Englannin kielikurssit Eastbourne

Englannin kielikurssit Eastbourne. Speak & Fun Kielimatkat

Eastbourne on Englannin etelärannikolla sijaitseva, viehättävä rantakohde. Vanhastaan kaupunki on ollut englantilaisten suosima, mutta nykyään rantakatu ja vihreä luonto kutsuvat myös ulkomaalaisia matkaajia. Kompaktin kokonsa vuoksi kaupunki on todella miellyttävä kielimatkakohde englannin oppimiseen.

Kielimatkalla Eastbournessa nauttii Englannin aurinkoisinta säätä, josta kaupunki tunnetaan. Paikalliset kutsuvatkin kaupunkia nimellä ”The Suntrap of the South”. Rannat, rauhallinen tunnelma ja hyvät yhteydet luovat kielikurssille hyvät olosuhteet. Lisäksi Sussexin seutu ja sen upeat luontoreitit antavat monia mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon.

Kielimatkalle Eastbourneen - ota nämä huomioon

  • Milloin kannattaa matkustaa? Englannin rannikkokaupungille tyypilliseen tapaan Eastbournessa on leudot talvet ja lämpimät kesät. Paras aika matkustaa Eastbourneen on noin huhtikuusta syyskuuhun.
  • Mihin varata lennot? Lennot kannattaa varata Helsingistä Lontoon Gatwickin lentokentälle. Gatwickiltä on helppo, suora junayhteys Eastbourneen, ja matka kestää vain tunnin.
  • Kenelle Eastbourne sopii? Eastbourne sopii iästä riippumatta kaikille merestä, luonnosta ja rauhallisesta ilmapiiristä nauttiville. Rantakaupungissa sielu lepää englannin kielen opiskelun ohessa.
  • Mitä pakata mukaan? Vuodenajasta riippumatta Eastbournen kielimatkalle kannattaa ottaa mukaan sadevarusteet. Alueella on myös todella hienoja luontoreittejä, joten hyvät kengät on ehdoton lisä matkalaukkuun.

Idyllistä rantaelämää ja aktiviteettejä

Eastbourne on tunnettu pitkästä rantakadustaan, jonka reunustalla kukkivat palmut. Kielikurssin oppituntien jälkeen pääsee ihailemaan rannan lähettyvillä kaunista viktoriaanista arkkitehtuuria ja pysähtymään rantakadun mukaviin kahviloihin tai perinteisiin pubeihin.

Mikäli pelkästään vapaa-ajalla rentoutuminen ei ole mielessä, kannattaa siirtyä liikunnan pariin. Kaupungin ulkopuolella on rentouttavia lenkkeilymaisemia, ja englannin kielikurssilla Eastbournessa pääsee halutessaan myös ratsastamaan tai pelaamaan golfia.

Kalliomaisemia ja luontopolkuja

Yksi Englannin tunnetuimmista nähtävyyksistä sijaitsee aivan Eastbournen kaupungin vieressä. Beachy Headin kuuluisa niemi on kielikurssilaiselle mahtava tilaisuus kokea huikeat maisemat ja vehreät kävelyreitit. Eastbournesta Beachy Headin liitukivijyrkänteille ja takaisin on noin 10km matka.

Myös Seven Sistersin luonnopuistossa kannattaa vierailla. Seven Sistersin jylhät, valkoiset kalliot eivät ole yhtä korkeita kuin Beachy Head, joten patikkareitit ovat hieman kevyempiä. Alueella on useita luontopolkuja, ja yksi reiteistä sopii myös liikuntarajoitteisille.  

Iltaelämää Eastbournessa

Iltaisin Eastbournen keskustassa riittää elämää, etenkin kesäkaudella. Pubit, kahvilat ja ravintolat pitävät huolen kielikurssilaisen viihtyvyydestä matkan aikana. Rannan lähistöllä ja aseman seudulla on eniten tarjontaa, mutta myös vanhan kaupungin pubeissa kannattaa käväistä fish&chips -aterialla.

Esimerkiksi The Lamb Inn vanhassa kaupungissa on ollut toiminnassa jo 1300-luvulta lähtien. Historiallinen rakennus on itsessään näkemisen arvoinen, ja hieno paikka istua iltaa ruoan ja juoman merkeissä.

Kulttuurista kiinnostuneiden kannattaa poiketa katsomaan tunnettuja näytelmiä. Lippujen hinnat ovat huomattavasti halvempia kuin Lontoossa. Toki Eastbournen kielimatkalla kannattaa myös tehdä retki Lontooseen, joka on vain 1,5 tunnin junamatkan päässä.

Liikkuminen Eastbournessa

Pienen kokonsa vuoksi Eastbournessa liikkuu parhaiten kävellen. Myös paikallisbusseja kannattaa hyödyntää, etenkin sadepäivinä. Junayhteydet kulkevat tehokkaasti Lontooseen sekä Englannin etelärannikon muihin kaupunkeihin, kuten Brightoniin tai Hastingsiin.

Eastbournessa voi myös vuokrata polkupyörän, ja liikkua näppärästi kaupungissa tai lähteä pidemmälle retkelle. Alueella on useita kauniita pyöräreittejä, ja Eastbournen rantapromenadilla pyöräily on myös hieno kokemus. Muista kuitenkin vasemmanpuoleinen liikenne!

Yhdistä kohteita

Englannissa on paljon mielenkiintoisia kaupunkeja, ja kielimatkalla voikin kokea useamman kohteen. Miltä kuulostaisi englannin opintojen jatkaminen Lontoossa tai Brightonissa? Autamme suunnittelemaan parhaan kielimatkan juuri sinulle!

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

 

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,78 / 10

Arvioiden määrä: 4

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
Suomi 2 Eastbourne School of English 8.59
53 Suomi 3 Eastbourne School of English 8.73
54 Suomi 2 Eastbourne School of English 8.72
32 Espanja 6 Eastbourne School of English 9.09