Englannin kielikurssit Portsmouth

Englannin kielikurssit Portsmouth Speak & Fun Kielimatkat

 

Portsmouth sijaitsee Englannin eteläosassa niemenkärjessä, noin 100 kilometrin matkan päässä Lontoosta. Kaupunki on tunnettu 800-vuotisesta laivastohistoriastaan ja vanhasta laivastosatamastaan myös Englannin rajojen ulkopuolella. Vuosittain yli miljoona vierailijaa ihastelevat lippulaiva HSM Victoriaa ja Mary Rose -sotalaivaa, joka on maailman ensimmäinen rautainen sotalaiva.

260 000 asukkaan yliopistokaupunki Portsmouth tarjoaa kielimatkasi ajan lukemattomia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Portsmouth on viehättävä satamakaupunki, josta löydät viihde-, kulttuuri- ja urheilutarjontaa. Muutamassa minuutissa olet kielikoululta meren rannalla ja voit nauttia kauniista rantapromenadista ja upeasta näköalasta.

Lukuisat puistot, viktoriaaniset huvilat, viihtyisät ravintolat ja kahvilat sekä erilaiset putiikit, joissa voit kierrellä iltapäivisin kielikurssisi jälkeen, muodostavat Portsmouthin kaupunkikuvan. Portsmouthista löydät myös Charles Dickensin synnyinkodin, jossa sinun kannattaa vierailla kielimatkasi aikana.

Portsmouthin historia yltää pitkälle vuoteen 1180 asti, jolloin Jean de Gisor perusti kaupungin. Kuningas Henry VII:n aikana 1500-luvulla kasvoi kaupungin asukasluku huomattavasti, ja sataman merkitys kasvoi etenkin 1800-luvulla. Tänä päivänä Portsmouth on tärkeä kaupunki, jolla on kaunis merisatama aivan kuten aikoinaankin, joten kaupunki on loistava kielimatkakohde.

Yhteistyökielikoulumme Portsmouthissa on erikoistunut talousenglannin kielikursseihin. Voit myös valita yli 30-vuotiaille suunnatun englannin kurssin.