Englannin kielikurssit Lontoo

Englannin kielikurssit Lontoo. Speak & Fun Kielimatkat

Lontoo on ehdottomasti yksi klassisimmista kaupunkikohteista myös kielimatkalle. Englannin kielikurssilla Lontoossa matkailijaa hemmotellaan maailman kuuluisimmilla nähtävyyksillä ja tapahtumilla. Jokaiselle on tarjolla jotakin, olit sitten kulttuuri-, jalkapallo-, tai vaikka shoppailijatyyppi.

Tasokkaat kielikoulut Lontoossa ovat suunnattu kaikenikäisille opiskelijoille. Kielikoulut sijaitsevat keskeisillä paikoilla Camden Townissa sekä kauniissa Greenwichissä.

Valtavan metropolin vilskeessä voi opiskella englannin perus- tai intensiivikurssilla, talousenglannin kurssilla tai yli 30-vuotiaiden englannin kielikurssilla. Lontoo sopii kielimatkan kohteeksi myös nuorille ja ryhmille.

Kielimatkalle Lontooseen - ota nämä huomioon

  • Milloin Lontooseen kannattaa matkustaa? Lontoo on suosittu matkakohde vuoden ympäri. Kesäkuukausina suurimmat nähtävyydet saattavat ruuhkautua. Kevätkausi ja alkukesä ovatkin hyviä aikoja matkustaa.
  • Mihin varata lennot? Helsinki-Vantaalta lähtee päivittäin suoria lentoja Lontoon eri kentille. Hinnat ovat alhaisia, ja lentoyhtiöitä vertailemalla löytyvät halvimmat lennot.
  • Mikä lentokenttä valita? Kaikilta Lontoon kentiltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet kaupunkiin. Heathrow’lta on metroyhteys keskustaan, josta voi jatkaa matkaa eri puolille Lontoota. Greenwichin tavoittaa helpoiten Gatwickin lentokentältä nopealla junayhteydellä.
  • Kenelle Lontoo sopii? Lontoo sopii kaikenikäisille kielimatkailijoille. Lontoo on kuitenkin todellinen suurkaupunki, joten kokeneempi matkailija tottuu elämänmenoon yleensä nopeammin.
  • Hintataso Lontoossa? Lontoon hintataso ei poikkea kovin suuresti Suomen hinnoista, ydinkeskustan palveluja lukuun ottamatta. Kuitenkin esimerkiksi majoituspalvelut ovat aina Lontoossa hintavia. Punnan ja euron kurssi on syytä ottaa huomioon.

Vilkas metropoli Lontoo

Suur-Lontoossa asuu lähes 12 miljoonaa asukasta, ja on yksi maailman talouden keskuksista. Keskustan kiireiset kadut saattavat tuntua ensikertalaiselle hektisiltä, mutta ihmisvilinään tottuu nopeasti. Jo lyhyen ajan päästä tuntee olevansa osa Lontoon kiireisen tuntuista elämäntapaa.

Englannin kielikurssilla Lontoossa pääsee tutustumaan maailmanhistorian merkittävimpiin teoksiin ja löydöksiin. Kaupungin yli 200 museota ja taidenäyttelyä saavat ajan kulumaan nopeasti. Hyde Park ja monet muut viheralueet ovat mainioita levähdyspaikkoja kaupungin sykkeen keskellä.

Liikkuminen Lontoossa

Lontoo on kuuluisa monipuolisesta liikenteestään. Legendaariset kaksikerroksiset punaiset bussit kuljettavat ihmisiä päivittäin paikasta toiseen. Maailman vanhin metroverkosto on kuitenkin nopein ja mukavin tapa liikkua Lontoossa. Kannattaa kuitenkin pyrkiä välttämään ruuhka-aikoihin matkustamista, sillä metrot ovat usein täynnä ja myöhästymisiä voi tapahtua.

Englannin kielikurssille lähtiessä on suositeltavaa hankkia Oyster card, jonka avulla liikkuminen on edullisempaa. Nykyään kertalippujen maksaminen onnistuu myös etämaksulla.

Lontoo on valtava kaupunki, joten matkustamiseen tulee varata aikaa. Ydinkeskustassa liikkuu kuitenkin myös kävellen. Lontoon kielimatkalle kannattaa joka tapauksessa ottaa mukaan hyvät kävelykengät!

Monikulttuurinen kohtauspaikka

Monikulttuurisuudestaan tunnettu Lontoo on kielimatkailijalle huikea kokemus. Lontoon asukkailla on juuria kaikkialla maailmassa, ja katukuva onkin kaikkea muuta kuin yksipuolinen. Värikkäässä Lontoossa kuka tahansa sulautuu kaupungin vilinään vaivatta.

Lontoon China Townissa ja muilla alueilla pääsee nauttimaan kulttuurien kirjosta ja erilaisten keittiöiden antimista. Lontoossa loputtomat monipuoliset ravintolat hemmottelevat kurssilaisia aina perinteisestä English breakfastista mitä eksoottisempiin annoksiin.

Liikkui sitten millä alueella tahansa, kielimatkailijan kannattaa nopeasti omaksua brittiläinen kohteliaisuus osaksi puhetapaansa. Kohteliaisuuksia ei voi koskaan sanoa liikaa!

Kuningatar, urheilu ja musikaalit

Shoppaile Portobello Roadilla, istu paikallisissa pubeissa ja kuuntele herrasmiesten puhetta säästä. Lontoossa shoppailijalla on monipuoliset mahdollisuudet keventää kukkaroaan, ja samalla omaksua paikallisen vapaa-ajan vieton tavat.

Kuuluisille nähtävyyksille, kuten Buckinghamin palatsille ja Big Benille, kannattaa varata ainakin yksi kokonainen päivä. Lontoossa on myös maailman paras valikoima teattereita ja etenkin musikaaleja. Liput on hyvä varata ajoissa, niin saattaa säästää muutaman punnan.

Jalkapallon ystäviä hemmotellaan Lontoossa vuodenajasta riippuen lähes päivittäin. Jalkapallokauden ollessa käynnissä kaupungin eri osissa on selvää vastakkainasettelua käynnissä. Pelipäivinä liikenne saattaa ruuhkautua etenkin Wembleyn ja Stamford Bridgen läheisyydessä.

Yhdistä kohteita

Englannin kielimatkan ei tarvitse päättyä Lontooseen. Opintoja voi jatkaa helposti esimerkiksi kielikurssilla Oxfordissa tai Brightonissa. Pitkällä kielimatkalla ehtii nähdä monta kohdetta!

Pyydä tarjous!

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,64 / 10

Arvioiden määrä: 33

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
30 Suomi 3 Tti London Camden 10.00
57 Suomi 2 UIC London 8.50
47 Suomi 1 Tti London Camden 9.15
34 Suomi 2 Tti London Camden 8.70
29 Suomi 4 UIC London 8.75
49 Suomi 2 UIC London 8.95
34 Suomi 4 Tti London Camden 8.46
25 Suomi 3 Tti London Camden 8.65
16 Suomi 3 UIC London 8.45
24 Espanja 3 UIC London 7.70
21 Suomi 4 Language in London 8.99
16 Espanja 1 Language in London 6.80
26 3 Language in London 8.60
53 Suomi 1 Language in London 8.34
30 Suomi 1 Tti London Camden 9.75
27 Espanja 2 Select English London 8.60
26 Espanja 2 Tti London Camden 9.00
28 1 Language in London 8.60
25 Espanja 2 Tti London Camden 8.65
30 3 Language in London 9.00
23 Espanja 3 UIC London 8.80
25 Espanja 3 Select English London 8.56
24 Espanja 2 UIC London 7.80
28 Espanja 6 UIC London 9.00
26 2 Language in London 8.60
20 Espanja 2 Select English London 8.60
24 Saksa 2 UIC London 8.80
24 Espanja 2 Select English London 8.60
25 2 Language in London 8.60
24 Espanja 2 Tti London Camden 8.88
23 2 Language in London 8.60
23 2 Select English London 8.10
24 Espanja 3 Tti London Camden 8.60