English Language Centre Eastbourne

kielimatka aikuisille englanti eastbourne 50+ speakandfun
kielimatka aikuisille englanti eastbourne 50+ speakandfunkielimatka aikuisille englanti eastbourne 50+ speakandfunkielimatka aikuisille englanti eastbourne 50+ speakandfunkielimatka aikuisille englanti eastbourne 50+ speakandfunkielimatka aikuisille englanti eastbourne 50+ speakandfunkielimatka aikuisille englanti eastbourne 50+ speakandfunkielimatka aikuisille englanti eastbourne 50+ speakandfunkielimatka aikuisille englanti eastbourne 50+ speakandfun

Englantia ja aktiivista vapaa-aikaa Eastbournessa

The English Language Centre on Eastbournen kaupungin keskustassa sijaitseva tasokas englannin kielikoulu, joka on perustettu jo vuonna 1936. Kielimatkalla Eastbournessa pääset parantamaan englannin taitojasi sekä nauttimaan Englannin kauneimman rantakaupungin tunnelmasta. 

Eastbournen kielikoulussa on mahdollista aloittaa englannin kielikurssi vuoden jokaisena maanantaina. Koululla voi varata englannin kurssin yhteyteen esimerkiksi golf-, tennis- tai ratsastustunteja, tai ottaa yksityisopetusta. 

ELC sijaitsee kahdessa vierekkäisessä viktoriaaniseen tyyliin rakennetussa talossa, aivan Eastbournen eloisassa keskustassa. Kielikoulun 22 modernisti varusteltua luokkahuonetta, itseopiskelukeskus ja viihtyisät taukotilat tarjoavat loistavat puitteet kielen opiskelulle. Koulun tiloissa on myös langaton internet-yhteys.

Tauoilla kielikurssilaiset voivat rentoutua kielikoulun puutarhassa tai oleskelutilassa. Lisäksi oppilaiden käytössä on harrastushuone, jossa voit pelata esimerkiksi pöytätennistä tai biljardia. Koulun keittiötä voi hyödyntää lounasaikaan, ja lähialueella sijaitsee lisäksi useita kahviloita ja ruokakauppoja.

Tietoa brexitistä

Englannin kurssit

Eastbournessa voit aloittaa englannin kielikurssin mikä tahansa maanantai. Sopiva opetusryhmä valitaan kielitestin avulla.

 • Voit valita 25 tai 30 viikottaisen oppitunnin General English -kurssin, joilla kehitetään etenkin kommunikaatiotaitoja. Kurssi on intensiivinen, ja sopii kielistipendin saaneille.
 • Eastbournessa voi ottaa myös korkeatasoisia yksityistunteja. 
 • Englannin kurssin ohelle voi varata ratsastus- tennis- tai golf-tunteja, jotka järjestetään kolmena iltapäivänä viikossa.
 • ELC järjestää myös erilaisiin kielitutkintoihin valmentavia kursseja. Preppauskurssit alkavat määrättyinä päivämäärinä.
   

Oppimateriaalit sisältyvät kielikurssien hintaan. Lisäksi ELC:n opiskelijat pääsevät käyttämään eLearning -etämateriaaleja. Käyttöoikeus on voimassa 3kk kurssin loppumisen jälkeen.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. Koulu järjestää opetusta myös kansallisina pyhäpäivinä.

Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen. ELC:n opettajilla on korkeakoulututkinto ja takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä.  Eastbournen kielikoulussa on englantilaisen ammattijärjestön English UK:n, IALC:n ja Quality Englishin jäsen sekä British Councilin virallisesti hyväksymä tutkintokoulu.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä järjestetään opetusta ryhmäkursseilla

Englannin kurssit 50+

The English Language Centre järjestää omia englannin kielen kursseja yli 50-vuotiaille. Kurssi alkaa kuusi kertaa vuodessa, välillä touko-syyskuu. 50+ -kurssin minimikesto on kaksi viikkoa. Myös 3-4  viikon kurssi on mahdollinen tiettyinä aloituspäivinä.

Opetuskieli on englanti, ja kurssille voivat osallistua myös alkeistason opiskelijat. Kurssille osallistuu samanikäisiä englannin opiskelijoita eri puolilta maailmaa. 

Parhaiten kurssi sopii opiskelijoille, joiden englannin taso on maksimissaan keskitasoa. Edistyneemmille opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus opiskella haastavammassa ryhmässä eri-ikäisten aikuisten kanssa.

Eastbournen 50+ -kurssin oppimistavoitteina on parantaa puhevarmuutta sekä kuullun ymmärtämistä. Lisäksi kurssilla tutustutaan luokkahuoneen ulkopuolella laajasti Eastbourneen ja Etelä-Englannin alueeseen sekä paikalliseen kulttuuriin ja tapoihin. Ohjelmaan kuuluu mm. retkiä Itä-Sussexin eri kyliin ja kokopäiväretki Brightoniin. Vapaa-ajan ohjelmaa on kolmena arkipäivänä sekä lauantaisin. Näin aikaa jää myös omatoimiseen kiertelyyn tai vaikka lisäopintoihin.

Majoituksen voi varata isäntäperheessä. Yli 50-vuotiaille on erikseen valittuja perheitä, joissa on enemmän tilaa, rauhallinen tunnelma ja helpot kulkuyhteydet koululle.

Majoitus

Isäntäperhe

Kielikoulun tarkasti valitsemat isäntäperheet asuvat korkeintaan puolen tunnin matkan päässä kielikoululta. Matka taittuu Eastbournessa kävellen tai nopeammin bussilla.

Voit majoittua joko yhden tai kahden hengen huoneeseen puolihoidolla. Majoituksen hintaan kuuluu viikonloppuisin myös lounas. Oman kylpyhuoneen voit varata lisämaksua vastaan, mutta varaus tulee tehdä hyvissä ajoin.

Perheessä voi pestä pyykkiä noin kerran viikossa. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat majoituksen hintaan ja ne myös vaihdetaan kerran viikossa. Samassa perheessä saattaa majoittua toinenkin opiskelija. 

Isäntäperhe 50+

Osa isäntäperheistä on varattu 50+ -kurssilaisille. Majoittajat ovat itsekin yli 50-vuotiaita, kodissa tunnelma on rauhallinen ja koululle on lyhyt ja helppo matka. Koulumatka kuljetaan joko kävellen tai linja-autolla.

50+ -perheillä on enemmän aikaa keskustella vieraidensa kanssa, ja he ovat tyypillisesti muista kulttuureista kiinnostuneita, itsekin matkustelleita eastbournelaisia. Samassa perheessä ei yleensä majoitu muita opiskelijoita.

The Arden hotelli/B&B

Tyypillinen englantilainen B&B, The Arden, sijaitsee aivan Eastbournen rantapromenadin tuntumassa, rauhallisella kadulla. Meren rantaan on vain 50m matkaa, ja Eastbournen kielikoululle pääsee kävellen viidessä minuutissa. Lisäksi rautatieasemalta saavuttaa majoituksen kävellen noin 10 minuutissa.

The Ardenissa voi varata huoneen yhdelle hengelle, ja yhdessä matkustavat voivat varata kahden hengen huoneen. Hintaan sisältyy aina aamiainen.

The Ardenin huoneet ovat yksinkertaisia, mutta viihtyisästi sisustettuja. Tunnelma on rauhallinen ja kodinomainen, ja huoneissa on oma kylpyhuone ja TV, sekä ilmainen Wi-fi.

Koko hotellissa on ainoastaan 10 huonetta, joten varaus on hyvä tehdä ajoissa. The Ardenissa on myös yksi isompi huone perheille.

Student House (heinä-syyskuu)

Student House -majoituksessa voit majoittua yhden hengen huoneessa, tilavassa asuntolarakennuksessa. Kylpyhuone, oleskelutilat ja hyvin varusteltu keittiö jaetaan muiden kielikurssilaisen kanssa.

Student House sijaitsee vain noin 5-10 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Student Housella on myös langaton internet-yhteys.

Opiskelija-asuntolan alaikäraja on 18 vuotta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

50+ -kurssilaisten tulisi varata majoitus sunnuntaista sunnuntaihin, jotta ei menetä lauantairetkiä.

Kuljetus ja lennot

Voit halutessasi myös tilata yksityisen kuljetuksen Eastbourneen Lontoon lentokentiltä. 

Tavoitat kaikki Eastbournen kielikoulun järjestämät majoitukset myös kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Helpoiten Eastbourneen voi matkustaa Gatwickin lentokentältä, josta on suora junayhteys Eastbourneen. Matka kestää alle tunnin.

Lennot Englantiin tulee varata itse. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Kielikoulun järjestämä vapaa-ajan ohjelma tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua muihin kielikurssilaisiin ja parantaa englannin kielen taitoja myös luokkahuoneen ulkopuolella. Vapaa-ajan ohjelma sisältyy 50+ -kurssin hintaan, muilla kursseilla se on vapaaehtoista. Aktiviteeteista veloitetaan lisähinta.

Arkisin järjestetään esimerkiksi yhteisiä illanviettoja, urheilua ja kaupunkikierroksia. Lisäksi viikonloppuisin on tarjolla on retkiä Eastbournen ympäristöön. Kurssin ajankohdasta riippuen tehdään esimerkiksi veneretki Beachy Headiin, shoppailukierros Brightoniin tai vierailu Lontooseen. Muita kaupunkeja, jotka ovat Eastbournesta helposti tavoitettavissa, ovat Cambridge, Oxford ja Canterbury.

Luonnollisesti voit viettää vapaa-aikasi myös itsenäisesti. Esimerkiksi pääkaupunki Lontoo sijaitsee vain puolentoista tunnin junamatkan päässä. Kielikoulun henkilökunta neuvoo mielellään vapaa-ajan suunnittelemisessa!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • leffailta
 • Eastbournen pubikierros
 • tennistä
 • lentopalloa
 • Bath
 • Canterbury
 • Lontoo
 • Oxford

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

 

 

Tarjolla olevat kurssit