Studio Cambridge

kielimatka aikuisille englannissa cambridge
kielimatka aikuisille englannissa cambridgekielimatka aikuisille englannissa cambridgekielimatka aikuisille englannissa cambridgekielimatka aikuisille englannissa cambridgekielimatka aikuisille englannissa cambridgekielimatka aikuisille englannissa cambridge

Englannin opiskelua Cambridgen yliopistokaupungissa

Studio Cambridge on aktiivinen ja tasokas englannin kielen koulu Cambridgessa. Koulun kurssivalikoimassa on eritasoisia englannin ryhmäkursseja sekä kielitutkintoihin tähtääviä valmennuskursseja.

Studio Cambridge sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, kauniissa viktoriaanisessa rakennuksessa. Koululla on 22 valoisaa luokkahuonetta sekä suuri puutarha, jossa pidetään kesäisin oppitunteja säiden salliessa. Kesäisin opetusta järjestetään myös lähellä koulurakennusta sijaitsevissa tiloissa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Studio Cambridgessa on tietokonehuone, kirjasto sekä lounaskahvila. Koulun tiloissa on maksuton internet-yhteys opiskelijoiden käyttöön. Itsenäinen opiskelu oppituntien jälkeen onnistuu helposti Studio Cambridgen viihtyisissä tiloissa.

Tietoa brexitistä

Englannin kielikurssit

Opetus englannin kielen kursseilla Cambridgessa on tavoitteellista ja tasokasta. Opiskelijan edistymistä seurataan viikoittain, ja jokaisella on oma opintoneuvoja jonka kanssa suunnitella opintojen tahtia ja tavoitteita. Opettajilta saa apua ja vinkkejä myös itsenäiseen opiskeluun.

Kielikursseja on eritasoisille englannin opiskelijoille. Kielikurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai, oman aikataulun mukaan.

Kaikkien englannin kielikurssien hintaan sisältyy ilmaista vapaa-ajan ohjelmaa iltapäivisin. Vapaa-ajan aktiviteetit ovat vapaaehtoisia, mutta niihin osallistuminen kehittää kielitaitoa myös luokkahuoneen ulkopuolella.

 • 20 viikoittaisen oppitunnin peruskurssi sopii niille, jotka haluavat enemmän vapaa-aikaa. Alkeistason opiskelijoille alhaisempi tuntimäärä on hyvä vaihtoehto, jotta kurssi ei ole liian kuormittava.
 • 28 viikoittaisen oppitunnin intensiivikurssi on hyvä valinta edistyneemmille opiskelijoille. Intensiivikurssilla saa yleiskielen opetuksen lisäksi valita itselleen sopivia valinnaisia oppitunteja iltapäivisin. Intensiivikurssi on suosituin kurssityyppi Cambridgessä.
 • Cambridgessä voi osallistua myös eri kielitutkintoihin valmistaville englannin kursseille. Valmennuskursseilla on omat aloituspäivät sekä kiinteä kesto.

Ennen kielikurssin alkua uudet opiskelijat suorittavat kielitestin, jonka perusteella heidät sijoitetaan kielitaitoaan vastaavaan ryhmään.

Kaikki Studio Cambridgen käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja aikuisille opiskelijoille soveltuvia. Kielikoulu antaa oppimateriaalit jokaisen kurssilaisen käyttöön kurssin ajaksi. Kurssin päätyttyä saa todistuksen. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Cambridgen kielikoulun kaikilla opettajilla on korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Opettajat ovat erittäin motivoituneita ja mukavia, ja opetuksessa pyritään ottamaan myös opiskelijoiden toiveet kurssien sisällön suhteen huomioon. 

Studio Cambridge on mm. englantilaisten ammattijärjestöjen English UK:n sekä Education UK:n jäsen, ja British Councilin hyväksymä virallinen tutkinnonsuorituskoulu.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Kansallisina juhlapäivinä järjestetään opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Cambridgen isäntäperheet asuvat rauhallisilla asuinalueilla, enintään kuuden kilometrin päässä kielikoululta. Koululle pääset helposti julkisilla kulkuvälineillä tai kävellen. Joissakin perheissä majoittuu toinenkin koulun opiskelija.

Englantilaisessa perhemajoituksessa käytössäsi on yhden hengen huone, ja saat perheestä arkisin puolihoidon. Viikonloppuna perhe valmistaa myös lounaan, ja pyykkiä voi pestä vähintään kerran viikossa. Liinavaatteet kuuluvat majoitukseen, mutta pyyhkeet olisi hyvä tuoda mukana.

Halutessasi voit valita kielimatkasi ajaksi tasokkaampaa asumista tarjoavan perheen, jossa käytössäsi on oma kylpyhuone. Näitä isäntäperheitä on Cambridgessa rajallisesti vapaana, joten teethän varauksen ajoissa.

Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua Cambridgen kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen.

Opiskelija-asuntola Tripos Court

Asuntola sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä koulun päärakennukselta. Kaikki Tripos Courtin asuntolan huoneet ovat yhdelle hengelle, ja niissä on oma kylpyhuone. Tripos Courtin lähistöltä löytyy elokuvateattereita, kauppoja sekä ravintoloita.

Asuntolassa on lisäksi yhteiset keittiötilat sekä pesutupa. Asuntola tarjoaa vuodevaatteet ja niiden vaihdon viikottain, mutta pyyhkeet on tuotava itse.

Saapumispäivänä veloitetaan £100 suuruinen takuumaksu, joka tulee maksaa käteisellä. Summa maksetaan takaisin majoituksesta uloskirjautuessa.

Asuntolamajoitus on saatavilla ympäri vuoden yli 18-vuotiaille opiskelijoille.

Railyard & Bragg House

Nämä kaksi opiskelija-asuntolaa tarjoavat majoitusta ainoastaan heinäkuussa ja elokuussa yli 18-vuotiaille opiskelijoille. Asuntolat sijaitsevat uudenkarhealla CB1-asuntoalueella, ja huoneet ovat yhden hengen huoneita omalla kylpyhuoneella.

Matkaa koululle on viisi minuuttia ja Cambridgen keskustaan 15 minuuttia kävellen. Alueella on runsaasti kauppoja ja ravintoloita sekä hyvät liikuntamahdollisuudet.

Asuntolassa on yhteiset keittiötilat sekä pesutupa. Asuntola tarjoaa vuodevaatteet ja niiden vaihdon viikottain, mutta pyyhkeet on tuotava itse.

Saapumispäivänä veloitetaan £100 suuruinen takuumaksu, joka tulee maksaa käteisellä. Summa maksetaan takaisin majoituksesta uloskirjautuessa.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Voit halutessasi tilata henkilökohtaisen kuljetuksen Lontoon lentokentiltä Cambridgeen. Kuljetus vastaa kuitenkin hinnaltaan taksia, joten julkisten kulkuvälineiden hyödyntäminen on yleensä paras vaihtoehto. Esimerkiksi Heathrow'n lentokentältä on suora bussiyhteys Cambridgeen.

Lennot kohteeseen varataan itse. Neuvomme mielellämme parhaan reitin valinnassa ja julkisten kulkuvälineiden käytössä.

Vapaa-ajan ohjelma

Cambridgen kielikoulu tarjoaa joka viikko monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, joka täydentää kielimatkaasi. Englannin kielikurssin hintaan sisältyy erilaisia aktiviteetteja arkisin, ja viikonloppuna voi lähteä erilaisille retkille lähialueille.

Elokuvailtojen, museovierailujen ja kaupunkikierrosten aikana tutustut paremmin Cambridgeen ja Englantiin. Vapaa-ajan ohjelmaan kuuluu myös liikuntaa, käsitöitä ja englannin kielen työpajoja.

Kielimatkasi aikana voit osallistua myös erilaisille päiväretkille, esimerkiksi Lontooseen, Yorkiin, Bathiin, Oxfordiin tai Edinburghiin. Koulun henkilökunta auttaa varaamaan retkiä ja neuvoo myös omatoimisten retkien järjestämisessä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta kielimatkalla:

 • Kaupunkikierroksia
 • Museovierailuja
 • Urheiluaktiviteetteja
 • Yhteisiä illanviettoja
 • Elokuvailtoja
 • Lontoo
 • Edinburgh
 • York
 • Windsor
 • Liverpool & Chester

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 – 12:45
Lisätietoa Alaikäraja 18 vuotta.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 28 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 – 15:15
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 28 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 – 15:15
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 28 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 – 15:15
Kielitaitotasot B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Intensiivikurssi
Oppitunnit 28 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 – 15:15
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2