Englannin kurssit Chichester

Englannin kurssit Chichester

 

Kielimatkalla Chichesterissä opit englantia ja pääset tutustumaan englantilaiseen elämäntapaan! Chichester sijaitsee eteläisessä Englannissa, vain kahden tunnin ajomatkan päässä Lontoosta ja 20 kilometrin päässä Portsmouthista. Niin englantilaisten, ulkomaisten matkailijoiden kuin opiskelijoidenkin suosimassa kaupungissa on noin 28 000 asukasta, ja kaupungilla on ollut tärkeä rooli historiansa aikana niin antiikin roomalaisten sillanpääasemana kuin kreivikunnan hallinnollisena keskuskaupunkinakin ("county town"). Vuonna 2016 Chichesterin nuorten kurssi ei valitettavasti ole valikoimissamme!

Halusit sitten tutustua kaupungin historiaan paremmin, ostaa tuliaisia tai vain viettää päivää, iltapäivällä kielikurssisi jälkeen kannattaa suunnata Chichesterin keskustaan. Kaupungin keskustassa sijaitsee keskiaikainen tori Market Cross, josta lähtee katuja jokaiseen ilmansuuntaan. Näiden katujen varrelta löydät ihania pieniä kahviloita ja trendikkäitä pikkukauppoja! Yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä on Chichesterin katedraali, joka löytyy aivan keskustasta.  Myös kaupungin keskiaikaiset muurit ovat monin paikoin yhä pystyssä, eli historia on vahvasti läsnä tällä kielimatkalla!

Chichester sijaitsee lähellä rannikkoa, ja alueen hienoimmille rannoille West Witteringille ja Bognor Regisille kulkee vain 15 minuuttia julkisella liikenteellä. Kesäisen Englannin lämmössä rantaretket alkavatkin tuntua kovin houkuttelevilta! Houkuttelevia ovat myös päiväretket lähialueen suurkaupunkeihin Lontooseen, Portsmouthiin, Oxfordiin ja Brightoniin.