Oxford International Lontoo Greenwich

kielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britannia
kielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britanniakielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britanniakielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britanniakielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britanniakielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britanniakielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britanniakielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britanniakielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britanniakielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britanniakielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britanniakielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britanniakielimatka lontoo aikuisten kielikurssi englanti speakandfun iso-britannia

Englantia vehreässä ja monipuolisessa Greenwichissä

Tasokas yhteistyökoulumme Oxford International sijaitsee Greenwichin keskustassa. Koulun lähellä sijaitsevat Greenwich Park, Merimuseo ja Greenwichin observatorio. Koulun ilmapiiriä sävyttää Thames-joen läheisyys.

 • Oxford International sopii erinomaisesti sekä yksin matkustaville aikuisopiskelijoille että ryhmille. Ryhmien kielimatkoja järjestetään kaikkina vuodenaikoina.
 • Oxford Internationalin koulurakennus on kokonaan esteetön.

Koululla on 21 tilavaa ja modernia luokkahuonetta, itseopiskelukeskus, kirjasto lukusaleineen, useita tietokoneluokkia ja oleskelutiloja. Koululla on myös langaton internet-yhteys opiskelijoiden käyttöön.

Kesäisin kielikoulu hyödyntää lähellä sijaitsevia Greenwichin yliopiston luokkahuoneita, joissa osa opetuksesta järjestetään. Lontoon keskustan nähtävyydet on noin 20 minuutin metromatkan päässä Greenwichistä.

Tietoa brexitistä

Minkälainen kohde on Greenwich?

Englannin kurssit

Oxford International järjestää korkealaatuisia englannin kielikursseja eri tuntimäärillä. Voit suunnitella kurssisi sen mukaan, minkälaisia tuloksia haluat saada aikaan. Oxford Internationalissa järjestetään myös kokonaan yksityisiä kielikursseja.

Englannin ryhmäkursseja on kaikentasoisille opiskelijoille. Opetusta järjestetään maanantaista perjantaihin.

Kaikkien kielikurssien hintaan sisältyy kurssilla käytettävien oppimateriaalien lisäksi eLearning -etämateriaalien käyttöoikeus.

Kielikoululla on kurssitarjonnassaan yleisenglannin kurssien lisäksi eri kielitutkintoihin tähtääviä valmennuskursseja. Suosituimpia kursseja ovat:
 

 • Superintensiivikurssi. Täysipäiväinen kurssi soveltuu opiskelijoille, jotka tarvitsevat mahdollisimman paljon ohjattua englannin opetusta. Ryhmäopetuksessa etenkin kommunikaatiotaidot kehittyvät.
 • Business English -kurssi. Talous- ja työelämän englantia opiskellaan ryhmässä, ja osallistujilta vaaditaan vähintään lähtötaso B2. Kurssi soveltuu työelämään pyrkiville nuorille aikuisille tai omassa työssään englantia tarvitseville.
 • Peruskurssi iltapäiväopetuksella. Kevyt yleiskielen kurssi sopii hyvin Lontoossa lomailevalle tai budjettimatkailijalle.

Ryhmille suunnitellaan englannin kielikurssi ja sen sisältö ryhmän toiveiden mukaan.

Kielikoulu pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. Koulu hyödyntää kesäkaudella myös muita luokkatiloja.

Oxford Internationalin opetushenkilökunta on taitavaa, ammattimaista ja motivoivaa. Kaikilla opettajilla on korkeakoulututkinto, ja takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä.  Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen. 

Kielikoulu on ammattijärjestöjen kuten English UK ja University of Cambridge jäsen sekä British Councilin hyväksymä tutkintokoulu.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Oxford Internationalin majoitusvaihtoehdot sijaitsevat aina kohtuullisen matkan päässä kielikoululta, joko kävellen tai julkisilla. Lontoo on kuitenkin yksi maailman suurimpia kaupunkeja, ja liikkumiseen kaupungin eri osiin tulee aina varata aikaa. 

Opiskelijamajoituksen hinta-laatusuhde on Lontoon yleinen hintataso huomioon ottaen erittäin hyvä, ja asuntolahuoneet kylpyhuoneineen ovat moderneja. Sekä isäntäperheissä että asuntoloissa huoneet ovat kuitenkin pääasiassa pienehköjä Suomen standardeihin verrattuna.

Kannattaa huomioida, että Englannissa rakennusten äänieristys tai lämmönsäätely ei ole aina yhtä hyvä kuin Suomessa!

Isäntäperhe

Greenwichin kielimatkasi ajaksi voit majoittua lontoolaiseen isäntäperheeseen. Kielikoulun valitsemissa isäntäperheissä parannat kielitaitoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi isäntäperheessä asuessasi tutustut lontoolaiseen arkielämään.

Kaikki perheet asuvat 20-45 minuutin etäisyydellä kielikoulusta kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Greenwichin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen, valintasi mukaan joko aamiaisella tai puolihoidolla. Vuodevaatteet kuuluvat yöpymisen hintaan, mutta pyyhkeet on hyvä tuoda mukana.

Lontoon isäntäperheet ovat usein yksinasuvia tai vanhempia pariskuntia. Lapsiperheitä on vähemmän majoittamassa opiskelijoita. Isäntäperheet edustavat aina kohdekaupungin tyypillistä väestöä, ja Lontoossa perheitä onkin hyvin erilaisilla taustoilla.

Ilmoitathan kurssivarauksen yhteydessä, jos sinulla on allergioita, erityisruokavalio tai jokin erityistoive isäntäperheen suhteen. Isäntäperhemajoitus sopii hyvin, jos matkustat Lontooseen perheenjäsenesi kanssa.

Opiskelija-asuntola McMillan

McMillan sijaitsee vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Greenwichin koululta. Voit majoittua McMillanissa yhden hengen huoneeseen, jossa on oma kylpyhuone. Pääset käyttämään asuntolan yhteisiä oleskelutiloja, keittiötä, pesutupaa ja nettiyhteyttä. 

McMillanissa on 24h -vartiointi ja asuntolassa on vastaanotto. Majoituksen hintaan sisältyy lakanat, pyyhkeet ja viikkosiivous. Huone siivotaan ennen saapumistasi, tämän jälkeen huoneen siisteyttä tulee ylläpitää itse.

Huomaathan, että asuntolan alaikäraja on 18 vuotta. Tulopäivänäsi voit saapua majoitukseen kello 15 lähtien, ja lähdön tulee tapahtua kello 10 mennessä.

Opiskelija-asuntola Lewisham

Lewishamin asuntola otettiin käyttöön vuonna 2018. Sen tilat ovat modernit, huoneet viihtyisiä ja sisustukseen on panostettu. Asuntola sijaitsee Lewishamin aseman vieressä, ja koululle pääsee kävellen 25 minuutissa tai nopeammin bussilla. 

Asuntola koostuu yhden hengen huoneista, viihtyisistä oleskelutiloista ja keittiöstä. Opiskelijoiden käytössä on myös kuntosali, pesutupa ja nettiyhteys. Huoneen voi varata omalla tai yhteiskäytössä olevalla kylpyhuoneella.

Lewishamissa voi myös varata myös studiohuoneiston, johon kuuluu makuuhuone, keittonurkkaus ja kylpyhuone.

Lewishamin huoneet siivotaan ennen majoituksen alkua. Siisteyttä tulee tämän jälkeen ylläpitää itse. Lakanat kuuluvat majoituksen hintaan, mutta omat pyyhkeet tulisi tuoda mukana.

Asuntolassa on 24h -vartiointi ja asuntolassa on vastaanotto. Huomaathan, että asuntolan alaikäraja on 18 vuotta. Tulopäivänäsi voit saapua majoitukseen kello 15 lähtien, ja lähdön tulee tapahtua kello 10 mennessä.

Lewisham sopii hyvin erilaisten ryhmien majoittamiseen.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Voit tilata maksullisen kuljetuksen Lontoon kentiltä majoitukseen. Kuljetus on henkilökohtainen. Edullisimmat kuljetukset järjestetään Heathrow'n ja Gatwickin lentokentiltä.

Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löydät hinnastosta. Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Kielikoulu tarjoaa viikottain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa täydentämään kielimatkaasi Lontoossa. Vapaa-ajan ohjelman parissa tutustut paremmin muihin kielikurssilaisiin ja opit tuntemaan Lontoota. Greenwichin vehreästä kaupunginosasta on lyhyt matka Lontoon keskustaan metrolla.

Kaupunkikierrosten, piknikkien ja illanviettojen ohella on sinulla mahdollisuus käydä vaikka katsomassa musikaalia West Endissä, osallistua elokuvailtoihin tai lähteä keilaamaan.

Viikonloppuisin voit tehdä retkiä moniin muihin kaupunkeihin Englannissa kuten Brightoniin, Oxfordiin tai Cambridgeen.

Osa aktiviteeteista ovat ilmaisia, kun taas osan voi varata lisähintaan paikan päällä. Kielikoulun henkilökunta auttaa mielellään myös omatoimisten retkien järjestämisessä!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • elokuva-iltoja
 • keilausta
 • musikaali
 • kaupunkikierros
 • Brighton
 • Oxford
 • Cambridge

Yhdistä kohteita

Oxford Internationalilla on toimipisteet myös Brightonissa ja Oxfordissa. Kohteita voi pidemmällä kielikurssilla yhdistää helposti!

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Iltapäiväoppitunnit - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina13:00 – 16:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:15
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 14:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Superintensiivikurssi
Oppitunnit 40 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 16:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Talousenglannin yhdistelmäkurssi Plus 10 Talousenglanti
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Talousenglanti viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:00-14:30
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:15
Kielitaitotasot B2, C1, C2
IELTS Yhdistelmäkurssi Plus 10 Ryhmäopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS plus 10 oppituntia Ryhmäopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 14:30
Kielitaitotasot B2, C1, C2