Englannin kielikurssit Torbay

Tervetuloa Englannin aurinkoisimmalle seudulle: Englannin Rivieralle! Torbay sijaitsee Lounais-Englannissa ja siihen kuuluu noin 30 kilometriä rannikkoa ja se koostuu pienistä paikkakunnista kuten kuuluisista kaupungeista Torquay, Paignton ja Brixham. Golf-virran ansiosta erityisesti leuto ilmasto houkuttelee nauttimaan maalauksellisista maisemista läpi vuoden. Tiesitkö, että Torbayssa kasvaa jopa palmuja?

Elävä ja viihtyisä merikylpylä Paignton ihastuttaa vierailijoitaan suurella hiekkarannallaan. Valkoiset, mahtavat huvilat, palmuistutuksia täynnä olevat puistot ja ihanat rannikot mahtavine kallioineen, loivat kukkulat ja kauniit hiekkarannat antavat Torbayn kielikurssillesi unelmapuitteet. Matkailijoiden suosima keskusta "Paignton Green", jossa myös kielikoulumme sijaitsee, on lähellä rantaa ja tarjoaa läpi vuoden mielenkiintoisia tapahtumia. Kauniina kylpyläpaikkakuntana tunnettua Torbayn lahden toista kaupunkia Torquayta nimitetään myös "Englannin Rivieraksi". Torquay on myös tunnettu viktoriaanisen aikakauden elegantista tyylistä. Sen viehättävät promenadit houkuttelevat kävelylle pitkin meren rantaa.

Torbayn nähtävyyksiin lukeutuu myös eläintarha, joka on Englannin kolmanneksi suurin ja erittäin suosittu vierailukohde. Älä siis odota enää kauempaa! Lähde Torbayn kielimatkalle ja anna Englannin Rivieran ainutlaatuisen ilmapiirin lumota myös sinut!