Language Studies International Brighton

kielimatka englanti brighton
kielimatka englanti brighton englannin kielikurssi kielimatka englanti brighton englannin kielikurssi kielimatka englanti brighton englannin kielikurssi

Englantia rantakaupunki Brightonissa aikuisille ja perheille

Viihtyisällä Hoven asuinalueella sijaitseva Brightonin kielikoulu Language Studies International on tasokas ja osaava englannin koulu.

LSI:n kaksi kampusta sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä rannasta. Koulun tilat ovat viihtyisät ja modernit ja koululla on mukavat oleskelutilat itseopiskelua varten sekä langaton internet-yhteys. Koululla on myös oma puutarha, ja keskustaan pääsee helposti julkisilla tai kävellen.

LSI soveltuu kesäkaudella hyvin perheen yhteiselle kielimatkalle. Lapsille ja nuorille järjestetään kesäisin omia englannin kursseja ja vapaa-ajan ohjelmaa. Kesäkaudella opetusta saatetaan järjestää myös LSI:n toisessa koulurakennuksessa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Tietoa brexitistä

Englannin kurssit 

LSI järjestää englannin kursseja ympäri vuoden eritasoisille opiskelijoille. LSI:ssä voi aloittaa englannin kurssin mikä tahansa maanantai. Oppitunnin pituus on 45-50 minuuttia kurssista riippuen.

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi, 20 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Intensiivikurssi, 30 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Yhdistelmäkurssi, jossa 20 oppituntia ryhmäopetusta ja viisi oppituntia yksityisopetusta viikossa
 • Yhdistelmäkurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta sekä 10 oppituntia valmennusta viralliseen IELTS-kielikokeeseen
 • Cambridge -preppauskurssilla voi valmistautua viralliseen FCE- tai CAE-kielikokeeseen.

Valmennuskursseilla on omat aloituspäivänsä ja kestonsa.

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikki Brightonin kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia, ja erityisesti tehokkaaseen englannin kielen opiskeluun kehitettyjä. Oppimateriaalit voi lainata koululta, ja halutessasi voit myös ostaa ne itsellesi. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen.

Kaikilla opettajilla Brightonin kielikoulussa on takanaan korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

Perhekurssit

LSI järjestää kielikursseja samanaikaisesti sekä aikuisille että nuorille kesäkaudella. Lapsilla ja nuorilla on omia opetusryhmiä, ja mukaan englannin kurssille voivat tulla 6-17-vuotiaat.

Lisätietoa LSI:n nuorten kursseista

Nuoret voivat halutessaan osallistua LSI:n vapaa-ajan ohjelmaan kielikurssin oppituntien jälkeen. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua ainoastaan englannin kielikurssille.

Aikataulut on helppo sovittaa yhteen koko perheen kielikurssilla!

Majoituksen voi varata itsenäisesti, esimerkiksi loma-asunnossa. Kielikurssin ajaksi voi majoittua myös paikallisessa isäntäperheessä, mutta yksi perhe majoittaa yleensä maksimissaan kaksi henkeä.

Perhekursseilla on räätälöidyt hinnat. Kysy lisää perheen kielikursseista ja parhaista ajankohdista asiakaspalvelustamme!

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua isäntäperheessä tai asuntolassa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Brightonissa voi majoittua mukavassa isäntäperheessä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua: matkaa koululle on kävellen keskimäärin noin 20-30 minuuttia tai julkisilla kulkuvälineilllä 10-15 minuuttia. Kesäsesongin aikana perheitä asuu myös hieman kauempana.

Brightonin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen pelkällä aamiaisella tai puolihoidolla. Lisämaksusta voit myös saada oman kylpyhuoneen.. Perheet tarjoavat liinavaatteet ja pyyhkeet ja lisäksi voit pestä pyykkiä noin kerran viikossa.

Asuntola Mountford House

Vain viiden minuutin päässä kielikoululta sijaitsevassa asuntolassa majoitut yhden hengen huoneessa ja jaat keittiön ja kylpyhuoneen muiden asukkaiden kanssa. Asuntola on rauhallisella alueella, lähellä rantaa. Asukkaiden yhteiskäytössä on lisäksi pesukone.

Asuntolamajoitus on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille.

Koulun oma asuntola Portland Road 55

Koulun omassa, pienessä asuntolassa majoitut vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Asuntola sijaitsee LSI:n toisen koulurakennuksen yhteydessä, rauhallisella kadulla. Asuntola on remontoitu ja otettu käyttöön vuonna 2019.

Voit varata yhden tai kahden hengen huoneen omalla kylpyhuoneella. Kahden hengen huoneet ovat ainoastaan yhdessä matkustaville.

Asuntolamajoitus on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Voit tilata maksullisen kuljetuksen Lontoon kentiltä majoitukseesi Brightonissa. Kuljetus on yksityinen. Brightoniin on myös suoria, edullisia bussi- ja junayhteyksiä Lontoon kentiltä. Nopeinta ja edullisinta on saapua Gatwickin lentokentältä.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Englannin rantakohde Brightonilla on kielimatkailijoille paljon tarjottavaa. Mahtavat hiekkarannat, ravintolat, urheilutarjonta ja kahvilat takaavat viihtymisesi kielimatkan ajan.

Brightonin kielikoulu järjestää viikoittain vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit parantaa englannin kielen taitojasi. Rantalentiksen, kaupunkikierrosten ja tietovisojen lisäksi koulu järjestää viikonloppuisin pidempiä retkiä esimerkiksi Lontooseen ja Oxfordiin.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia ei niitä välttämättä järjestetä. Ohjelma vaihtelee vuodenajan ja tarjonnan mukaan.

Kielikoulun henkilökunnalta voi kysyä vinkkejä myös omatoimiseen vapaa-ajan viettoon!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Leffailtoja
 • Perinteinen englantilainen teetuokio
 • Retki Lontooseen
 • Retki Oxfordiin
 • Ekskursio Stonehengelle
 • Vierailu Seven Sisters-luonnonpuistossa

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 – 12:45
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45 ja maanantaina - torstaina 13:45 - 15:45
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45
Kielitaitotasot B2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45
Kielitaitotasot C1
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45 ja maanantaina - torstaina 13:45 - 15:15
Kielitaitotasot B2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45 ja maanantaina - torstaina 13:45 - 15:45
Kielitaitotasot C1
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45 ja maanantaina - torstaina 13:45 - 15:15
Kielitaitotasot B1, B2, C1
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45*
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2