Englannin kielikurssit Cambridge

Englannin kielikurssit Cambridge. Speak & Fun Kielimatkat

Cambridgen yliopistokaupunki tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön kielimatkallesi!

Kaupungin monissa yliopistoissa opiskelee nuoria aikuisia joka puolelta maailmaa. Cambridgen kurssitarjonnastamme löytyy myös oma kurssi nuorille! 

Cambridge sijaitsee Englannin Cambridgeshiren kreivikunnassa, noin 89 kilometrin päässä Lontoosta. Cambridge on Oxfordin ja Lontoon lisäksi Englannin tunnetuin yliopistokaupunki. Pitkän historiansa ja hurmaavan englantilaisen pikkukylän olemuksensa ansiosta on Cambridge erittäin suosittu kohde englannin kielimatkoille. 

Lontoon syke on Cambridgesta käsin nopeasti tavoitettavissa, mutta kaupungilla itsellään on myös paljon tarjottavaa: historiallisia rakennuksia, konsertteja, taidenäyttelyitä, viheralueita ja pieni Cam-joki.

Maaliskuussa pidetään Cambridgen ja Oxfordin opiskelijoiden välinen kuuluisa soutukilpailu, ja kesällä eri yliopistot kilpailevat toisiaan vastaan urheilun ja musiikin alalla. Myös erilaiset festivaalit, kuten toukokuinen Cambridge Beer Festival ja heinäkuinen Cambridge Film Festival, tekevät kaupungista kiinnostavan matkakohteen.

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,51 / 10

Arvioiden määrä: 6

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
19 Suomi 7 Studio Cambridge 8.91
27 8 Studio Cambridge 8.60
28 4 Studio Cambridge 8.60
22 2 Studio Cambridge 7.78
25 2 Studio Cambridge 8.60
23 2 Studio Cambridge 8.56