Englannin kurssit Eastbourne

Englannin kurssit Eastbourne

 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kielimatkalle Etelä-Englannin kauneimpaan ja aurinkoisimpaan rannikkokaupunkiin Eastbourneen! Yli 100 000 asukkaan Eastbournelle ovat leudot talvet ja lämpimät kesät erittäin tyypillisiä. Kielikoulussamme Eastbournessa on laaja englannin kielen kurssivalikoima, josta löytyy myös suosittu 50+ -kurssi. 

Tiesitkö, että myös tilastojen mukaan Eastbourne on Englannin aurinkoisin kaupunki? Paikalliset eivät siis turhaan kutsu kaupunkia nimellä "the suntrap of the south". Eastbourne houkuttelee joka vuosi runsaasti vierailijoita eri puolilta Englantia ja koko maailmaa.

Kaunis 7 kilometriä pitkä rantakatu, jota reunustavat palmut ja viktoriaaniset rakennukset, ja jonka varrella olevat lukuisat kahvilat, pubit ja diskot, museot ja teatterit sekä elokuvateatterit kutsuvat rentoutumaan ja tutustumaan englantilaiseen kulttuuriin. Urheilusta pitäville on Eastbourne juuri oikea paikka, sillä tarjolla on mahdollisuuksia purjelautailusta ratsastukseen.

Myöskin rannat kutsuvat pelaamaan rantalentopalloa tai harrastamaan muita urheilullisia aktiviteetteja yhdessä muiden kielikurssilaisten kanssa. Iltaisin on mahdollisuus tavata uusia ystäviä monissa pubeissa ja diskoissa, joissa pääset nauttimaan Eastbournen tarjoamasta loistavasta yöelämästä.

Muodista kiinnostuneille tarjoaa moderni ostoskeskus loistavat ostosmahdollisuudet. Lontoo sijaitsee vain noin 100 km päässä Eastbournesta ja on helposti saavutettavissa junalla. Matkakin maan pääkaupunkiin kestää vain puolitoista tuntia. Eastbournen sijainti lähellä Lontoota ja etelärannikkoa tekee siitä erityisen houkuttelevan kielimatkakohteen!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,09 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
32 Espanja 6 Eastbourne School of English 9.09