Englannin kielikurssit Kapkaupunki

Kapkaupunki on loistava kielimatkakohde sinulle, jos haluat kokea jotain todella erilaista!  

Pilvenpiirtäjät ja moottoritiet ovat muuttaneet tämän vastakohtien kaupungin ulkonäköä viimeisinä 50 vuotena dramaattisesti, mutta kaupunki huokuu edelleen historiaa. Ylväät vanhat rakennukset, kivetetyt kadut ja muistopatsaat avaavat kurssilaisille näkymät kaupungin pitkään menneisyyteen. Kielikoulun kurssitarjonnasta löydät varmasti itsellesi sopivan englannin kielikurssin!

Yhteistyökielikoulumme sijaitsee Green Point -kaupunginosassa, joka kuuluu kaupungin parhaisiin asuinalueisiin. Koulun sijainti Kapkaupungin keskustan, hiekkarantojen ja sataman välissä on kerrassaan mahtava. Green Point tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajan aktiviteetteihin: suuren Fitness Centerin, tennis- ja squashkenttiä, golfkentän, jalkapallokentän rannalla, lukemattomia kauppoja, ravintoloita, baareja ja klubeja. Green Pointin stadionilla pidetään säännöllisesti kansainvälisten tähtien konsertteja.

Kapkaupungin satama-alue sijaitsee Alfred ja Victoria -poukamassa ja se on edelleen toimiva satama. Ainutlaatuisen tunnelmansa ja mahtavien shoppailumahdollisuuksiensa ansiosta satama-alue on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Alueen panimo, elegantti ostoskeskus, teatteri sekä useat museot ja elokuvateatterit tekevät satamasta viihdyttävän käyntikohteen.

Kuuluisat rannat Clifton Bay ja Camps Bay ovat vain muutaman minuutin päässä Kapkaupungin kielikoulusta. Monet kurssilaiset lähtevät englannin tuntien jälkeen yhdelle Cliftonin neljästä rannasta ottamaan aurinkoa, tapaamaan ystäviä ja nauttimaan upeasta auringonlaskusta. Camps Bay tunnetaan pitkien valkoisten hiekkarantojensa lisäksi myös sen monista baareista ja kahviloista.

Etelä-Afrikan rannat eivät ole ainoastaan kauniita, vaan myös erittäin turvallisia. Etelä-Afrikan rantojen vesi kuuluu myös maailman puhtaimpiin. 

Kapkaupunki on kielimatkalle enemmän kuin täydellinen kohde!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,08 / 10

Arvioiden määrä: 6

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
21 Espanja 5 Cape Studies Language School 9.50
31 Espanja 10 Cape Studies Language School 9.25
24 Itävalta 4 Cape Studies Language School 9.59
31 Suomi 4 Cape Studies Language School 8.94
24 Saksa 4 Cape Studies Language School 8.75
53 2 Cape Studies Language School 8.46