The Liverpool School of English

kielimatka liverpool kielikoulu kielikurssi opi englantia speak and fun
kielimatka liverpool kielikoulu kielikurssi opi englantia speak and funkielimatka liverpool kielikoulu kielikurssi opi englantia speak and funkielimatka liverpool kielikoulu kielikurssi opi englantia speak and funkielimatka liverpool kielikoulu kielikurssi opi englantia speak and funkielimatka liverpool kielikoulu kielikurssi opi englantia speak and funkielimatka liverpool kielikoulu kielikurssi opi englantia speak and funkielimatka liverpool kielikoulu kielikurssi opi englantia speak and funkielimatka liverpool kielikoulu kielikurssi opi englantia speak and funkielimatka liverpool kielikoulu kielikurssi opi englantia speak and funkielimatka liverpool kielikoulu kielikurssi opi englantia speak and fun

Englantia Beatlesin kotikaupunki Liverpoolissa

Liverpoolin kielikoulu Liverpool School of English kuuluu Länsi-Englannin johtaviin kielikouluihin. 1800-luvulla rakennettu koulu sijaitsee lähellä yliopistoa, vain muutaman minuutin päässä keskustasta.

Koululla on viihtyisä kahvila, oleskelutiloja, tietokoneluokkia, sekä monipuolinen kirjasto. Koulun tiloissa on myös langaton internet-yhteys opiskelijoiden käyttöön. Lisäksi koulurakennukseen kuuluu viihtyisä puutarha.

Koululla on 26 modernisti varusteltua luokkahuonetta ja ilmapiiri koulussa on kansainvälinen. Aktiivinen koulu järjestää paljon vapaa-ajan ohjelmaa sekä ilmaisia, opintoja tukevia iltapäivätunteja joka viikko.

Tietoa brexitistä

Englannin kurssit

Liverpool School of English järjestää englannin kielikursseja vuoden ympäri. Tasoryhmiä on useita, aloittelijoista edistyneisiin opiskelijoihin. Sopiva tasoryhmä löytyy kielitestin avulla. Oppituntien pituus on aina 55 minuuttia.  

Voit valita näistä yleiskielen kursseista:

 • Lomakurssi, jossa on 15 oppituntia ryhmäopetusta viikossa
 • Peruskurssi, jossa on 21 oppituntia ryhmäopetusta viikossa

Mikäli olet valmistautumassa viralliseen kielikokeeseen, voit valita valmennuskurssin, jolla saa yleiskielen opetusta sekä valmennusta kielikokeeseen (IELTS, Cambridge FCE/CAE).  Valmennuskursseilla on tietyt aloituspäivät ja kesto, jotka löydät hinnastosta.

Voit osallistua myös kolmelle ilmaiselle opintoja tukevalle iltapäivätunnille viikossa. Tuntien aiheita ovat mm. keskustelutaidot, ääntämisen kehittäminen sekä erilaiset opiskelutekniikat.

Kurssiopetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. Kurssin lopuksi osallistujat saavat todistuksen kielikurssin suorittamisesta.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme:info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 55 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua joko isäntäperheessä tai asuntolassa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Sinulla on mahdollisuus majoittua Liverpoolin kielikurssisi ajan mukavassa englantilaisessa isäntäperheessä. Kielikoulun tarkoin valitsemissa isäntäperheissä pääset tutustumaan paikalliseen elämäntyyliin ja käyttämään englantia arkisissa tilanteissa.

Perheet asuvat pääasiassa noin 20-40 minuutin matkan päässä kielikoululta julkisilla liikennevälineillä. Isäntäperheessä asut yhden hengen huoneessa, ja saat perheestä aamiaisen ja illallisen.

Majoituksesta veloitetaan takuumaksu, jonka saa takaisin luovuttaessaan avaimen takaisin. Lisäksi kesäisin veloitetaan sesonkilisä.

Opiskelija-asuntola

Opiskelija-asuntolassa asut viihtyisästi sisustetussa yhden hengen huoneessa, ja käytössäsi on oma kylpyhuone. Asuntolat sijaitsevat lähellä yliopiston kampusta, yleensä lyhyen kävelymatkan päässä koululta. Asuntoloita on Liverpoolissa useita.

Hyvin varustellun keittiön ja oleskelutilat jaat muiden opiskelijoiden kanssa ja voit käyttää asuntolan pesutupaa. Käytössäsi on myös ilmainen, langaton internet-yhteys, ja liinavaatteet ja pyyhe kuuluvat hintaan. Joissakin asuntoloissa lisäksi kuntosali ja terassi.

Majoituksesta veloitetaan takuumaksu, jonka saa takaisin luovuttaessaan avaimen ja huoneen hyvässä kunnossa. Asuntolamajoituksen ikäraja on 18 vuotta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Helpoiten Liverpooliin pääsee lentämällä Manchesteriin suorilla lennoilla Suomesta. Moni lentää myös yhdelle Lontoon kentistä ja jatkaa bussilla tai junalla Liverpooliin.

Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme myös mielellämme sopivien lentojen varaamisessa.

Vapaa-ajan ohjelma

Kielikoulu järjestää monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa Liverpoolin kielimatkasi aikana ja varmistaa siten, että oleskelusi Liverpoolissa on varmasti mielenkiintoinen ja täynnä tekemistä.

Liverpool tunnetaan erityisesti jalkapallokaupunkina. Paikallinen joukkue Liverpool FC on Englannin menestyneimpiä seuroja ja se on pelannut ylimmällä tasolla jo vuodesta 1962 lähtien.

Kurssikohteessa järjestettyyn vapaa-ajan ohjelmaan osallistumalla tutustut eri puolilta maailmaa tulleisiin kurssitovereihisi ja opit englantia vieläkin tehokkaammin. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia ei niitä välttämättä järjestetä.

Viikonloppuisin järjestetään kokopäiväretkiä läheisiin kaupunkeihin.

Seuraavaa vapaa-ajan ohjelmaa tarjotaan säännöllisesti:

 • Joogaa
 • Jalkapalloa
 • Vierailu Tate Art Galleryssä
 • Beatles Tour kaupungilla
 • Tutustuminen Liverpoolin/Manchesterin jalkapallostadioniin
 • Retki Yorkiin
 • Retki Lontooseen

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:00 – 12:00
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 21 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:00 - 12:00 ja 2 afternoons 13:00 - 16:00 tai maanantaina - perjantaina 13:00 - 16:00 ja 2 mornings 9:00 - 12:00
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
Yhdistelmäkurssi Plus 6 Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS
Oppitunnit 15 oppituntia Ryhmäopetus plus 6 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:00 – 12:00 ja 4 afternoons 13:00 - 15:00
Kielitaitotasot B1, B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:00 – 12:00 ja 13:00 - 16:00
Kielitaitotasot B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot C1