Oxford International London Nuoret

nuorten kielimatka englanti lontoo kielikurssi
nuorten kielimatka englanti lontoo kielikurssi nuorten kielimatka englanti lontoo kielikurssi nuorten kielimatka englanti lontoo kielikurssi nuorten kielimatka englanti lontoo kielikurssi nuorten kielimatka englanti lontoo kielikurssi

Nuorten kielimatkalla Lontoossa pääsee opiskelemaan englantia kansainvälisessä ilmapiirissä ja tutustumaan Englannin pääkaupunkiin! 

Greenwichin rauhallisessa kaupunginosassa sijaitseva kielikoulu Oxford International on tasokas englannin kielen koulu, ja nuorten kielikurssilla Greenwichissä opetus on motivoivaa ja mielekästä. Lisäksi Greenwichistä käsin on helppo tehdä retkiä eri puolille Lontoota: nuorten kurssiin kuuluvan vapaa-ajan ohjelman puitteissa kaupungin tärkeimmät nähtävyyden tulevat tutuksi. 

Lontoo on kaiken kaikkiaan mahtava kohde nuorten kielimatkalle, sillä kaupungissa on loputtomasti nähtävää. Osaava, paikallinen henkilökunta pitää kaikista opiskelijoista huolen, ja he tietävät suuren kaupungin parhaat puolet! Lontoon nuorten kielimatkalla voi majoittua lähellä koulua asuvassa isäntäperheessä. 

 

 

Englannin kielimatkalla Lontoossa opiskellaan englantia 15 oppituntia viikossa nuorten omissa opetusryhmissä. Lisäksi monipuolinen vapaa-ajan ohjelma tukee kielellistä kehitystä, ja kansainvälisessä porukassa saa helposti uusia kavereita eri puolilta maailmaa.

Kurssi

Lontoon kielimatkalla osallistutaan englannin peruskurssille, johon kuuluu 15 täyttä tuntia englantia viikossa. Opetusryhmässä on korkeintaan 15 oppilasta, joten opetus on yksilöllistä ja englannin oppiminen  tehokasta. Englannin opetus nuorten kielikurssilla järjestetään erillisissä tiloissa, aivan Greenwichin keskustan tuntumassa. Luokkahuoneet ovat viihtyisät ja hyvin varustellut. Taukoja voi viettää muiden oppilaiden kanssa koulun tiloissa, ja kurssilaisten käytössä on myös ilmainen Wi-fi.

Ennen englannin kielikurssin alkua järjestetään kielitesti, jolla testataan oppilaiden englannin kielen osaaminen. Kielitestin perusteella osallistujat sijoitetaan kielitaitoa parhaiten vastaavaan opetusryhmään. Opetus on siis aina omaa tasoa vastaavaa, ei liian helppoa tai liian vaikeaa. 

Kurssin aikaväli ja hinnat

Lontoon nuorten kielimatkalle voi osallistua välillä 01.07.2018 - 12.08.2018. Viikkomäärän saa valita itse! Kurssin hintaan sisältyy kurssi, majoitus, täysihoito, lentokenttäkuljetukset, julkisen liikenteen matkalippu sekä vapaa-ajan ohjelma.

Kysy asiakaspalvelustamme lisätietoja ja hinnat: info@speakfun-kielimatkat.com

Ohjaus

Oxford Internationalin paikallinen henkilökunta tuntee Lontoon ja Greenwichin kuin omat taskunsa. Koko henkilökunta on aina käytettävissä, oli kyseessä sitten isompi tai pienempi asia. Lisäksi koululla on oma 24h-numero, johon voi tarpeen vaatiessa soittaa. Ongelmatilanteissa tai kielimuurin tullessa vastaan asiakaspalvelumme auttaa aina etänä suomeksi!

Nuorten kielikurssilla on omat ohjaajat, jotka järjestävät ja valvovat vapaa-ajan ohjelmaa. Isäntäperheeltä saa tarvittaessa myös apua ja tukea. 

Majoitus

Greenwichissä voi majoittua lontoolaisessa isäntäperheessä nuorten kielimatkan ajan. Perhemajoitukseen sisältyy kaikki ateriat. 

Isäntäperhe

Greenwichin isäntäperheet on valittu tarkkaan. Oxford International pitää huolen siitä, että perheet soveltuvat kielimatkalaisten majoittamiseen. Perhemajoituksessa etenkin arkipäiväiset keskustelutilanteet tulevat tutuiksi ja kielitaito voi kehittyä paljon lyhyenkin kielimatkan aikana. Lontoo on suuri ja monikulttuurinen kaupunki, ja perheet ovatkin tyypillisiä lontoolaisia perheitä. Vaikka isäntäperheen tausta olisikin jossain muussa maassa, kaikissa perheissä puhutaan englantia. 

Isäntäperheet asuvat rauhallisilla asuinalueilla, lyhyen matkan päässä kielikoululta. Joistain perheistä käsin pääsee koululle helpoiten bussilla, mutta jotkin sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Majoituksen hintaan kuuluu täysihoito. Isäntäperheessä saa päivittäin aamiaisen, lounaseväät mukaan koululle sekä illallisen. Samassa perheessä majoittuu yleensä useampi kurssille osallistuva nuori. Kielikoulu pyrkii kuitenkin sijoittamaan samaan perheeseen mahdollisimman eri taustaisia oppilaita, jotta englantia tulee käytettyä enemmän. Samassa isäntäperheessä voi kuitenkin yöpyä halutessaan oman kaverin kanssa. 

Nuorten kurssilla on kotiintuloajat, joita tulee noudattaa. Kotiintuloaika riippuu kurssilaisen iästä. 

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä on mahdollista varata, jos saatavuutta on.

Kuljetus

Nuorten kielimatkan hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus tulo- ja lähtöpäivänä. Ilmainen kuljetus koskee lentoja, jotka laskeutuvat sunnuntaisin kello 9.00–16.00 Lontoon kentille Heathrow, Gatwick tai Stansted. Lähdön on puolestaan ajoituttava sunnuntaille kello 13.00–18.00. 

Koulun edustaja odottaa saapuvia kurssilaisia lentokentän tuloaulassa, matkatavaroiden noudon jälkeen. Koska kyseessä on yhteiskuljetus, kuljetuksen lähtöä saattaa joutua odottamaan. Matka-aika Lontoon kentiltä Greenwichiin on noin 1-2 tuntia. 

Mikäli alaikäiselle nuorelle on varattu lentoyhtiön saattopalvelu, saattaa koulu veloittaa lisämaksun. 

Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan.

Vapaa-ajan ohjelma

Nuorten Lontoon kielimatkan hintaan sisältyy laaja vapaa-ajan ohjelma. Ohjelman puitteissa Lontooseen tutustutaan porukalla, ja nuorten kurssin ohjaajat ovat aina mukana.

Arkisin on aina aamu- ja iltapäiväohjelmaa: vierailuja tehdään esimerkiksi Lontoon museoihin, Greenwichin nähtävyyksiin ja muihin kiinnostaviin paikkoihin. Lauantaisin on kokopäiväretki esimerkiksi Brightonin rantakaupunkiin ja Cambridgeen. 

Vapaa-ajan ohjelma on paitsi loistava tapa tutustua Lontooseen ja Englantiin, myös mahtava keino parantaa kielitaitoa. 

Ilmoittautuminen

Lontoon nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@speakfun-kielimatkat.com

Tarjolla olevat kurssit

Error: Configuration data is missing! (URL: https://ip2.thebing.com, Code: )