Language Studies International Brighton

kielimatka englanti brighton perhe aikuiset nuoret
kielimatka englanti brighton englannin kielikurssi kielimatka englanti brighton englannin kielikurssi kielimatka englanti brighton englannin kielikurssi kielimatka englanti brighton englannin kielikurssi

Englantia rauhallisessa Hovessa aikuisille ja perheille

Miellyttävällä Hoven asuinalueella sijaitseva Brightonin kielikoulu Language Studies International on tasokas ja osaava englannin koulu. Kielimatkalla Brightonissa sinulla on mahdollisuus valita englannin opetusta pienryhmissä tai yksityisopetuksena. Eritasoiset kielikurssit alkavat Brightonin LSI:ssa joka maanantai! 

LSI soveltuu kesäkaudella hyvin perheen yhteiselle kielimatkalle. Lapsille ja nuorille järjestetään kesäisin omia englannin kursseja ja vapaa-ajan ohjelmaa.

Kävelymatkan päässä rannasta sijaitsevan kielikoulun tilat ovat viihtyisät ja modernit. LSI:ssä on mukavat oleskelutilat itseopiskelua varten sekä langaton internet-yhteys. Koululla on myös oma puutarha, ja keskustaan pääsee helposti julkisilla tai kävellen.

Kesäkaudella opetusta saatetaan järjestää myös LSI:n toisessa koulurakennuksessa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Englannin kielen kurssit ja opetus

Ryhmäkursseja on eritasoisille aikuisille, ja ryhmä valitaan ennen kurssin alkua tehtävän kielitestin perusteella. LSI:ssä voi aloittaa englannin kurssin mikä tahansa maanantai.

Koulun tarjonnassa on perus- ja intensiivikurssien lisäksi tehokkaita yhdistelmäkursseja, joilla opiskelet General English -oppituntien lisäksi esimerkiksi kommunikaatiotaitoja tai talousenglantia.

LSI järjestää myös maksimissaan 25 viikkotunnin yksityiskursseja, joiden sisältö voidaan räätälöidä oppilaan toiveiden mukaiseksi. Yksityiskurssit sopivat erityisesti aikuisille opiskelijoille ja eri alojen ammattilaisille.
 

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikki Brightonin kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia, ja erityisesti tehokkaaseen englannin kielen opiskeluun kehitettyjä. Oppimateriaalit voi lainata koululta, ja halutessasi voit myös ostaa ne itsellesi. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen.

Kaikilla opettajilla Brightonin kielikoulussa on takanaan korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Kielikoulu LSI Brightonissa on mm. englantilaisen ammattijärjestön English UK:n jäsen ja British Councilin virallisesti hyväksymä tutkintokoulu.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.
 

Perhekurssit

LSI järjestää kielikursseja samanaikaisesti sekä aikuisille että nuorille kesäkaudella. Lapsilla ja nuorilla on omia opetusryhmiä, ja mukaan englannin kurssille voivat tulla 6-17-vuotiaat.

Lisätietoa LSI:n nuorten kursseista

Nuoret voivat halutessaan osallistua LSI:n vapaa-ajan ohjelmaan kielikurssin oppituntien jälkeen. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua ainoastaan englannin kielikurssille.

Aikataulut on helppo sovittaa yhteen koko perheen kielikurssilla!

Majoituksen voi varata itsenäisesti, esimerkiksi loma-asunnossa. Kielikurssin ajaksi voi majoittua myös paikallisessa isäntäperheessä, mutta yksi perhe majoittaa yleensä maksimissaan kaksi henkeä.

Perhekursseilla on räätälöidyt hinnat. Kysy lisää perheen kielikursseista ja parhaista ajankohdista asiakaspalvelustamme!

Esite 2019

Majoitus

Isäntäperhe

Brightonissa voi majoittua mukavassa isäntäperheessä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua: matkaa koululle on kävellen keskimäärin noin 20-30 minuuttia tai julkisilla kulkuvälineilllä 10-15 minuuttia. Kesäsesongin aikana isäntäperheet saattavat asua hieman kauempana.

Brightonin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen pelkällä aamiaisella tai puolihoidolla. Kahden hengen huoneen voi varata, kun matkustat perheenjäsenen tai ystävän kanssa.

Lisämaksua vastaan voi varata myös oman kylpyhuoneen. Varaus tulee tehdä hyvissä ajoin. 

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Voit tilata maksullisen kuljetuksen Lontoon kentiltä majoitukseesi Brightonissa. Kuljetus on henkilökohtainen. Edullisinta on saapua Gatwickin lentokentältä.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Englannin rantakohde Brightonilla on matkailijoille paljon tarjottavaa. Mahtavat hiekkarannat, ravintolat, urheilutarjonta ja kahvilat takaavat viihtymisesi kielimatkan ajan.

Brightonin kielikoulu järjestää viikoittain vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit parantaa englannin kielen taitojasi. Rantalentiksen, keilauksen ja tanssikurssien lisäksi koulu järjestää viikonloppuisin pidempiä retkiä esimerkiksi Lontooseen ja Oxfordiin.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia ei niitä välttämättä järjestetä. Ohjelma vaihtelee vuodenajan ja tarjonnan mukaan.

Kielikoulun henkilökunnalta voi kysyä vinkkejä vapaa-ajan viettoon!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

  • Rantalentopallo
  • Keilaus
  • leffailta
  • Lontoo
  • Oxford
  • Cambridge

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 – 12:45
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45 ja maanantaina - torstaina 13:45 - 15:45
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45
Kielitaitotasot B2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45
Kielitaitotasot C1
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45 ja maanantaina - torstaina 13:45 - 15:15
Kielitaitotasot B2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45 ja maanantaina - torstaina 13:45 - 15:45
Kielitaitotasot C1
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45 ja maanantaina - torstaina 13:45 - 15:15
Kielitaitotasot B1, B2, C1
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15-12:45*
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2