Englannin kielikurssit Liverpool

Englannin kielikurssit Liverpool. Speak & Fun Kielimatkat

Puolen miljoonan asukkaan Liverpool kuuluu maailman kulttuuriperintökohteisiin, ja kaupungilla onkin ollut oleellinen osan teollistumisen aikakaudella 1800-luvun Isossa-Britanniassa. Liverpool on jalkapallojoukkueensa lisäksi tunnettu yliopistoistaan, joita on kaupungissa yhteensä kolme. 

Kielimatkalla Liverpoolissa oppii käyttämään englantia monipuolisesti, samalla kun tutustuu mielenkiintoisen kaupungin elämäntyyliin, kulttuuriin ja historiaan.

Kielimatkalle Liverpooliin - ota nämä huomioon

  • Milloin Liverpooliin kannattaa matkustaa? Lämpimintä on kesällä, kun taas talvella lämpötila saattaa laskea pakkasen puolelle. Kuitenkin vuoden ympäri riittää tapahtumia ja tekemistä.
  • Miten pääsen perille? Kätevintä on varata lennot lähellä olevaan Manchesteriin, johon pääsee Helsingistä suoralla lennolla. Manchesterista on juna- ja bussiyhteys Liverpooliin, ja matka kestää reilun tunnin.
  • Kenelle Liverpool sopii parhaiten? Loistavan tarjontansa vuoksi Liverpool sopii erinomaisesti varsinkin musiikin, urheilun tai kulttuurin ystäville. Liverpool on myös hyvä kohde budjettimatkaajalle.
  • Hintataso Liverpoolissa? Liverpoolin englannin kurssit ovat edullisempia kuin monessa muussa Ison-Britannian kohteessa. Yleinen hintataso on Suomeen ja myös Etelä-Englannin kaupunkeihin verrattuna matala.

Jalkapalloa ja kulttuuria

The Liverpool Maritime Mercantile City on UNESCO -maailmanperintökohde. Siihen kuuluvat muun muassa historialliset Pier Headin ja Albert Dockin satamat, ja neljä muuta kuuluisaa maamerkkiä.

Liverpoolilaiset ovat ehdottomasti jalkapallokansaa, jotka ovat ylpeitä seurojensa menestyksestä. Liverpool F.C. on Britannian menestynein jalkapalloseura jonka ottelut Anfieldilla on ainutlaatuinen kokemus kielikurssilaiselle, joka haluaa uppoutua brittikulttuuriin. Kivenheiton päästä löytyy myös kaupungin toinen pääsarjatason jalkapalloseura Everton F.C. joka on perustettu jo vuonna 1878.

Liverpoolissa kannattaa käydä Mersey-joen risteilyllä, joka kestää 1-2 tuntia. Nosta purjeet ja näe Merseysiden parhaimpia nähtävyyksiä kulkien jokea pitkin.

Kaupungista löytyy myös British Music Experience -museo ja useita vaihtoehtoja Beatles-kierroksille. Liverpoolia ei turhaan kutsuta popin pääkaupungiksi!

Liikkuminen Liverpoolissa

Liverpoolissa pääsee kätevästi liikkumaan paikasta toiseen julkisilla kulkuvälineillä. Niihin kuuluvat metro, paikallisjunat ja bussi. Liverpoolista löytyy myös lentokenttä, John Lennon Airport. Lontoo on 2,5 tunnin junamatkan päässä, joten pääkaupunkiin voi mennä helposti retkelle kielimatkan aikana.

Läheltä löytyvät myös Manchesterin ja Leedsin kaupungit, ja päiväretkiä voi tehdä vaikkapa Lancasterin tuhat vuotta vanhaan linnaan tai Pohjois-Walesin upeaan luontoon.

Yhdistä kohteita

Voit opiskella englantia muissakin kohteissa saman kielikurssin aikana. Opintoja voi suorittaa myös vaikkapa historiallisessa Yorkissa tai skotlantilaiseen kulttuuriin tutustuessa Edinburghissa.

Pyydä tarjous!

Yleistietoa kielimatkoista

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,30 / 10

Arvioiden määrä: 10

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
30 1 LILA Liverpool 7.80
29 3 Liverpool School of English 8.80
23 2 Liverpool School of English 8.10
24 2 LILA Liverpool 8.60
27 Chile 2 Liverpool School of English 8.80
26 3 LILA Liverpool 7.80
21 2 LILA Liverpool 8.10
26 3 Liverpool School of English 8.80
22 2 LILA Liverpool 7.36
28 4 Liverpool School of English 8.88