Englannin kielikurssit York

englanti york kielikoulu kielikurssi opi englantiaenglanti york kielikoulu kielikurssi opi englantia

Kielimatka historiallisessa Yorkissa parantaa englannin kielen taitoasi ja tutustuttaa tähän kuuluisaan kulttuurikaupunkiin! Lukuisten ikivanhojen monumenttien York tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa kielimatkasi aikana. Kielikoulu valikoimasta löydät peruskurssien lisäksi 40+ ja 50+ -kielikurssit. 

Englannin kurssin ohella voit lähteä tutkimusretkelle menneisyyteen tässä "ikuisessa kaupungissa". Yorkissa sijaitsee mm. kuuluisa York Minster, 1200-luvulta peräisin oleva Pohjois-Euroopan suurin goottilainen katedraali. Yorkin historiallista keskustaa ympäröi keskiaikainen kaupungin muuri, joka on aina näkemisen arvoinen. Lisäksi Yorkin kielimatkasi aikana voit käydä tutustumassa roomalaisiin kaivauksiin. Kaupungin ympäristö on North Yorkshiren romanttista maalaismaisemaa, joka täyttyy monista kirkoista ja linnoista. Ei ole sattumaa, että York on valittu jo kaksi kertaa Ison-Britannian parhaaksi lomakaupungiksi!

Kun jännittävään historiaan on tutustuttu, tarjoaa York lukuisilla teattereillaan, elokuvillaan, klubeillaan ja ravintoloillaan hyvät mahdollisuudet nauttia myös nykyajasta. Yorkissa on myös laaja tarjonta liikkeitä ostosten tekoon. Lisäksi Yorkin kielimatkasi aikana pääset nauttimaan tyypillisestä englantilaisesta tunnelmasta pubeissa ja baareissa. Englannin kielikurssille on York todella upea kaupunki!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,17 / 10

Arvioiden määrä: 9

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
54 Suomi 2 Melton College York 8.96
49 Suomi 20 Melton College York 10.00
60 Suomi 1 Melton College York 10.00
63 1 Melton College York 9.80
27 5 Melton College York 8.80
25 3 Melton College York 8.60
24 2 Melton College York 8.80
23 3 Melton College York 8.80
26 2 Melton College York 8.80