Oxford International - Oxford

kielimatka oxford englanti aikuiset speakandfun iso-britannia
kielimatka oxford englanti aikuiset speakandfun iso-britanniakielimatka oxford englanti aikuiset speakandfun iso-britanniakielimatka oxford englanti aikuiset speakandfun iso-britanniakielimatka oxford englanti aikuiset speakandfun iso-britanniakielimatka oxford englanti aikuiset speakandfun iso-britanniakielimatka oxford englanti aikuiset speakandfun iso-britanniakielimatka oxford englanti aikuiset speakandfun iso-britanniakielimatka oxford englanti aikuiset speakandfun iso-britannia

Englantia yliopistokaupunki Oxfordissa

Oxford International on suosittu englannin kielikoulu Englannin arvostetuimmassa yliopistokaupungissa. Uudet kielikurssit alkavat Oxfordissa joka maanantai kaiken tasoisille opiskelijoille!

Oxford International, aiemmin nimeltään UIC, sijaitsee kaupungin sydämessä. Sen viihtyisissä tiloissa on seitsemän luokkahuonetta, tietokoneluokka sekä langaton nettiyhteys. Kesäaikaan koulu hyödyntää myös muita opetustiloja.

Englannin kielikurssilla Oxfordissa opiskelet aivan historiallisen keskustan sydämessä. Tunnelma koululla on kodinomainen ja rento.

Tietoa brexitistä

Englannin kurssit

Oxford International järjestää korkealaatuisia englannin kielikursseja eri tuntimäärillä. Voit suunnitella kurssisi sen mukaan, minkälaisia tuloksia haluat saada aikaan.

Englannin kielikursseja on kaikentasoisille opiskelijoille. Ennen kurssin alkua tehdään kielitesti, jonka perusteella uudet opiskelijat sijoitetaan tasoaan vastaaviin ryhmiin. Opetusta järjestetään maanantaista perjantaihin.

Kaikkien kielikurssien hintaan sisältyy kurssilla käytettävien oppimateriaalien lisäksi eLearning -etämateriaalien käyttöoikeus.

Kielikoululla on kurssitarjonnassaan yleisenglannin kurssien lisäksi eri kielitutkintoihin tähtääviä valmennuskursseja. Suosituimpia kursseja ovat:

 • Superintensiivikurssi. Täysipäiväinen kurssi soveltuu opiskelijoille, jotka tarvitsevat mahdollisimman paljon ohjattua englannin opetusta. Ryhmäopetuksessa etenkin kommunikaatiotaidot kehittyvät.
 • IELTS -yhdistelmäkurssi. Valmennuskurssilla saa yleiskielen opetusta sekä preppausta IELTS-kokeeseen. Viikkomäärän voi valita itse.
 • Peruskurssi iltapäiväopetuksella. Kevyt yleiskielen kurssi sopii hyvin Oxfordissa lomailevalle tai budjettimatkailijalle.

Kielikoulu pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. Koulu hyödyntää kesäkaudella myös muita luokkatiloja.

Oxford Internationalin opetushenkilökunta on taitavaa, ammattimaista ja motivoivaa. Kaikilla opettajilla on korkeakoulututkinto, ja he puhuvat englantia äidinkielenään. Kielikoulun opetushenkilökunta seuraa opiskelijoiden edistymistä säännöllisesti. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen. 

Kielikoulu on ammattijärjestöjen kuten English UK ja University of Cambridge jäsen sekä British Councilin hyväksymä tutkintokoulu.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Opiskelijoille suunnattu majoitus on hinta-laatusuhteeltaan hyvää. Vaihtoehdot eivät kuitenkaan vastaa hotellia, ja yhteismajoituksessa vaaditaan kaikilta joustavuutta.

Kannattaa huomioida, että Englannissa rakennusten äänieristys ei ole yhtä hyvä kuin Suomessa. Asunnot saattavat myös olla talvella koleita ja kesällä tukalia. Kannattaa siis varautua liikenteen ääniin sekä vuodenajan vaihteluihin.

Isäntäperhe

Suurin osa Oxfordin kielikurssilaisista majoittuu ystävällisissä englantilaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet Oxfordissa tarjoavat kalustettuja yhden tai kahden hengen huoneita puolihoidolla tai aamupalalla.

Perheet asuvat yleensä noin 30-40 minuutin matkan päässä kielikoululta julkisilla liikennevälineillä. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja englannin kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin englantilaiseen kulttuuriin. 

Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua Oxfordin kielikurssin ajan ystävän kanssa samassa isäntäperheessä. Vuodevaatteet kuuluvat yöpymisen hintaan, mutta pyyhkeet on hyvä tuoda mukana.

Isäntäperheet edustavat aina kohdekaupungin tyypillistä väestöä. Myös Oxfordissa perheitä voi olla hyvin erilaisilla taustoilla. Kaikissa perheissä kuitenkin puhutaan englantia kotona.

Ilmoitathan kurssivarauksen yhteydessä, jos sinulla on allergioita, erityisruokavalio tai jokin erityistoive isäntäperheen suhteen.

Opiskelija-asuntola Chilswell House

Vaihtoehtoisesti voit majoittua kielimatkasi aikaksi opiskelija-asuntolaan. Majoittuminen asuntolassa on isäntäperhettä vapaampaa, ja matkaa koululle ja keskustaan on vain 15 minuuttia kävellen.

Asuntoloissa on pyykinpesumahdollisuus, Wi-fi, lakanat ja pyyhkeet. Ikäraja on 18 vuotta. Asuntolamajoitukseen saavuttaessa peritään takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Oxfordin asuntolaan kuuluu kolme tyypillistä kaupunkitaloa, joissa on jokaisessa kuusi huonetta. Huoneita on erikokoisia, mutta kaikki ovat yhdelle hengelle. Jokaisessa yksikössä on lisäksi yhteinen keittiö ja kylpyhuone, jotka jaetaan muiden majoittujien kanssa. Osassa asuntolan huoneista on oma kylpyhuone, jonka voi varata lisähintaan.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Joistakin asuntoloista tulee poistua jo lauantaina. Lisäöitä varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Voit tilata maksullisen kuljetuksen Lontoon kentiltä Oxfordiin. Kuljetus on henkilökohtainen. Edullisin kuljetus järjestetään Heathrow'n lentokentältä. 

Oxfordiin on myös suoria, edullisia bussilinjoja Lontoon kentiltä. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä! Lennot kohteeseen tulee varata itse.

Vapaa-ajan ohjelma

Oxfordin kielikoulu tarjoaa joka viikko monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, joka täydentää kielimatkaasi. Kaupunkikierroksien, pubi- ja karaokeiltojen, piknikkien tai kokkaustapahtumien ohella tutustut nopeasti ja helposti muihin kielikurssilaisiin.

Viikonloppuisin voit ottaa osaa paikallisen matkatoimiston järjestämille päiväretkille, jotka suuntautuvat esimerkiksi Lontooseen, Brightonin merenrantakaupunkiin tai Stratford-upon-Avoniin. Joskus järjestetään myös pidempiä retkiä, joilla ollaan yön yli kohteessa.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Ohjelma riippuu sesongista ja opiskelijoiden määrästä. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, niitä ei välttämättä järjestetä.

Tietysti voit tehdä viikonloppuisin ja iltapäivisin retkiä Oxfordissa ja sen ympäristössä myös oma-aloitteisesti tai kurssikavereiden kanssa. Oxford on vilkas yliopistokaupunki, jossa tutustuu helposti uusiin ihmisiin!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Veneretki Thamesilla
 • Kaupunkikierros
 • Piknikkejä
 • Illanvietto Oxfordissa
 • Lontoo
 • Brighton
 • Stratford-upon-Avon

Yhdistä kohteita

Oxford Internationalilla on toimipisteet myös Lontoossa ja Brightonissa. Kohteita voi pidemmällä kielikurssilla yhdistää helposti!

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Iltapäiväoppitunnit - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 13:00 – 16:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:00 – 12:15
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:00 – 14:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Superintensiivikurssi
Oppitunnit 40 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:15 ja 13:00 - 16:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:15
Kielitaitotasot B2, C1, C2
IELTS Yhdistelmäkurssi Plus 10 Ryhmäopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS plus 10 oppituntia Ryhmäopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:15
Kielitaitotasot B2, C1, C2