Englannin kielikurssit Winchester

Englannin kielikurssit Winchester. Speak & Fun Kielimatkat

Nuorten kielimatka Winchesterissä tuo varmuutta englannin kielen käyttöön!

Winchester sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Lontoosta ja on tunnettu korkeasta elämänlaadustaan. Katedraalia ympäröivät kauniit mukulakivikadut tarjoavat erinomaisen shoppailuympäristön, ja kielimatkallasi pääset harjoittamaan englannin kielen taitoasi paikallisten, "Wintoniansien", kanssa. Yhteistyökielikoulumme järjestää myös runsaasti vapaa-ajan toimintaa, ja tapaat kielikurssilla paljon muita ihmisiä useista eri maista! 

Kaikkialla läsnä oleva historia tarjoaa kaupunkiin kauniin tunnelman. Entinen Englannin kuningaskunnan pääkaupunki Winchester on yksi Iso-Britannian kauneimmista katedraalikaupungeista. Kaupunki on tunnettu myös koulutuksestaan, ja siellä sijaitsee Britannian pisimpään alkuperäisissä tiloissaan toiminut julkinen koulu Winchester College. Englannin oppiminen on täällä helppoa ja ennen kaikkea hauskaa! 

Katedraalin lisäksi kannattaa nähdä ainakin Wolveseyn linnan rauniot, Hospital of St. Cross ja Winchesterin linna. Winchesterissä riittää nähtävää, ja lähiseudulta löytyy lisää mahtavia vierailukohteita! 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,70 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
13 Espanja 3 IP Winchester 8.70