Tti School of English Camden

Englannin opiskelu englanti kielikurssi kielimatkat lontoo
Englannin opiskelu englanti kielikurssi kielimatkat lontooEnglannin opiskelu englanti kielikurssi kielimatkat lontooEnglannin opiskelu englanti kielikurssi kielimatkat lontooEnglannin opiskelu englanti kielikurssi kielimatkat lontoo

Innostavaa englannin opetusta aikuisille Camdenin kaupunginosassa

 

Tti Camden on moderni ja sympaattinen englannin kielikoulu aivan Camden Townin sydämessä Lontoossa. Tti:ssa opiskelet englantia rennossa ilmapiirissä, yhdessä muiden eri puolilta maailmaa saapuneiden kurssilaisten kanssa. Kahdesta vierekkäisestä kielikoulun rakennuksesta löydät 13 valoisaa luokkahuonetta, kahvilan, kirjaston sekä suuren kattoterassin ja oleskelutilan. Koululla voit vapaasti käyttää Wi-Fi-yhteyttä.

Englannin kurssit ja opetus

Kielimatkalla Lontoon Camdeniin voit valita englannin opetusta yksityistunteina, pienryhmissä sekä ryhmä- ja yksityistunneista koostuvina yhdistelmäkursseina. Lisäksi koulu järjestää eri kielitutkintoihin valmentavia kursseja. Yleisenglannin tehokkaat kurssit alkavat Tti:ssa joka maanantai. 

Voimme rakentaa juuri sinulle sopivan kielikurssin Tti:n eri oppimismoduuleista. Yleisenglannin opetuksen lisäksi voit valita kommunikaatio- tai akateemisia taitoja painottavia oppitunteja, ja saada näin erittäin monipuolisen kurssikokonaisuuden! 

Tti:n erittäin osaavat opettajat keskittyvät rohkaisemaan oppilaita käyttämään englannin kielen taitojaan. Opettajat saavat jatkuvasti erinomaista palautetta kurssilaisilta. 

Tti on British Councilin virallisesti hyväksymä tutkintokoulu ja englantilaisen ammattijärjestö English UK:n jäsen.

Kaikki Tti:n käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen englannin kielen opiskeluun kehitettyjä. Oppimateriaaleja voi lainata ja halutessasi voit myös ostaa ne itsellesi. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen menestyksekkäästä englannin kurssin suorituksesta. 

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

30+

Tti Camdenin 30+ -kurssilla opiskelet samanikäisessä seurassa. Kurssi sopii hyvin esimerkiksi eri alojen ammattilaisille, jotka haluavat parantaa englannin kielen kommunikaatiotaitojaan. Opettajat valitsevat mielenkiintoisia aiheita, jotka herättävät keskustelua. Tunneilla vierailee paikallisia luennoitsijoita kerran viikossa; puhujina on ollut esimerkiksi paikallisia toimittajia, näyttelijöitä ja poliitikkoja.

Kurssin voi aloittaa Tti:ssä joka maanantai ympäri vuoden. Kurssi sisältää 20 viikkotuntia, ja ryhmäkoko on maksimissaan 12. Kurssiin voi lisätä 10 oppituntia yleisenglantia, jolloin kurssi on intensiivisempi. Yli 30-vuotiaiden englannin kurssiin kuuluu viikottain mielenkiintoisia vierailuja esimerkiksi museoihin, puistoihin ja nähtävyyksiin. Tti:n vapaa-ajan ohjelmaan voi osallistua halutessaan laajemminkin. 

Kurssille osallistujalla tulee olla vähintään alemman keskitason englannin kielen taito (B1), sillä kurssi on todella vuorovaikutteinen.

opi englantia kielikoulu lontoo englanti

Majoitus

Isäntäperhe

Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja englannin kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin englantilaiseen kulttuuriin. Valitse isäntäperhemajoitus joko aamiaisella tai puolihoidolla (aamiainen ja illallinen).

Perheet asuvat useimmiten asuinalueilla lähellä Lontoon keskustaa (zone 2-4) ja matka taittuu kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä 20-50 minuutissa. Halutessasi voit lisämaksua vastaan varata majoituksen isäntäperheessä, joka asuu 15 - 30 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Lontoo on suuri ja monikulttuurinen kaupunki, joten myös isäntäperheitä on eri taustoilla.

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista (jos olet esimerkiksi kasvissyöjä) tai allergioista englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua tarpeisiisi.

Opiskelija-asunto / Study room

Asuntolassa majoitut yhden tai kahden hengen huoneessa, joka on varustettu sängyllä, työpöydällä, vaatekaapilla sekä lavuaarilla. Majoitukseen kuuluu vuodevaatteet, pyyhe, nettiyhteys sekä pesukoneen käyttö. Kylpyhuoneen ja keittiön jaat muiden asukkaiden kanssa. Yhteiset tilat siivotaan kerran viikossa.

Huoneet sijaitsevat Tufnell Parkissa, kävelymatkan päässä koululta. Tämä on hyvä majoitusvaihtoehto, jos haluat asua itsenäisesti ja kokata itsellesi, mutta samalla tutustua muihin Tti:n opiskelijoihin.

Opiskelija-asunnoissa ikäraja on 18 vuotta.

Opiskelija-asuntola

Koulun opiskelija-asuntolassa on yhden hengen huoneita jaetulla keittiöllä ja kylpyhuoneella. Huone on varustettu sängyllä sekä lavuaarilla. Majoitukseen kuuluu vuodevaatteet, nettiyhteys sekä pesukoneen käyttö. Otathan omat pyyhkeet mukaan.

Koulun asuntola sijaitsee viihtyisällä Hollowayn asuinalueella, josta löytyy paljon ravintoloita, kauppoja sekä ostoskeskus. Koululle on noin 15 minuutin bussimatka, kävellen matka taittuu noin puolessa tunnissa.

Asuntolan ikäraja on 18 vuotta. 

Kesäasuntola (saatavilla heinä- ja elokuun ajan)

Kesäaikaan voit majoittua kesäasuntolassa yhden hengen huoneessa, jossa on oma kylpyhuone. Keittiön jaat 4-6 opiskelijan kanssa. Asuntolan yhteisistä tiloista löytyy mm. TV, Wifi-yhteys ja pyykkitupa. Asuntolan pihalla voit nauttia kesäpäivistä muiden asukkaiden kanssa. Vuodevaatteet ja viikoittainen siivous kuuluvat asuntolan hintaan, mutta otathan oman pyyhkeen mukaan.

Asuntola sijaitsee lähellä Kings Crossin asemaa, josta on 15 minuutin bussimatka tai 30 minuutin kävelymatka koululle.

Kesäasuntolan ikäraja on 18 vuotta.

Asuntola Premium (saatavilla helmi-syyskuun ajan)

Asu mukavammin kielimatkasi ajan! Juuri remontoidussa Asuntola Premiumissa majoitut yhden hengen huoneessa, jossa on oma kylpyhuone. Huoneesta löytyy sänky, iso työpöytä, vaatekaappi, lämmitys ja langaton internetyhteys. Majoitukseen kuuluu vuodevaatteet, mutta otathan oman pyyhkeen mukaan. Yhteiset tilat jaat muiden asukkaiden kanssa. Yhteisiin tiloihin kuuluu keittiö, opiskelutiloja, pelihuone, pesutupa ja oleskelutiloja, joissa on TV. Rakennuksessa on 24h-vastaanotto ja kuntosali, pelihuone sekä oleskelu- ja opiskelutilat. Asuntolassa on mahdollisuus pyykin pesuun kolikoita vastaan. 

Asuntola sijaitsee Tufnell Parkin alueella, josta on koululle 10 minuutin metromatka, kävellen matka taittuu noin puolessa tunnissa.

Premium-asuntolan ikäraja on 18 vuotta, ja sitä suositellaan erityisesti aikuisille opiskelijoille. 

Premium Studio

Yhden hengen studiot sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä kielikoululta, modernissa ja trendikkäässä asuntolarakennuksessa Camden Townissa. Näppärissä ja uudenaikaisissa huoneissa on oma pieni kylpyhuone sekä keittonurkkaus, jossa voit valmistaa omat ateriasi. Studioissa on lakanat ja pyyhe, ja rakennuksessa on mahdollisuus pyykinpesuun.

Studio on hyvä valinta, jos arvostat omaa rauhaa, helppoa asumista ja lyhyttä kävelymatkaa koululle. Studiot ovat kuitenkin pienehköjä, ja asuntola jokseenkin vilkas. Asuntolan ikäraja on 18 vuotta.

Studio on myös mahdollista varata kahdelle hengelle, jolloin huoneessa on kerrosänky. Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme!

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Voit halutessasi myös tilata maksullisen kuljetuksen Lontoon lentokentiltä majoitukseesi, kun saavut Englantiin. Kuljetushintoihin voit tutustua helposti Hinnasto -linkin kautta. Tavoitat kaikki Lontoo Camdenin kielikoulun järjestämät majoitukset myös kätevästi yleisillä kulkuvälineillä. Huomaa, että lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Lontoon kaltaisessa metropolissa on tietysti hurjat määrät tekemistä! Tti Camden tarjoaa joka viikko suuren määrän vapaa-ajan aktiviteetteja, jotka täydentävät kielimatkasi ohjelmistoa ja tarjoavat sinulle lisäksi mahdollisuuden parantaa englannin kielen taitojasi myös oppituntien ulkopuolella.

Kielikoulusi tarjoaa joka päivälle ohjelmaa, mm. teehetkiä, elokuvailtoja, musikaalikäyntejä sekä yhteisiä illanistujaisia aidossa englantilaisessa pubissa. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Lontoon kielimatkasi aikana voit myös ottaa osaa päiväretkille, joita kielikoulusi järjestää viikonloppuisin yhdessä paikallisten matkanjärjestäjien kanssa. Suosittuja retkikohteita ovat mm. yliopistokaupungit Oxford ja Cambridge sekä Shakespearin synnyinkaupunki Stratford-upon-Avon.

Seuraavaa vapaa-ajan ohjelmaa tarjotaan säännöllisesti kielimatkasi aikana:

  • Lontoon kaupunkikierros
  • Museovierailuja
  • Teatterikäyntejä
  • Elokuvailtoja
  • Karaoke

Seuraavia retkiä tarjotaan säännöllisesti kielimatkasi aikana:

  • Oxford
  • Cambridge
  • Wales
  • Stratford-upon-Avon

Tietysti voit tehdä myös oma-aloitteisesti retkiä Lontoossa ja ympäröivillä alueilla.

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 tai 13:30 - 16:10
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 12:30 - 13:20 tai 12:30 - 16:10
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 12:30 - 14:20 tai maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 14:30 - 16:10
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 13:30 - 16:10
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Superintensiivikurssi
Oppitunnit 35 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 16:10
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
30+ - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:40
Lisätietoa

Yli 30-vuotialle tarkoitettu kurssi. 30+ -kurssillamme opiskelet samanikäisten ryhmäläisten kanssa ja opetuksen sisältö on räätälöity erityisesti ikäryhmäsi tarpeet huomioon ottaen. Tunneilla vierailee natiiveja vieraspuhujia kerran viikossa; puhujina on ollut esimerkiksi paikallisia taiteilijoita, näyttelijöitä sekä ravitsemusterapeutti. Lisäksi 30+ -kurssiin kuuluu viikottain mukavia aktiviteetteja, joita on ollut muun muassa vierailu British Museumissa ja Camden Brewery -panimossa. Tämä on 30+ -kurssin perusversio (20 oppituntia/viikko).

Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
30+ - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:40 ja 14:30 - 16:10
Lisätietoa

Yli 30-vuotialle tarkoitettu kurssi. 30+ -kurssillamme opiskelet samanikäisten ryhmäläisten kanssa ja opetuksen sisältö on räätälöity erityisesti ikäryhmäsi tarpeet huomioon ottaen. Tunneilla vierailee natiiveja vieraspuhujia kerran viikossa; puhujina on ollut esimerkiksi paikallisia taiteilijoita, näyttelijöitä sekä ravitsemusterapeutti. Lisäksi 30+ -kurssiin kuuluu viikottain mukavia aktiviteetteja, joita on ollut muun muassa vierailu British Museumissa ja Camden Brewery -panimossa. Tämä on 30+ -kurssin intensiiviversio (30 oppituntia/viikko).

Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
FCE Yhdistelmäkurssi Plus 20 Valmennuskurssi kielitutkinto FCE
Oppitunnit 15 oppituntia Ryhmäopetus plus 20 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto FCE viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 12:30 - 16:10
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
CAE Yhdistelmäkurssi Plus 15 Ryhmäopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto CAE plus 15 oppituntia Ryhmäopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 12:30 - 16:10
Kielitaitotasot B2, C1, C2
Exam Preparation course FCE (summer) - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 12:30 - 16:10
Lisätietoa Vain saatavilla kesällä!
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Exam Preparation course FCE (summer) Plus 20 Exam Preparation course FCE (summer)
Oppitunnit 15 oppituntia Ryhmäopetus plus 20 oppituntia Exam Preparation course FCE (summer) viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 12:30 - 16:10
Lisätietoa Vain saatavilla kesällä!
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Exam Preparation course CAE (summer) - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 12:30 - 16:10
Lisätietoa Vain saatavilla kesällä!
Kielitaitotasot B2, C1, C2
Exam Preparation course CAE (summer) Plus 20 Exam Preparation course CAE (summer)
Oppitunnit 15 oppituntia Ryhmäopetus plus 20 oppituntia Exam Preparation course CAE (summer) viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 12:30 - 16:10
Lisätietoa Vain saatavilla kesällä!
Kielitaitotasot B2, C1, C2
IELTS Yhdistelmäkurssi Plus 15 Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS
Oppitunnit 15 oppituntia Ryhmäopetus plus 15 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 13:30 - 16:10
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
TOEFL Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,86 / 10

Arvioiden määrä: 7

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
8.46 9.70 8.50 6.50
8.65 9.00 8.90 7.50
9.75 10.00 9.90 9.00
9.00 9.00 8.80 9.50
8.60 9.40 7.90 7.00
8.88 9.10 9.10 8.00
8.65 9.00 8.70 8.00