Englannin kielikurssit Portsmouth

Englannin kielikurssit Portsmouth Speak & Fun Kielimatkat

Portsmouth sijaitsee Englannin eteläosassa niemenkärjessä, noin 100 kilometrin matkan päässä Lontoosta. Kaupunki on tunnettu 800-vuotisesta laivastohistoriastaan ja vanhasta laivastosatamastaan myös Englannin rajojen ulkopuolella.

Portsmouthin kielikoulu on erikoistunut talousenglannin kielikursseihin. Valittavana on myös yli 30-vuotiaille suunnattu kurssikokonaisuus.

Kielimatkalle Portsmouthiin - ota nämä huomioon

  • Milloin Portsmouthiin kannattaa matkustaa? Lämpimintä on toukokuusta syyskuun loppuun, jolloin päästään usein 20 asteen paremmalle puolelle, kun taas kylmimmillään talvella elohopea tippuu lähelle nollaa. Portsmouthissa on miellyttävä rannikkoilma suurimman osan vuodesta.
  • Miten pääsen perille? Helsinki-Vantaalta pääsee suoralla lennolla Lontoon kentille, joista lähimpänä on Gatwick, vain puolentoista tunnin junamatkan päässä Portsmouthista.
  • Kenelle Portsmouth sopii? Kaunis rannikkokaupunki on loistava kohde kaikenikäisille kielikurssilaisille, ja sopii vaihtoehtoista kohdetta etsiville.
  • Hintataso Portsmouthissa? Portsmouthin hintataso on hieman matalampi kuin Suomessa, ja pääkaupunki Lontooseen verrattuna Portsmouth on huomattavasti edullisempi kohde kielimatkalle. Punnan kurssin vaihtelu kannattaa ottaa huomioon.

Tekemistä Portsmouthissa

260 000 asukkaan yliopistokaupunki Portsmouth tarjoaa kielimatkan ajan lukemattomia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Kielikoululta on lyhyt matka meren äärelle, jossa voi nauttia kauniista rantapromenadista ja upeasta merinäköalasta. 

Kielikurssin oppituntien jälkeen kannattaa vierailla kaupungin lukuisisissa puistoissa, Charles Dickensin synnyinkodissa sekä ihastella viktoriaanisia huviloita. 

Ehdoton päiväretkikohde Portsmouthin kielimatkalaiselle on Stonehenge. Vuosituhansia sitten rakennettu kivimuodostelma on tunnetuimpia nähtävyyksiä maailmassa. Myös Lontoossa voi käydä päiväretkellä, vaikka katsomassa huippufutista tai vain nauttimassa vilkkaan metropolin tunnelmaa.

Merellinen, historiallinen Portsmouth

Portsmouth pitää sisällään keskiaikaisen Portchester Castlen, joka rakennettiin Rooman aikainen linnoitus pohjanaan, ja paljon muita historiallisia nähtävyyksiä.

HMS Victory oli kuninkaallisen laivaston sota-alus, joka palveli vuodesta 1778 eteenpäin. Tämä Ison-Britannian historian tunnetuin sotalaiva on nykyään museo, jonka jokaisen Portsmouthin vierailijan täytyy nähdä.

Yhdistä kohteita

Englantia voi opiskella myös useammassa kohteessa. Varsinkin monen viikon kielimatkan aikana kerkeää tutustua muihinkin Englannin paikkakuntiin. Kieliopintoja voi jatkaa vaikka yliopistokaupungissa Oxfordissa tai Lontoossa.

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,83 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
45 Suomi 2 LSI Portsmouth 8.83