Englannin kielikurssit Oxford

Englannin kielikurssit Oxford Speak & Fun Kielimatkat

 

Oxford on täydellinen kohde kielimatkalle! Kun kuulet puhuttavan perinteistä ja Englannista, on kyseessä useimmiten Oxford. Tämä vanha kaupunki ja sen maailmankuulu yliopisto tuovat mieleen yläluokkaisen englannin kielen voimakkaammin kuin mikään muu kaupunki maailmassa. Oxfordissa voitkin oppia puhumaan "Queen's Englishiä", kielioppisääntöjä noudattavaa, huoliteltua englantia. Oxfordin kielikurssivalikoimasta löydät aikuisten kurssien lisäksi oman kurssin nuorille. 

Perinteiden ja nykyajan yhdistyminen näkyy historiallisista rakennuksista ja kirkoista, kuten Christ Church Cathedralista tai kaupungin lukuisista collegeista, mielenkiintoisista museoista ja teattereista, jotka löydät kaupungin kaduilta lukuisten pubien, vaatekauppojen ja diskojen rinnalta. Carfax-tornista on upeat näkymät Oxfordin silhuetista, jota koristavat lukuisat tornien huiput. Oxfordin nuoret, avoimet asukkaat ovat kotoisin eri puolilta maailmaa ja he takaavat kansainvälisen rennon ilmapiirin koko kielimatkasi ajan.

Oxfordin ympäristössä voit ihailla eri nähtävyyksiä kuten Stonehengeä, Thamesia tai yliopistokaupunki Cambridgea. Oxford sijaitsee vain noin 90 kilometriä luoteeseen pääkaupunki Lontoosta. Oxfordia ympäröivät romanttiset vesiväylät ovat erittäin suosittuja, ja Thames-joki virtaa Oxfordin läpi. Oxfordin vehreät puistot, opiskelijoista täyttyvät kadut, kapeat pikkukujat ja kaunis kaupunkisilhuetti takaavat kielimatkallesi upean ympäristön!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,63 / 10

Arvioiden määrä: 3

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
56 Suomi 1 UIC Oxford 7.80
54 Suomi 2 UIC Oxford 9.09
54 Suomi 2 UIC Oxford 9.00