyydäthän lisätietoa kurssivaihtoehdoista suoraan toimistoltamme joko sähköpostitse (info@speakfun-kielimatkat.com) tai puhelimitse (+358 (0) 931582415). Kiitos!