Englannin kurssit Teignmouth

Nuorten kielimatka Teignmouthiin on loistava tapa oppia käyttämään englannin kieltä! 

Teignmouth on pieni merenrantakaupunki Devonissa, Etelä-Englannissa. Se sijaitsee rauhallisella alueella ja on ihanteellinen ensimmäiseksi ulkomaan kohteeksi. Kansainvälisessä kielikoulussa on oppilaita eri maista, joten kieltä oppii käyttämään kuin itsestään. Kielikurssin oppituntien jälkeen on runsaasti vapaa-aikaa, jolloin voit osallistua koulun järjestämään ohjelmaan tai viettää aikaa omaehtoisesti uusien kavereiden kanssa! 

Devon on yksi Iso-Britannian kauneimmista ja aurinkoisimmista alueista, ja vuoden keskilämpötila nousee yli kymmenen asteen. Auringosta voi nauttia Teignmouthin kauniilla hiekkarannoilla. Kaupunkia kierrellessä on helppo uskoa, että se on ollut yksi englantilaisten suosikkilomakohteista jo vuosisatojen ajan! Kaupungin lukuisat kaupat ja kahvilat houkuttelevat viettämään aikaa tässä alle 15 000 asukkaan pikkukaupungissa. Jos kuitenkin kaipaat vaihtelua, alueen suurimpiin lukeutuva kaupunki, yli 65 000 asukkaan Torquay on vain lyhyen bussimatkan päässä. 

Teignmouthin charmi rakentuu sen hurmaavasta satamasta ja perinteisistä, mutkittelevista kaduista. Historia onkin vahvasti läsnä tässä vanhassa kalastajakaupungissa. Kaupungin nähtävyyksiä ovat myös useasti uudelleenrakennettu Shaldon Bridge sekä 1800-luvulla avattu juna-asema.