Language Specialists International Portsmouth

Englannin kielikurssi Portsmouth
LSI Portsmouth speakandfun opi englantia kielimatka iso-britannia englantiLSI Portsmouth speakandfun opi englantia kielimatka iso-britannia englantiLSI Portsmouth speakandfun opi englantia kielimatka iso-britannia englantiLSI Portsmouth speakandfun opi englantia kielimatka iso-britannia englantiLSI Portsmouth speakandfun opi englantia kielimatka iso-britannia englantiLSI Portsmouth speakandfun opi englantia kielimatka iso-britannia englantiLSI Portsmouth speakandfun opi englantia kielimatka iso-britannia englanti

Englannin kurssilla eläväisessä Portsmouthissa

Portsmouthin kielikoulu Language Specialists International on vuonna 1985 perustettu englannin koulu, jonka kurssit ovat tasokkaita ja kilpailukykyisiä. LSI järjestää myös 30+ -kursseja sekä yli 25-vuotiaille suunnattuja talousenglannin kursseja. Uudet kielikurssit alkavat Portsmouthissa joka maanantai. 

LSI Portsmouth sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Suuren koulun moderneissa luokkahuoneissa ja seitsemässä kerroksessa opiskelet englantia kansainvälisissä pienryhmissä. Tiloista löytyy myös kirjasto, oleskeluhuone, multimediastudio ja tietokoneluokka. Kielikoulun tiloissa on myös langaton internet-yhteys opiskelijoiden käyttöön.

Portsmouthin ranta on vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä, ja voitkin tutustua koko kaupunkiin helposti koululta käsin.

Tietoa brexitistä

Englannin kurssit

LSI Portsmouthilla on valikoimassaan yleiskielen kursseja sekä erikoiskursseja. Voit aloittaa englannin kurssin Portsmouthissa mikä tahansa maanantai. Ennen kurssin alkua tehdään kielitesti, jonka perusteella opiskelijat sijoitetaan tasoaan vastaavaan ryhmään. 

Kurssivalikoimassa on englannin 22 viikkotunnin intensiivikurssin lisäksi valittavissa talousenglannin kurssi. Intensiivikurssilla keskitytään etenkin kommunikaatiotaitojen kehittämiseen, ja minimiaika kurssilla on kaksi viikkoa. Talousenglannin kurssiin kuuluu yhteensä 25 viikkotuntia, joista puolet on yleisenglantia ryhmässä (max 12 hlöä) ja puolet talouskieleen keskittyvää pienryhmäopetusta (max 4 hlöä).

Koulun valikoimassa on myös Executive -tason kielikursseja, joilla talous- ja liike-elämän englantia opiskellaan pienryhmässä sekä yksityistunneilla. Yli 30-vuotiaiden englannin kurssista löydät lisätietoa alla.

Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päättyessä saa jokainen englannin kielikurssille osallistunut todistuksen.

Kaikilla Portsmouthin kielikoulun opettajilla on korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Opettajat ovat motivoituneita ja kannustavia, ja he ymmärtävät erityisesti aikuisten opiskelijoiden tarpeet. 

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

Englannin kurssi 30+

LSI Portsmouthin 30+ -kurssilla opiskelet samanikäisessä seurassa. Kurssi sopii hyvin esimerkiksi eri alojen ammattilaisille, jotka haluavat parantaa englannin kielen kommunikaatiotaitojaan. Opettajat valitsevat mielenkiintoisia aiheita, jotka herättävät keskustelua. Opetusryhmät ovat pieniä ja kansainvälisiä!

Kurssi sisältää 15 viikkotuntia opetusta yli 30-vuotiaiden ryhmässä aamupäivisin. Kurssista on myös intensiivinen vaihtoehto, jolla on lisäksi 10 viikkotuntia iltapäivisin. Iltapäivätunnit voi myös valita kokonaan yksityisopetuksena. Ryhmäkoko on 30+ -kurssilla maksimissaan kahdeksan, ja keskimäärin viisi opiskelijaa. Ryhmäläisten keski-ikä on 45 vuotta.

Kurssilaiset voivat osallistua halutessaan LSI:n yleiseen vapaa-ajan ohjelmaan. Kurssille osallistujalla tulee olla vähintään ylemmän alkeistason englannin kielen taito A2, sillä kurssi on todella vuorovaikutteinen.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 60 minuuttia
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Suurin osa Portsmouthin kielikurssilaisista majoittuu ystävällisissä englantilaisissa isäntäperheissä, jotka ovat kävellen tai yleisillä kulkuvälineillä noin 15 minuutin matkan päässä kielikoululta.

Kaikki perheet Portsmouthissa tarjoavat kalustettuja yhden hengen huoneita arkipäivisin puolihoidolla ja viikonloppuisin täysihoidolla. Isäntäperhe tarjoaa myös pyykinpesumahdollisuuden. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja englannin kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin englantilaiseen kulttuuriin.

Student House Hampshire Terrace

Student House -asuntola sijaitsee alle viiden minuutin kävelymatkan päässä koululta ja sen ympäristöstä löytyy lukuisia kauppoja, ravintoloita ja baareja. 

Asuntolan 20 yhden hengen huonetta on jaettu kahteen vierekkäiseen rakennukseen. Jokaisessa huoneessa on parisänky, vaatekaappi, lipasto ja kirjoituspöytä. Huoneiden ovissa on lukot. Liinavaatteet ovat valmiina, mutta pyydämme sinua tuomaan mukanasi omat pyyhkeesi. Huoneen voi varata omalla kylpyhuoneella. Kaikissa huoneissa on joka tapauksessa oma suihku.

Molemmissa yksiköissä on yhteinen keittiö ja ruokailutila, sekä kaksi pienempää keittonurkkausta. Asukkaiden käytössä on myös pesutupa. Asuntolassa käytössäsi on ilmainen Wi-Fi. Student House on savuton.  

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Helpoimmin Portsmouthiin pääsee lentämällä ensin Lontooseen, josta voi jatkaa esimerkiksi junalla Portsmouthiin.

Voit halutessasi myös tilata maksullisen kuljetuksen Englannin eri lentokentiltä majoitukseesi saapuessasi Portsmouthiin. Portsmouthin kielikoulun majoitusvaihtoehdot ovat kaikki myös helposti tavoitettavissa yleisillä kulkuvälineillä.  Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Portsmouthin kielikoulu LSI järjestää joka viikko monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa. Esimerkiksi pubi-iltojen, keilauksen ja jalkapallon lomassa voit tutustua paremmin Portsmouthiin ja Englantiin. Lisäksi kielikoulu järjestää mielenkiintoisia retkiä esimerkiksi Lontooseen tai Brightoniin.

Jos haluat oppia lisää historiasta ja kaipaat kielilomasi aikana hiukan lisää seikkailua, on vierailu Stonehengen kivimuodostelmille sinulle sopivaa ajanvietettä. Tätä Englannin tarumaisinta paikkaa saapuvat vuosittain ihastelemaan tuhannet matkailijat läheltä ja kaukaa.

Vapaa-ajan ohjelman parissa tutustut paremmin sekä kurssitovereihisi että englantilaiseen kulttuuriin. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä. Ohjelman sisältö riippuu sesongista.

Seuraavaa vapaa-ajan ohjelmaa järjestetään säännöllisesti:

 • Jalkapallo
 • Karaoke
 • Leffailtoja
 • Ravintola- ja pubi-iltoja
 • Keilausta
 • Teatterivierailuja

Seuraavia retkiä järjestetään säännöllisesti:

 • Lontoo
 • Winchester
 • Brighton
 • Bath
 • Salisbury
 • Isle of Wight
 • Oxford
 • Stonehenge
 • Windsor Castle

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 22 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15 – 12:00 ja maanantaina - torstaina 13:15 - 16:00
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Business English Plus 12.50 Ryhmäopetus
Oppitunnit 12.50 oppituntia Talousenglanti plus 12.50 oppituntia Ryhmäopetus viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15 – 12:00 ja 13:15 - 16:00
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
30+ - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15 – 12:15
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
30+ - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15 – 12:15 ja 13:15 - 16:00
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Intensiivikurssi
Oppitunnit 23 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15 – 12:00 ja maanantaina - torstaina 13:15 - 16:00
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 23 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15 – 12:00 ja maanantaina - torstaina 13:15 - 16:00
Kielitaitotasot B1, B2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 23 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15 – 12:00 ja maanantaina - torstaina 13:15 - 16:00
Kielitaitotasot B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto CPE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 23 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:15 – 12:00 ja maanantaina - torstaina 13:15 - 16:00
Kielitaitotasot C1, C2