Englannin kurssit Cambridge

Englannin kurssit Cambridge

 

Cambridgen yliopistokaupunki tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön kielimatkallesi. Englannin opiskelu kielikurssilla perinteikkäässä Cambridgessä on todella unohtumaton kokemus! Kaupungin monissa yliopistoissa opiskelee nuoria aikuisia joka puolelta maailmaa ja tämän johdosta kaupungissa on rikas kulttuuritarjonta ja aina eloisa ilmapiiri. Cambridgen kurssitarjonnastamme löytyy myös oma kurssi nuorille! 

Cambridge sijaitsee Englannin Cambridgeshiren kreivikunnassa noin 89 kilometrin päässä Lontoosta. Cambridge on Oxfordin ja Lontoon lisäksi Englannin tunnetuin yliopistokaupunki. Pitkän historiansa ja hurmaavan englantilaisen pikkukylän olemuksensa ansiosta on Cambridge erittäin suosittu kohde englannin kielimatkoille. 

Lontoon syke on Cambridgesta käsin nopeasti tavoitettavissa, mutta Cambridgellä itsessään on myös paljon tarjottavanaan: historiallisia rakennuksia, konsertteja, näyttelyitä ja näytelmiä, viheralueita ja pieni Cam-joki, jota kaupunki saa kiittää nimestään. Ravintoloiden, aitojen englantilaisten pubien ja kauppojen paljous tarjoaa myös englannin kurssisi jälkeen monenlaista tekemistä.

Kohokohtia ovat yliopistojen väliset kilpailut: kesällä eri Colleget kilpailevat toisiaan vastaan urheilun ja musiikin alalla. Maaliskuussa pidetään Cambridgen ja Oxfordin opiskelijoiden välinen soutukilpailu. Myös erilaiset festivaalit kuten toukokuinen Cambridge Beer Festival ja heinäkuinen Cambridge Film Festival, joka kuuluu englannin tärkeimpien festivaalien joukkoon, tekevät kaupungista kiinnostavan matkakohteen. Cambridgessa aikasi ei taatusti käy pitkäksi!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,43 / 10

Arvioiden määrä: 5

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
27 8 Studio Cambridge 8.60
28 4 Studio Cambridge 8.60
22 2 Studio Cambridge 7.78
25 2 Studio Cambridge 8.60
23 2 Studio Cambridge 8.56