Englannin kurssit Liverpool

Englannin kurssit Liverpool

 

Tervetuloa kielimatkalle Liverpooliin, The Beatlesin kotikaupunkiin! Liverpoolin laadukkailla kielikursseillamme opit käyttämään englantia monipuolisesti, samalla kun pääset tutustumaan mielenkiintoisen kaupungin elämäntyyliin, kulttuuriin ja historiaan. 

470 000 asukkaan Liverpool sijaitsee Luoteis-Englannissa, ja sen katuja kulkiessasi voit edelleen löytää jälkiä, jotka muistuttavat legendaarisesta bändistä. Liverpool tekee nykypäivänäkin musiikin historiaa lukemattomilla konserteilla baareissa, diskoissa ja klubeilla. Parr Streetin kuuluisissa studioissa, joissa Take That ja Coldplay tuottivat levynsä, voivat musiikkifanit nykyään pistäytyä aamupalalla tai juomassa muutaman drinkin.

Liverpool on myös tunnettu yliopistokaupunki, jossa opiskelee yli 50 000 opiskelijaa eri puolilta maailmaa. Kaupungissa on yhteensä kolme eri yliopistoa. Tämä tekee Liverpoolista ihanteellisen kohteen kansainvälisille kielikurssilaisille osallistua englannin kielikurssille.

Tiesitkö jo, että satamakaupungin historiallinen osa kuuluu maailman kulttuuriperintökohteisiin? Vuonna 2008 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi Liverpool valittiin kuitenkin lukuisten gallerioiden, museoiden ja Iso-Britannian historian ja teollisuuden eloisuuden ansiosta, joiden takia oleskelusi Liverpoolissa on varmasti unohtumaton kokemus.

Kielimatkalla Liverpoolissa voit tehdä ostoksia Grand Central Hall -kauppakeskuksessa. Tässä entisessä kirkossa on nykyään laaja valikoima mielenkiintoisia liikkeitä. Mersey-joen viereiset puistot ovat mukavia paikkoja rentoutumiseen.

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,30 / 10

Arvioiden määrä: 10

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
30 1 LILA Liverpool 7.80
29 3 Liverpool School of English 8.80
23 2 Liverpool School of English 8.10
24 2 LILA Liverpool 8.60
27 Chile 2 Liverpool School of English 8.80
26 3 LILA Liverpool 7.80
21 2 LILA Liverpool 8.10
26 3 Liverpool School of English 8.80
22 2 LILA Liverpool 7.36
28 4 Liverpool School of English 8.88