Englannin kurssit Eastbourne

Englannin kurssit Eastbourne

 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kielimatkalle Etelä-Englannin kauneimpaan ja aurinkoisimpaan rannikkokaupunkiin Eastbourneen! 

Yli 100 000 asukkaan Eastbournelle leudot talvet ja lämpimät kesät ovat erittäin tyypillisiä. Eastbournessa on laaja englannin kielen kurssivalikoima, josta löytyy myös suosittu 50+ -kurssi. 

Tiesitkö, että myös tilastojen mukaan Eastbourne on Englannin aurinkoisin kaupunki? Paikalliset eivät siis turhaan kutsu kaupunkia nimellä "the suntrap of the south". Eastbourne houkuttelee joka vuosi runsaasti vierailijoita eri puolilta Englantia ja koko maailmaa.

Eastbournen pitkää rantakatua reunustavat palmut ja viktoriaaniset rakennukset, ja sen varrella on muun muassa lukuisia kahviloita, pubeja ja teattereita. Urheilusta pitäville on Eastbourne juuri oikea paikka, sillä tarjolla on useita mahdollisuuksia, purjelautailusta ratsastukseen. Iltaisin on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä vaikka kaupungin monissa pubeissa, joissa pääset nauttimaan Eastbournen tarjoamasta loistavasta yöelämästä.

Lontoo sijaitsee vain noin 100 km päässä Eastbournesta ja on helposti saavutettavissa junalla. Matka pääkaupunkiin kestää vain puolitoista tuntia. Eastbournen sijainti lähellä Lontoota ja etelärannikkoa tekee siitä erityisen houkuttelevan kielimatkakohteen!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,09 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
32 Espanja 6 Eastbourne School of English 9.09