Tti School of English Camden

englanti kielikurssi kielimatkat lontoo camden speakandfun tti
englanti kielikurssi kielimatkat lontoo camden speakandfun ttienglanti kielikurssi kielimatkat lontoo camden speakandfun ttienglanti kielikurssi kielimatkat lontoo camden speakandfun ttienglanti kielikurssi kielimatkat lontoo camden speakandfun ttienglanti kielikurssi kielimatkat lontoo camden speakandfun ttienglanti kielikurssi kielimatkat lontoo camden speakandfun tti

Innostavaa englannin opetusta aikuisille Camdenissa

Tti School of English on moderni ja sympaattinen englannin kielikoulu aivan Camden Townin sydämessä. Tti:ssa opiskelet englantia rennossa ilmapiirissä, yhdessä muiden eri puolilta maailmaa saapuneiden kielikurssilaisten kanssa. 

Kahdesta vierekkäisestä rakennuksesta löydät 13 valoisaa luokkahuonetta, kahvilan, kirjaston sekä suuren kattoterassin ja oleskelutilan. Koululla voit vapaasti käyttää langatonta nettiyhteyttä. Lontoon eri osat ovat helposti tavoitettavissa, sillä Camden Townin metropysäkki on vain parin minuutin kävelymatkan päässä koululta.

Tti soveltuu erityisen hyvin aikuisille englannin opiskelijoille, joilla on vähintään alemman keskitason englannin taidot. Koululla järjestetään opetusta eri-ikäisten ryhmissä, ja lisäksi Tti:llä on oma englannin kielikurssi yli 30-vuotiaille.

Voit myös varata yksityisiä Skype-tunteja!

Tarjous: Englannin Skype-tunnit 10+1

Tietoa brexitistä

Englannin kielikurssit

Kielimatkalla Lontoon Camdenissa voit valita englannin opetusta ryhmässä, yksityisenä tai näiden kahden yhdistelmänä. Lisäksi kielikoulu Tti järjestää eri kielitutkintoihin valmentavia kursseja. Yleisenglannin tehokkaat kurssit alkavat Tti:ssa joka maanantai, ja sopiva opetusryhmä jokaiselle uudelle opiskelijalle löytyy kielitestin perusteella.

Englannin osaamisen vähimmäistaso on Tti:llä ylempi alkeistaso A2. Tätä alemman tason opiskelijoille voidaan järjestää yksityisopetusta.

Voimme rakentaa juuri sinulle sopivan kielikurssin Tti:llä. Yleisenglannin opetuksen lisäksi voit valita kommunikaatio- tai akateemisia taitoja painottavia oppitunteja, tai kielitutkintoon tähtäävää opetusta.

 • Valitse itsellesi parhaiten sopiva määrä oppitunteja. Kurssi rakentuu yleiskielen tunneista sekä valinnaisista tunneista.
 • Kerro meille, jos toivot yksityistunteja. Räätälöimme sinulle parhaiten sopivan kurssikokonaisuuden.
 • Jos haluat osallistua kielitutkintoon valmistavalle kurssille, kysy meiltä eri vaihtoehdoista ja kurssien viikkomääristä.
 • Kaikki kurssit sisältävät Tti:n etämateriaalien käyttöoikeuden. eLearning -opintoportaalin tunnukset ovat voimassa kolme kuukautta kurssin loppumisen jälkeen.

Tti:n opettajat ovat erittäin osaavia ja motivoivia, ja tunneilla käytetyt metodit mielekkäitä ja aikuisille opiskelijoille suunnattuja. Opettajat saavat jatkuvasti erinomaista palautetta kurssilaisilta! Kaikki Tti:n käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia, ja materiaalit voi lainata tai ostaa. Kurssin päätyttyä saa todistuksen.

Tti on British Councilin virallisesti hyväksymä tutkintokoulu ja englantilaisen ammattijärjestö English UK:n jäsen.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro meille toiveesi!

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä järjestetään opetusta ryhmäkursseilla

Englannin kielikurssi 30+

Tti Camdenin 30+ -kurssilla opiskelet samanikäisessä seurassa. Kurssi sopii hyvin esimerkiksi eri alojen ammattilaisille, jotka haluavat parantaa englannin kielen kommunikaatiotaitojaan.

Opettajat valitsevat mielenkiintoisia aiheita, jotka herättävät keskustelua. Tunneilla vierailee paikallisia luennoitsijoita kerran viikossa; puhujina on ollut esimerkiksi paikallisia toimittajia, näyttelijöitä ja poliitikkoja.

Video: 30+ -kurssilla Camdenissa

Englannin kielen 30+ -kurssin voi aloittaa Tti:ssä joka maanantai ympäri vuoden. Kurssi sisältää 20 viikkotuntia, ja ryhmäkoko on maksimissaan 12. Kurssiin voi lisätä 10 oppituntia yleisenglantia, jolloin kurssi on intensiivisempi.

Yli 30-vuotiaiden englannin kurssiin kuuluu viikottain mielenkiintoisia vierailuja esimerkiksi Lontoon museoihin ja nähtävyyksiin. Lisäksi Tti:n kaikenikäisten opiskelijoiden yhteiseen vapaa-ajan ohjelmaan voi osallistua halutessaan.

Kurssille osallistujilla tulee olla vähintään alemman keskitason englannin kielen taito B1, sillä kurssi on todella vuorovaikutteinen.

opi englantia kielikoulu lontoo englanti

Majoitus

Lontoossa majoittumisen hinnat ovat yleisesti ottaen korkeat. Opiskelijamajoitus on hyvä vaihtoehto etenkin silloin, kun kielikurssilla viipyy pidempään. Opiskelijamajoitus ei kuitenkaan vastaa hotellia, vaan tarjoaa majoittujille perustason mukavuudet lyhyen etäisyyden päässä koululta.

Lontoon rakennuskanta on jokseenkin vanhaa, joten esimerkiksi äänieristys ei ole aina korkealla tasolla isäntäperhemajoituksessa. Varauduthan jo etukäteen siihen, että majoitus Lontoossa ei vastaa aina Suomen standardeja. Opiskelija-asuntolat ovat moderneja ja viihtyisiä, mutta huoneet eivät ole kooltaan suuria.

Majoitus Lontoon kielimatkan ajaksi on hyvä varata ajoissa!

Asuntola Premium Tufnell Park

Mukavaan majoittumiseen kannattaa varata majoitus Premium-asuntolassa. Premiumissa voi majoittua helmi-syyskuussa. 

Juuri remontoidussa asuntola Premiumissa majoitut yhden hengen huoneessa, jossa on oma kylpyhuone. Huoneesta löytyy sänky, työpöytä, vaatekaappi, lämmitys ja langaton internetyhteys. Majoitukseen kuuluu vuodevaatteet, mutta otathan oman pyyhkeen mukaan. 

Yhteiset tilat jaat muiden asukkaiden kanssa. Yhteisiin tiloihin kuuluu keittiö, opiskelutiloja, pelihuone, pesutupa ja oleskelutiloja, joissa on TV. Rakennuksessa on 24h-vastaanotto. Asuntola sijaitsee Tufnell Parkin alueella, josta on koululle 10 minuutin metromatka, ja kävellen matka taittuu noin puolessa tunnissa.

Premium-asuntolan ikäraja on 18 vuotta, ja sitä suositellaan erityisesti yli 30-vuotiaille opiskelijoille.

Premium Studio Camden Town

Yhden hengen studiot sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä kielikoululta, modernissa ja trendikkäässä asuntolarakennuksessa Camden Townissa. Näppärissä ja uudenaikaisissa huoneissa on oma pieni kylpyhuone sekä keittonurkkaus, jossa voit valmistaa omat ateriasi. Studioissa on lakanat ja pyyhe, ja rakennuksessa on mahdollisuus pyykinpesuun.

Studio on hyvä valinta, jos arvostat omaa rauhaa, helppoa asumista ja lyhyttä kävelymatkaa koululle. Studiot ovat kuitenkin pienehköjä, ja asuntola jokseenkin vilkas. Asuntolan ikäraja on 18 vuotta.

Studio on myös mahdollista varata kahdelle hengelle, jolloin huoneessa on kerrosänky. Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme!

Asuntola Standard Holloway Road

Perustason opiskelija-asuntolassa on yhden hengen huoneita omalla kylpyhuoneella ja yhteisellä keittiöllä. Majoitukseen kuuluu vuodevaatteet, nettiyhteys sekä pääsy pesutupaan ja yhteisiin tiloihin. Pyyhkeet tulee olla omasta takaa.

Asuntola sijaitsee viihtyisällä Hollowayn asuinalueella, josta löytyy paljon ravintoloita, kauppoja sekä ostoskeskus. Koululle pääsee helpoiten bussilla, noin 15 minuutissa.

Asuntolan ikäraja on 18 vuotta ja majoitus on varattavissa ympäri vuoden.

Opiskelija-asunto Tti Study Rooms

Study Roomit ovat kielikoulun omistamia, viihtyisiä huoneita opiskelija-asunnossa. Study Roomin voi varata yhdelle tai kahdelle hengelle. Huoneissa on sängyn lisäksi työpöytä ja vaatekaappi.

Muiden Tti:n opiskelijoiden kanssa jaetaan keittiö ja ruokahuone sekä kylpyhuone. Opiskelija-asunnoissa on usein myös oma takapiha tai parveke.

Asunnot sijaitsevat Camden Townissa ja Tufnell Parkissa, ja koululle pääsee kävellen tai julkisilla. Tämä on hyvä majoitusvaihtoehto, jos haluat asua itsenäisesti mutta samalla tutustua muihin Tti:n opiskelijoihin.

Opiskelija-asunnoissa ikäraja on 18 vuotta.

Kesäasuntola

Heinä-elokussa voit majoittua kesäasuntolassa yhden hengen huoneessa, jossa on oma kylpyhuone. Keittiön jaat 4-6 opiskelijan kanssa.

Asuntolassa majoittuu yliopisto-opiskelijoita muun ajan vuodesta. Yhteisistä tiloista löytyy mm. TV, Wifi-yhteys ja pesutupa. Asuntolan sisäpihalla voit nauttia kesäpäivistä muiden asukkaiden kanssa. Vuodevaatteet ja viikoittainen siivous kuuluvat asuntolan hintaan, mutta otathan omat pyyhkeet mukaan.

Asuntola sijaitsee lähellä Kings Crossin asemaa, josta on 15 minuutin bussimatka tai 30 minuutin kävelymatka koululle.

Kesäasuntolan ikäraja on 18 vuotta.

Isäntäperhe

Isäntäperheessä asuessasi sinulla on hieno mahdollisuus tutustua paremmin englantilaiseen kulttuuriin ja lontoolaiseen arkeen. Voit valita isäntäperhemajoituksen puolihoidolla tai pelkällä aamiaisella.

Perheessä majoitut yhden hengen huoneessa ja jaat yhteiset tilat perheen kanssa. Kahden hengen huoneen voi varata, jos kielimatkalle lähtee kaverinsa kanssa.

Perheet asuvat viihtyisillä asuinalueilla, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Koululle on matkaa 20-50 minuuttia, ja perheiden kodit sijaitsevat julkisen liikenteen vyöhykkeillä 2-4. Lisämaksua vastaan voit varata majoituksen isäntäperheessä, joka asuu 15 - 30 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta.

Lontoo on suuri ja monikulttuurinen kaupunki, joten myös isäntäperheitä on eri taustoilla. Host-perheenä toimii harvemmin lapsiperheitä, ja moni perhe koostuu pelkästään aikuisista.

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua tarpeisiisi. Isäntäperhemajoitus sopii kaikenikäisille kielimatkailijoille.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan. Kesäkaudella majoituskysyntä on suurta, joten lisäöitä ei yleensä ole varattavissa.

Kuljetus ja lennot

Voit halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen Lontoon lentokentiltä majoitukseesi. Kuljetukset ovat yksityisiä ja välimatkat Lontoossa ovat pitkiä, joten usein julkisten hyödyntäminen on nopein ja edullisin vaihtoehto.

Kaikilta Lontoon lentokentiltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet kaupunkiin. Matkaan kentältä majoitukseen kannattaa varata aikaa, sillä matkaan kuluu yleensä vähintään tunti.

Lennot kohteeseen varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme parhaiden lentojen löytämisessä sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Lontoon kaltaisessa metropolissa on valtavasti nähtävää. Tti Camden tarjoaa joka viikko suuren määrän vapaa-ajan aktiviteetteja, jotka täydentävät kielimatkaasi. Vapaa-ajan ohjelman puitteissa englantia käyttää rennossa ympäristössä muiden opiskelijoiden kanssa.

Tti tarjoaa joka päivälle ohjelmaa, mm. teehetkiä, elokuvailtoja, musikaalikäyntejä sekä yhteisiä illanistujaisia aidossa englantilaisessa pubissa. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Lontoon kielimatkasi aikana voit myös osallistua päiväretkille, joita kielikoulu järjestää viikonloppuisin yhdessä paikallisten matkanjärjestäjien kanssa. Suosittuja retkikohteita ovat mm. yliopistokaupungit Oxford ja Cambridge sekä Shakespearin synnyinkaupunki Stratford-upon-Avon.

Paikallinen henkilökunta osaa antaa parhaat vinkit ja neuvot myös omatoimiseen vapaa-ajan viettoon!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Lontoon kaupunkikierroksia
 • Museovierailuja
 • Teatterikäyntejä
 • Elokuvailtoja
 • Yhteisiä illanviettoja
 • Oxford
 • Cambridge
 • Wales
 • Stratford-upon-Avon

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 12:30 - 13:20 tai 12:30 - 16:10
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 12:30 - 14:20 tai maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 14:30 - 16:10
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 11:50 ja 13:30 - 16:10
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
30+ - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:40
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
30+ - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:40 ja 14:30 - 16:10
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,98 / 10

Arvioiden määrä: 10

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
10.00 10.00 10.00 10.00
9.15 10.00 9.30 7.50
8.70 10.00 8.40 7.50
8.46 9.70 8.50 6.50
8.65 9.00 8.90 7.50
9.75 10.00 9.90 9.00
9.00 9.00 8.80 9.50
8.60 9.40 7.90 7.00
8.88 9.10 9.10 8.00
8.65 9.00 8.70 8.00