Oxford International Lontoo nuoret

nuorten kielimatka englanti lontoo kielikurssi
nuorten kielimatka englanti lontoo kielikurssi nuorten kielimatka englanti lontoo kielikurssi nuorten kielimatka englanti lontoo kielikurssi nuorten kielimatka englanti lontoo kielikurssi

Englantia monikulttuurisessa Lontoossa

Nuorten kielimatkalla Lontoossa pääsee opiskelemaan englantia kansainvälisessä ilmapiirissä ja tutustumaan Englannin pääkaupunkiin! 

Koulun sijainti muuttuu vuonna 2020.

Oxford International on tasokas englannin kielen koulu, ja nuorten kielikurssilla opetus on motivoivaa ja mielekästä. Kurssilla tehdään retkiä eri puolille Lontoota: nuorten kurssiin kuuluvan vapaa-ajan ohjelman puitteissa kaupungin tärkeimmät nähtävyyden tulevat tutuksi.

Voit varata nuorten kielikurssin ja vapaa-ajan ohjelman ilman majoitusta, jos yövyt Lontoossa perheesi kanssa. Lontoon nuorten kielimatkalla voi myös majoittua lähellä koulua asuvassa isäntäperheessä. 

Tietoa brexitistä

Englannin kielimatkalla Lontoossa opiskellaan englantia 15 oppituntia viikossa nuorten omissa opetusryhmissä. Lisäksi monipuolinen vapaa-ajan ohjelma tukee kielellistä kehitystä, ja kansainvälisessä porukassa saa helposti uusia kavereita eri puolilta maailmaa.

Lontoo on kaiken kaikkiaan mahtava kohde nuorten kielimatkalle, sillä kaupungissa on loputtomasti nähtävää. Osaava, paikallinen henkilökunta pitää kaikista opiskelijoista huolen, ja he tietävät suuren kaupungin parhaat puolet!

Hinnasto 2020

Englannin kielikurssi nuorille

Lontoon kielimatkalla osallistutaan englannin peruskurssille, johon kuuluu 15 täyttä tuntia englantia viikossa. Opetusryhmässä on korkeintaan 15 oppilasta, joten opetus on yksilöllistä, ja englannin oppiminen tehokasta.

Opetus järjestetään joko aamuisin tai iltapäivisin.

Englannin opetus nuorten kielikurssilla järjestetään viihtyisissä tiloissa. Taukoja voi viettää muiden oppilaiden kanssa koulun taukotiloissa, ja kurssilaisten käytössä on myös ilmainen Wi-fi.

Ennen englannin kielikurssin alkua järjestetään kielitesti, jolla testataan oppilaiden englannin kielen osaaminen. Kielitestin perusteella osallistujat sijoitetaan kielitaitoa parhaiten vastaavaan opetusryhmään. Opetus on siis aina omaa tasoa vastaavaa, ei liian helppoa tai liian vaikeaa. 

Kurssin aikaväli ja hinnat

Lontoon nuorten kielimatkalle voi osallistua 05.07.2020 - 16.08.2020. Suositeltu kesto on kaksi viikkoa, mutta mukaan voi tulla vain yhdeksikin viikoksi.

Jos haluaisit viipyä Lontoon kielimatkalla pidempään, kysy asiakaspalvelustamme lisätietoja ja hinnat!

Ohjaus

Oxford Internationalin paikallinen henkilökunta tuntee Lontoon ja Greenwichin kuin omat taskunsa. Koko henkilökunta on aina käytettävissä, oli kyseessä sitten isompi tai pienempi asia. Lisäksi koululla on oma 24h-numero, johon voi tarpeen vaatiessa soittaa. Ongelmatilanteissa tai kielimuurin tullessa vastaan, suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa aina etänä!

Nuorten kielikurssilla on omat ohjaajat, jotka järjestävät ja valvovat vapaa-ajan ohjelmaa. Isäntäperheeltä saa tarvittaessa myös apua ja tukea.
 

Majoitus

Greenwichissä voi majoittua lontoolaisessa isäntäperheessä nuorten kielimatkan ajan. Perhemajoitukseen sisältyy kaikki ateriat. 

Isäntäperhe

Greenwichin isäntäperheet on valittu tarkkaan. Oxford International pitää huolen siitä, että perheet soveltuvat kielimatkalaisten majoittamiseen. Perhemajoituksessa etenkin arkipäiväiset keskustelutilanteet tulevat tutuiksi ja kielitaito voi kehittyä paljon lyhyenkin kielimatkan aikana.

Lontoo on suuri ja monikulttuurinen kaupunki, ja perheet ovatkin tyypillisiä lontoolaisia perheitä. Vaikka isäntäperheen tausta olisikin jossain muussa maassa, kaikissa perheissä puhutaan englantia. 

Isäntäperheet asuvat rauhallisilla asuinalueilla, lyhyen matkan päässä kielikoululta. Joistain perheistä käsin pääsee koululle helpoiten bussilla, mutta jotkin sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Majoituksen hintaan kuuluu täysihoito. Isäntäperheessä saa päivittäin aamiaisen, lounaseväät mukaan koululle sekä illallisen. Samassa perheessä majoittuu yleensä useampi kurssille osallistuva nuori. Kielikoulu pyrkii kuitenkin sijoittamaan samaan perheeseen mahdollisimman eri taustaisia oppilaita, jotta englantia tulee käytettyä enemmän. Samassa isäntäperheessä voi kuitenkin yöpyä halutessaan oman kaverin kanssa. 

Nuorten kurssilla on kotiintuloajat, joita tulee noudattaa. Kotiintuloaika riippuu kurssilaisen iästä. 

Muut majoitusvaihtoehdot

Voit majoittua Lontoossa myös perheesi tai sukulaistesi kanssa, ja osallistua pelkälle kielikurssille ja vapaa-ajan ohjelmaan.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin.

Kuljetus ja lennot

Nuorten kielimatkan hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus tulo- ja lähtöpäivänä. Ilmainen kuljetus koskee lentoja, jotka laskeutuvat sunnuntaisin kello 9.00–16.00 Lontoon kentille Heathrow, Gatwick tai Stansted. Lähdön on puolestaan ajoituttava sunnuntaille kello 13.00–18.00. 

Koulun edustaja odottaa saapuvia kurssilaisia lentokentän tuloaulassa, matkatavaroiden noudon jälkeen. Koska kyseessä on yhteiskuljetus, kuljetuksen lähtöä saattaa joutua odottamaan. Matka-aika Lontoon kentiltä Greenwichiin on noin 1-2 tuntia. 

Mikäli alaikäiselle nuorelle on varattu lentoyhtiön saattopalvelu, saattaa koulu veloittaa lisämaksun. 

Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan, vaan ne tulee varata itse. Neuvomme mielellämme lentojen varaamisessa!

Julkisen liikenteen matkalippu ja liikkuminen

Nuorten kurssin hintaan sisältyy Lontoon vyöhykkeet 1-3 kattava matkalippu, jolla voi käyttää kaikkia liikennevälineitä. Lipusta veloitetaan kuitenkin pieni lisämaksu 16-17-vuotiailta kurssilaisilta.

Kaikki isäntäperheet asuvat rauhallisilla alueilla lähellä koulua, ja matka taittuu kävellen tai bussilla. Perheessä majoittuu vähintään kaksi kurssilaista, joten matkan voi kulkea yhdessä. Reitit ovat aina helppoja, ja Lontoon julkisen liikenteen käyttäminen muutenkin vaivatonta.

Isäntäperhe tai koulun henkilökunta ei ole mukana koulumatkoilla. Nuorille annetaan kuitenkin hyvät ohjeet matkustamiseen.
 

Vapaa-ajan ohjelma

Nuorten Lontoon kielimatkan hintaan sisältyy laaja vapaa-ajan ohjelma. Ohjelman puitteissa Lontooseen tutustutaan porukalla, ja nuorten kurssin ohjaajat ovat aina mukana.

Arkisin on aina aamu- tai iltapäiväohjelmaa oppitunteja ennen tai niiden jälkeen. Nuorten kielimatkalla näet kaikki Lontoon legendaariset kohteet, kuten Buckinghamin palatsin, Tower Bridgen ja Thames-joen, Piccadilly Circusin ja Leicester Squaren. Tunnettujen nähtävyyksien lisäksi käydään tutustumassa myös eri kaupungiosiin, kuten Camden Towniin, ja vieraillaan monissa Lontoon museoissa. Natural History Museum on aina tykätyimpiä museokohteita.

Jos haluat päästä esimerkiksi risteilylle Thames-joelle tai London Eye -maailmanpyörään, näistä aktiviteeteista veloitetaan erillinen pääsymaksu.

Lisäksi lauantaisin on kokopäiväretki esimerkiksi Brightonin rantakaupunkiin tai Cambridgeen!

Arkisin vapaa-ajan ohjelma loppuu noin kello 18. Kerran viikossa järjestetään kuitenkin disco! Sunnuntaisin ei ole ohjelmaa, vaan päivän voi viettää isäntäperheen tai kavereiden kanssa.

Ilmoittautuminen

Lontoon nuorten kurssille voi ilmoittautua helpoiten sähköpostitse.

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Error: Configuration data is missing! (URL: https://ip2.thebing.com, Code: )