Englannin kielikurssit Cambridge

Englannin kielikurssit Cambridge. Speak & Fun Kielimatkat

Cambridgen yliopistokaupunki tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön kielimatkallesi. Historiallinen yliopistokaupunki on erinomainen kohde englannin opiskeluun. Cambridgen kurssitarjonnastamme löytyy myös oma kurssi 14-17-vuotiaille nuorille! 

Kielimatkalle Cambridgeen - ota nämä huomioon

  • Milloin Cambridgeen kannattaa matkustaa? Cambridgen talvet saattavat olla kylmähköjä, kun taas kesät ovat mukavan lämpimiä. Lämpimintä on kesäkuusta syyskuun loppuun.
  • Miten pääsen perille? Lontoosta sekä Gatwickin että Heathrow:n lentokentiltä pääsee Cambridgen keskustaan noin reilun kahden tunnin matkan jälkeen julkisilla.
  • Kenelle Cambridge sopii parhaiten? Kaunis ja elävä Cambridge tarjoaa monipuolisesti tekemistä kaikenikäisille ja erinomaiset yhteydet lontooseen.
  • Hintataso Cambridgessa? Lontooseen verrattuna Cambridgen hintataso on hieman edullisempi. Punnan kurssin vaihtelu kannattaa ottaa huomioon rahaa vaihtaessa.

Perinteinen yliopistokaupunki Cambridge

Cambridge on Oxfordin ja Lontoon lisäksi Englannin tunnetuin yliopistokaupunki. Pitkän historiansa ja hurmaavan englantilaisen pikkukylän olemuksensa ansiosta on Cambridge erittäin suosittu kohde englannin kielimatkoille.

Se sijaitsee Englannin Cambridgeshiren kreivikunnassa, noin 89 kilometrin päässä Lontoosta. Pääkaupunkiin junamatka pääkaupunkiin kestää vain noin 45 minuuttia. Lontoon syke on siis Cambridgesta käsin nopeasti tavoitettavissa, mutta 125 000 asukkaan kaupungilla itsellään on myös paljon tarjottavaa: historiallisia rakennuksia, konsertteja, taidenäyttelyitä, viheralueita ja pieni Cam-joki.

Cambridgen monissa yliopistoissa opiskelee nuoria aikuisia joka puolelta maailmaa. Paikalliset ovatkin keskimäärin korkeammin koulutettuja kuin muualla Englannissa.

Tekemistä ja tapahtumia kielimatkalla Cambridgessa

Maaliskuussa pidetään Cambridgen ja Oxfordin opiskelijoiden välinen kuuluisa soutukilpailu, ja kesällä eri yliopistot kilpailevat toisiaan vastaan urheilun ja musiikin alalla. Myös erilaiset festivaalit, kuten toukokuinen Cambridge Beer Festival ja heinäkuinen Cambridge Film Festival, tekevät kaupungista kiinnostavan matkakohteen. 

Kaupunkiin voi tutustua myös Cam-jokea pitkin perinteisellä ohjatulla venekierroksella, jota kutsutaan puntiginksi. Tämä Cambridgen klassikkoaktiviteetti on pakko kokea itse. Punting-kierroksella voi nauttia Bridge of Sigh ja King´s College Chapelin arkkitehtuurista ja muista historiallisista nähtävyyksistä.

Liikkuminen Cambridgessa

Sopivan kokoisessa Cambridgessa pystyy keskustassa liikkumaan helposti kävellen. Suurin osa nähtävyyksistä löytyykin keskustan sydämestä. 

Cambridge on myös yksi parhaimmista pyöräilykaupungeista brittein saarilla. Kattavan pyöräilytieverkoston avulla pääsee kaupungin joka kolkkaan. Paikallisbussit ovat luotettavia ja niillä pääsee helposti liikkumaan kaupungin sisällä.

Yhdistä kohteita

Samalla kielimatkalla voi opiskella myös halutessaan useammassa kohteessa. Cambridgen kurssin jälkeen opintoja voi jatkaa esimerkiksi Lontoossa tai Englannin kestosuosikkikohteessa, etelärannikon Brightonissa.

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,51 / 10

Arvioiden määrä: 6

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
19 Suomi 7 Studio Cambridge 8.91
27 8 Studio Cambridge 8.60
28 4 Studio Cambridge 8.60
22 2 Studio Cambridge 7.78
25 2 Studio Cambridge 8.60
23 2 Studio Cambridge 8.56