Kielikurssit Etelä-Afrikassa

Lähde kielimatkalle Etelä-Afrikkaan ja koe Afrikan mantereen ainutlaatuinen tunnelma, samalla kun opit kielikurssilla englantia! Mahtava luonto, ihanteellinen ilmasto ja ihmisten välittömyys hurmaavat sinut taatusti. Vain harvat maat voivat kilpailla Etelä-Afrikan monipuolisuuden kanssa, sillä maassa on vaikuttavia vuoristoja, maalauksellisen kauniita rannikkomaisemia ja lukuisia kansallispuistoja.

Opi englantia ainutlaatuisessa Etelä-Afrikassa

Kielimatka Hyväntoivonniemelle on seikkailu, jota et nopeasti unohda. Etelä-Afrikka tarjoaa lukuisia nähtävyyksiä ja kokemuksia kielimatkasi aikana, kuten safari erämaassa tai vaellus Pöytävuorella, joka kohoaa Kapkaupungin taustalla. Kielimatkalla Etelä-Afrikkaan näet maan kauneuden lisäksi värikkään sekoituksen etnisiä, kielellisiä ja kulttuurisia vaikutteita.

Etelä-Afrikassa voit valita ryhmä- ja yksityisopetuksen ja näiden yhdistelmien lisäksi talousenglannin kursseja. Autamme mielellämme sinua suunnittelemaan täydellisen kielimatkan Etelä-Afrikkaan!

Nähtävää ja koettavaa

Etelä-Afrikka on Afrikan mantereen teollinen, taloudellinen ja kaupallinen keskus, jossa tapahtuu aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Maan suuret kaupungit ovat moderneja metropoleja, ja perinteinen afrikkalainen kulttuuri elää vahvempana maaseudulla. 

Hyväntoivonniemi on suosittu matkakohde, ja Kapkaupungin uimarannat houkuttelevat myös paikallisia matkailijoita. Hallinnollisen pääkaupungin Pretorian pääkatu Church Street on Etelä-Afrikan pisin katu, jonka lisäksi kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat mm. anglikaaninen katedraali St. Alban's ja Transvaalin museo. Yhdessä maan suurimmista kaupungeista, Port Elizabethissä on paitsi pitkiä, vaaleita hiekkarantoja myös vuoden 2010 jalkapallon MM-kisoja varten rakennettu Nelson Mandela Bay Stadium. Maan tunnetuimpiin kaupunkeihin lukeutuvassa Johannesburgissa sijaitsee Nelson Mandelan aukio, jolla kohoaa Mandelan kunniaksi pystytetty patsas. 

Kokemisen arvoinen on myös maan ruokakulttuuri. Eri vaikutteita saanut keittiöperinne ilmentää hyvin monikulttuurista "Rainbow Nation"-nimelläkin tunnettua Etelä-Afrikkaa. Esimerkiksi brittiläisen shepherd's pien mausteisempi muunnelma bobotie on tyypillinen malaijiruokalaji. Kiitos ranskalaisten vaikutteiden, Etelä-Afrikalla on myös pitkä historia viinintuottajana, ja maan viinit ovat nousseet etenkin viime vuosina suureen suosioon.