Englannin kurssit Totnes

Tervetuloa kielimatkalle kotoisaan Totnesiin! 

Totnes sijaitsee Kaakkois-Englannissa ja on tyypillinen englantilainen pikkukaupunki. Totnesin kielikurssilla kohennat englannin kielitaitoasi upean kauniissa maisemissa, sillä Totnes sijaitsee Devonin kreivikunnassa idyllisen Dart-joen varrella. Kielimatkasi aikana pääset vierailemaan kuuluisan kirjailijan Agatha Christien entisessä asuinpaikassa, käymään tunnetussa St. Maryn kirkossa, viikottaisilla markkinoilla tai vaikuttavassa Dart-joen suulla sijaitsevassa Dartmouth Castle -linnassa.

Totnesissa voit tehdä kävelyretkiä lukemattomia kapeita kujia pitkin ja samalla ihastella historiallisia vanhankaupungin rakennuksia. Perinteiset kaupat, kahvilat ja ravintolat houkuttelevat vierailulle ja torilla järjestetään markkinat joka perjantai ja lauantai. Lukemattomat kulttuuritilat kuten teatterit, museot ja vaikuttavat taidegalleriat tekevät kaupungista kirjailijoiden, muusikoiden ja taiteilijoiden paratiisin.

Kielikoulumme Totnesissa tarjoaa kattavasti englannin kielen kursseja, mm. 40+ -kurssin. Kaupungin rento ilmapiiri sekä paikallisten vieraanvaraisuus ja avoimuus tuovat varmuutta kielen käyttöön ja saavat sinut tuntemaan olosi nopeasti kotoisaksi!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,73 / 10

Arvioiden määrä: 3

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
24 2 Language in Totnes - Adultos 8.60
24 3 Language in Totnes - Adultos 8.80
26 2 Language in Totnes - Adultos 8.80