Select English Cambridge

kielimatka englanti cambridge 2020kielimatka englanti cambridge 2020kielimatka englanti cambridge 2020opi englantia kielikoulu englanti kielimatkaNuorten kielimatka 2020 Cambridge Englantiopi englantia kielikoulu englanti kielimatkaNuorten kielimatka 2020 Cambridge EnglantiNuorten kielimatka 2020 Cambridge EnglantiNuorten kielimatka 2020 Cambridge EnglantiNuorten kielimatka 2020 Cambridge EnglantiNuorten kielimatka Cambridge Englanti

Aktiivinen kielimatka Cambridgessa

Hieman Cambridgen keskustan ulkopuolella, rauhallisella alueella sijaitseva kielikoulu Select English on järjestänyt nuorten kesäkursseja jo pitkään. Viihtyisä koulurakennus on aivan juna-aseman vieressä, ja lähellä on myös vapaa-ajankeskus, jossa on ravintoloita, elokuvateatteri sekä keilahalli. Cambridgen keskustaan on matkaa vain noin 15-20 minuuttia. 

Kielikoululla on kurssilaisten käyttöön langaton internet-yhteys ja iso piha, jolla voi viettää taukoja.

Cambridge on vanha ja tyylikäs yliopistokaupunki, mutta kesäisin se on täynnä elämää. Nuorten kurssin vapaa-ajan ohjelman myötä koko kaupunki tulee tutuksi, ja ohjelmaan kuuluu myös retki Lontooseen. Iso-Britannian pääkaupunki on vain tunnin matkan päässä!

Nuorten kurssilla Cambridgessa opiskellaan englantia 20 oppituntia viikossa kansainvälisessä porukassa. Select English järjestää myös English+Football -kurssia futista harrastaville! Englannin oppitunnit järjestetään aamuisin, ja iltapäivät vietetään vapaa-ajan ohjelman tai jalkapallon parissa. Majoittua voi kielimatkan ajaksi asuntolaan tai isäntäperheeseen.

Hinnasto 2020

Tietoa brexitistä

Englannin kielikurssi ja opetus

Ensimmäisenä kurssipäivänä suoritetaan kielitesti, jonka perusteella oppilaat sijoitetaan tasoaan vastaavaan ryhmään. Cambridgen kielikoulun opettajat voivat näin muokata opetuksen ryhmälle sopivaksi. Ryhmissä on keskimäärin 12 oppilasta, ja samassa ryhmässä on siis ainoastaan samalla osaamistasolla olevia opiskelijoita. Opetuksessa painotetaan erityisesti kommunikaatiotaitoja ja arkielämän kielenkäyttöä. Kielioppiakin käydään toki läpi, mutta opetus on interaktiivista ja hauskaa. 

Select Englishin opettajat ovat englantia äidinkielenään puhuvia, oman alansa ammattilaisia. Select English on mm. British Councilin jäsen. 

Nuorten kielimatkan hintaan sisältyy monipuolinen vapaa-ajan ohjelma, joka starttaa iltapäivisin, englannin oppituntien jälkeen.

English+Football -ohjelma

Kun muut kurssilaiset jatkavat iltapäiväohjelman pariin, English+Football -ohjelmaan osallistuvat lähtevät treeneihin. Kolmena iltapäivänä arkisin sekä sunnuntaina on English Football Associationin osaavien valmentajien vetämät harjoitukset, joihin sisältyy lämmittely, tekniikkaosio sekä pelaamista. Lisäksi käydään läpi esimerkiksi ruokavalioon liittyviä teemoja.

English+Football -ohjelmaan osallistuu nuoria eri maista, ja treeneissä käytetään ainoastaan englantia. Iltapäivisin harjoitellaan mm. seuraavia alueita: 

  • koordinaatio
  • tasapaino
  • ketteryys
  • tiimityöskentely
  • itseluottamus
  • kommunikaatiotaidot

English+Football sopii tytöille ja pojille. Futiskurssilaiset voivat osallistua nuorten peruskurssin vapaa-ajan ohjelmaan iltaisin, ja he pääsevät mukaan pidemmille retkille esimerkiksi Lontooseen.

Esite ja hinnat 2020
 

Nuorten kurssin kesto ja aikaväli

Selectin nuorten kursseille voi osallistua 2-8 viikoksi. Kurssin aikaväli on 28.06.2020 - 14.08.2020, ja aloituspäiviä on neljä. Viikkomäärän tulee olla parillinen.

English+Football -kurssin kesto on aina kaksi viikkoa. Kurssin voi aloittaa joko 12.7.2020 tai 26.7.2020.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

Ohjaus

Select Englishin paikallinen henkilökunta on aina tavoitettavissa. Nuorten kurssien helposti lähestyttävät ohjaajat vetävät vapaa-ajan ohjelmaa, ja apu on aina lähellä, oli kyseessä sitten mikä tahansa asia. Ongelmatilanteissa tai kielimuurin tullessa vastaan etäasiakaspalvelumme auttaa aina suomeksi!

Kaikki nuorten kurssilaiset saavat rannekkeen, jossa on koulun päivystävä puhelinnumero. Lisäksi mukana tulee pitää Select Englishin ID-korttia, jossa on koulun ja majoituksen yhteystiedot. 

Vapaa-ajan ohjelma on nuorten kurssilla pakollista. Vain vanhempien erityisluvalla nuoret saavat liikkua itsenäisesti sovittujen aikojen ulkopuolella. Toki vapaa-ajan ohjelman puitteissa pääsee myös liikkumaan vapaammin, kunhan noudattaa sovittuja tapaamisaikoja.

Sekä perhe- että asuntolamajoituksessa on ruokailu- ja kotiintuloajat. Aikojen noudattamatta jättäminen saattaa johtaa kurssin keskeyttämiseen. 

Majoitus

Asuntola

Selectillä on useita asuntoloita nuorille. Kaikki asuntolat sijaitsevat 5-20 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta.

Asuntolassa majoittuessasi tutustuu helposti muihin kielikurssilaisiin, jotka ovat tulleet eri puolilta maailmaa opiskelemaan englantia Cambridgeen. Varausta tehdessäsi voit valita majoitutko yhden hengen huoneeseen, vai lahden hengen huoneeseen kaverisi tai toisen kurssilaisen kanssa.

Kylpyhuoneen ja muut tilat jaat muiden asukkaiden kanssa. Aamiainen ja illallinen nautitaan asuntolassa, ja lounaseväät saa mukaan koululle.

Liinavaatteet sisältyvät majoitukseen, mutta pyyhkeet on hyvä tuoda mukana. Asuntolassa on myös pyykinpesumahdollisuus. Asuntolan henkilökunta valmistaa ruoan, pitää huolen asuntolan siisteydestä ja valvoo, että sääntöjä noudatetaan.

Isäntäperhe

Kokeneessa isäntäperheessä majoitut kahden hengen huoneessa ja syöt aamiaisen sekä illallisen yhdessä perheen kanssa. Lounaspaketin saat mukaan kielikoululle.

Perheet asuvat yleensä 4-5 kilometrin päässä Cambridgen kielikoulusta, ja matka koululle on helppo. Perheessä voi majoittua yhdessä kaverinsa kanssa.

On erittäin tärkeää, että viihdyt Cambridgen isäntäperheessäsi, sillä niin opit kieltä parhaiten. Jos et jostain syystä tunne oloasi kotoisaksi perheessäsi, kerro asiasta koulun henkilökunnalle tai meille.

Erityisruokavalioista ja allerioista tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä voi tarvittaessa varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Nuorten kielimatkan hintaan sisältyy kuljetus Heathrow'n tai Stanstedin kentiltä, mikäli saavut ja lähdet aikavälillä 09.00–17.00. Sinun on saavuttava sunnuntaina ennen kurssin alkua ja paluulennon on lähdettävä lauantaina kurssin loppumisen jälkeen. Muina aikoina kuin virallisina saapumis- ja lähtöaikoina voi lentokenttäkuljetuksen varata lisämaksua vastaan. 

Huomaa, että lennot tulee varata omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen etsimisessä!

 

Vapaa-ajan ohjelma

Kielikoulu Select järjestää joka iltapäivä ja noin kolmena iltana viikossa vapaa-ajan ohjelmaa nuorten kurssilaisille. Pääset esimerkiksi uimaan Cam-joelle, vierailemaan Trinity Collegessa tai pelaamaan jalkapalloa, krikettiä ja sulkapalloa.

Ensimmäisenä koulupäivänä järjestetään kaupunkikierros sekä illalla tervetuliaisjuhlat, joissa opit tuntemaan muita kielikurssilaisia paremmin. Cambridgen nuorten kielimatkan ohjelmaan kuuluu myös elokuvailtoja, pelejä, keilausta ja discoja.

Iltapäivisin ja iltaisin voit useimmiten valita kahden eri aktiviteetin välillä: voit esimerkiksi urheilla, katsella elokuvaa tai osallistua Shakespeare-festivaaleille! Joistakin vaihtoehtoisista aktiviteeteista veloitetaan pieni lisämaksu.

Viikonloppuretkillä Lontooseen, Norwichiin tai Oxfordiin opit tuntemaan Englantia paremmin ja pääset viettämään rentoa vapaa-aikaa kurssikavereidesi kanssa. 

Ilmoittautuminen

Cambridgen nuorten kursseille voi ilmoittautua myös sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit