Englannin kielikurssit Etelä-Afrikassa

Englannin kielikurssit Etelä-Afrikassa. Speak & Fun Kielimatkat.

Opi englantia kielimatkalla Etelä-Afrikassa!

Mahtava luonto, ihanteellinen ilmasto ja ihmisten välittömyys hurmaavat kielikurssilaiset Etelä-Afrikassa. Maan monipuoliseen luontoon kuuluu vuoristoja, maalauksellisia rannikkomaisemia ja vaikuttavia kansallispuistoja. 

Kielimatkalla näet maan kauneuden lisäksi värikkään sekoituksen Etelä-Afrikan etnisiä, kielellisiä ja kulttuurisia vaikutteita.

Kielikurssille ainutlaatuiseen Kapkaupunkiin

Kapkaupungissa järjestetään englannin kielen ryhmä- ja yksityiskursseja sekä yhdistelmäkursseja aikuisille. Lisäksi on mahdollista valita talousenglannin sanastoon painottuva ryhmäkurssi. 

Englannin kielen lisäksi Etelä-Afrikassa on kymmenen muuta virallista kieltä. Englannilla on Etelä-Afrikassa suuri merkitys etenkin talouden ja koulutuksen saralla, ja siitä on tullut maan yleiskieli. 

Suomen kansalaisten ei tarvitse hankkia viisumia Etelä-Afrikkaan, jos matkan pituus on alle 90 päivää.

Etelä-Afrikka on kokemisen arvoinen

Etelä-Afrikka on Afrikan mantereen kaupallinen keskus. Maan suuret kaupungit ovat moderneja metropoleja, ja perinteinen afrikkalainen kulttuuri elää vahvempana maaseudulla. Hyväntoivonniemi on suosittu matkakohde, jonka hiekkarannat houkuttelevat luokseen myös paikallisia matkailijoita.

Kielimatkan aikana voi tutustua kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja osallistua vaikkapa safariajelulle tai vaellukselle Pöytävuorelle, joka kohoaa Kapkaupungin taustalla.

Kielimatkalla kannattaa myös ehdottomasti tutustua maan ruokakulttuuriin. Eri vaikutteita saanut keittiöperinne on hyvin monikulttuurista, ja ranskalaisten vaikutteiden ansiosta Etelä-Afrikalla on pitkä historia viinintuottajana.

 

Kysymyksiä? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!