Melton College York

Melton College York speakandfun opi englantia kielimatka iso-britannia englanti
kielimatka englanti 50+ yorkkielimatka englanti 50+ yorkkielimatka englanti 50+ york englannin kurssikielimatka englanti 50+ york englannin kurssikielimatka englanti 50+ york englannin kurssikielimatka englanti 50+ york englannin kurssi

Opiskele englantia historiallisessa Yorkissa

Yorkin kielikoulussa Melton Collegessa voi osallistua eri tasoisille englannin kielikursseille, ja kurssit alkavat aina maanantaisin. Lisäksi kuusi kertaa vuodessa järjestetään oma kurssi yli 50-vuotiaille.

Yleisenglannin kurssien lisäksi voit osallistua Yorkin kielikoulussa myös IELTS-kokeeseen valmistavalle kurssille, ja myös kokeen voi suorittaa Melton Collegen tiloissa. 

Melton Collegen koulurakennus on kauniin puutarhan ympäröimä, upea viktoriaaninen huvila. Tilavassa koulurakennuksessa on yhteensä 12 modernia luokkahuonetta, auditorio ja kirjasto. Tauoilla koulun puutarha, kahvila, student lounge ja talvipuutarha houkuttelevat rentoutumaan.

Kielikoulun opiskelijoiden käytössä on myös tennis- ja koripallokenttä, ja koulun suurella terassilla järjestetään usein yhteisiä grilli-iltoja. Melton Collegen tiloissa on myös langaton internet-yhteys. Koulu sijaitsee vain kivenheiton päässä kaupungin keskustasta, ja sen läheisyydessä on mm. useita kahviloita.

Melton College on ollut toiminnassa jo vuodesta 1963 asti, ja se on paikallisen perheen omistama.

Tietoa brexitistä

Englannin kielen kurssit ja opetus

Melton Collegen valikoimassa on tehokkaita ryhmäkursseja kaiken ikäisille ja tasoisille opiskelijoille. Voit myös ottaa halutessasi yksityistunteja.

 • Yleiskielen ryhmäkursseista voi valita 15 viikkotunnin kurssin, jossa oppitunteja on vain aamupäivisin. Intensiivikurssilla opetusta on myös iltapäivällä. Huomaa, että 15 viikkotunnin kurssia ei järjestetä kesäisin. 
 • IELTS-preppauskurssilla Melton Collegessa osallistutaan 15 viikkotunnin ryhmäkurssille aamupäivisin, ja 7,5 viikkotunnin IELTS-kurssille iltapäivisin. Kurssi kehittää sekä yleiskielen perustaitoja että IELTS-kokeessa vaadittavaa osaamista. Kurssille osallistumiseen vaaditaan vähintään englannin osaamistaso B1. 
 • Pitkäkestoinen valmennuskurssi antaa paremmat valmiudet suoriutua kokeesta hyvin. Kurssin päätteeksi voit tehdä IELTS-kokeen koulun tiloissa. Huomaa, että IELTS-kokeelle on omat suorituspäivät.

Kaikkien kurssien hintaan sisältyy E-Learning -etämateriaalien käyttöoikeus, joka on voimassa 3kk kurssin päättymisen jälkeen.

Yorkin kielikoulun opettajat ovat päteviä ja äidinkieleltään englanninkielisiä. Opettajat ovat sitoutuneita työhönsä, motivoivia ja osaavia. 

Koulun käyttämät oppimateriaalit saa käyttöön kielikurssin ajaksi maksutta. Kielikurssin päätteeksi kaikki kurssilaiset saavat todistuksen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 60 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Kielikurssi 50+

Melton Collegen valikoimaan kuuluu erittäin pidetty englannin kurssi yli 50-vuotiaille. Kurssille voi osallistua 1-4 viikoksi, ja se järjestetään kolme kertaa vuodessa. Myös yli 40-vuotiaat hyväksytään mukaan kurssille.

Englannin opetus tapahtuu eritasoisissa opetusryhmissä, ja iltapäivät kuluvat Yorkiin ja sen lähiympäristöön tutustuen. Vierailukohteita ovat mm. Yorkin tuomiokirkko, Howardin linna, Scarborough ja  Yorkshiren rannikko. Lisäksi vietetään aikaa esimerkiksi yhteisten teehetkien parissa.

Yli 50-vuotiaiden englannin kurssin opetuskieli on englanti, ja kurssia vetää Melton Collegen kokeneimmat opettajat.

Majoitus

Asuntola B&B Bishop's

Koulun vieressä sijaitseva viehättävä Bishop's on Melton Collegen oma, vuonna 2019 avattu asuntola. Bishop's on kuin tyypillinen, englantilainen B&B!

Asuntola koostuu yhden ja kahden hengen huoneista, joissa on kaikissa oma kylpyhuone. Osassa huoneista on parisänky, ja osassa kaksi erillistä vuodetta. Jos Yorkiin saapuu oman perheen kanssa, voi kahden hengen huoneeseen pyytää lisävuoteen lapselle.

Hintaan sisälty aamiainen, ja huoneissa on vuodevaatteet sekä pyyhkeet. Asuntolassa majoittuu pääasiassa koulun muita opiskelijoita.

Isäntäperhe

Yorkissa voi majoittua mukavassa englantilaisessa isäntäperheessä. Kielikoulun huolella valitsemat perheet tarjoavat yhden hengen huoneen puolihoidolla arkisin, ja täysihoidolla viikonloppuisin. Kylpyhuoneen ja asunnon muut tilat jaat perheen kanssa. Pyykkiä voi pestä yleensä kerran viikossa. 

Isäntäperheessä asuessa oppii englantia arkipäiväisissä tilanteissa, ja samalla enemmän jokapäiväisestä elämästä Englannissa. Kaikki perheet asuvat kävelyetäisyyden tai lyhyen bussimatkan päässä Yorkin kielikoululta.

Alle 18-vuotiaat kurssilaiset majoitetaan kahden hengen huoneisiin, ja majoitukseen kuuluu tällöin täysihoito.

Isäntäperhe Plus

Isäntäperhemajoitus omalla kylpyhuoneella. Alle 25-vuotiaat kurssilaiset eivät voi varata tätä majoitusvaihtoehtoa.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Voit varata henkilökohtaisen lentokenttäkuljetuksen Manchesterin tai Leedsin lentokentiltä majoitukseesi. Myös julkisilla liikennevälineillä saavuttaa Yorkin helposti.

Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan, vaan ne tulee varata omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Kielikoulu järjestää monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa. Sesongista riippuen viikossa järjestetään 2-7 aktiviteettia. Ohjelma on vapaaehtoista, mutta sen puitteissa tutustuu sekä Yorkin kaupunkiin että muihin kielikurssilaisiin.

Vapaa-ajan ohjelmaan kuuluu mm. keilausta ja leffailtoja arkisin, ja viikonloppuisin pidempiä retkiä lähiympäristöön. Tyypillisiä kohteita ovat mm. Lake District -kansallispuisto, Manchester ja historiallinen Whitbyn satamakaupunki. Myös Fountains Abbey -kartano on näkemisen arvoinen.

Koulun järjestämään vapaa-ajan ohjelmaan osallistumalla englantia tulee käytettyä muiden opiskelijoiden kanssa jutellessa. Lisäksi paikalliseen kulttuuriin pääsee paremmin sisään. Aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun.

Melton Collegen henkilökunta neuvoo mielellään myös omatoimiretkien järjestämisessä ja muissa vapaa-ajan asioissa. 

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Yorkin kaupunkikierroksia
 • Grillausta koulun terassilla
 • Yhteisiä illanviettoja
 • Keilausta
 • Leffailtoja
 • Lake District
 • Manchester
 • Whitby
 • Fountains Abbey

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 – 13:00
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 22 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 – 13:00 ja 14:00 – 15:30
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
IELTS Yhdistelmäkurssi Plus 7.50 Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS
Oppitunnit 15 oppituntia Ryhmäopetus plus 7.50 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 – 13:00 ja 15:30 - 17:00
Kielitaitotasot B1, B2, C1
50 Plus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 – 13:00
Kielitaitotasot B1, B2, C1

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,17 / 10

Arvioiden määrä: 9

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
8.96 9.00 9.00 8.80
10.00 10.00 10.00 10.00
10.00 10.00 10.00 10.00
9.80 10.00 10.00 9.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.60 9.00 9.00 7.00