Cape Studies Language School Kapkaupunki

englannin kielikurssi etelä-afrikka kapkaupunki
englannin kielen kurssi etelä-afrikka kapkaupunki speak&funenglannin kielikurssi etelä-afrikka kapkaupunkienglannin kielikurssi etelä-afrikka kapkaupunkihyväntekeväisyys vapaaehtoistyö etelä-afrikka kapkaupunkihyväntekeväisyys vapaaehtoistyö etelä-afrikka kapkaupunki

Opiskele englantia Atlantin rannalla Etelä-Afrikassa

Cape Studies Language School perustettiin vuonna 1995, ja se on yksi Etelä-Afrikan parhaista englannin kielen kouluista. Palkittu koulu on tunnettu opetuksen korkeasta laadusta ja osaavista opettajista.

Kapkaupungin kielikoulu sijaitsee vain 400 metrin päässä Atlantin rannalta, kaupungin parhaalla asuinalueella Green Pointissa. Kielikoulussa vallitsee tuttavallinen ilmapiiri, ja tauolla voit pulahtaa koulun omaan uima-altaaseen!

Kielikoulun 14 valoisaa luokkahuonetta tarjoavat ihanteellliset puitteet opiskelulle. Kielikoululla on myös kirjasto ja pieni keittiö. Tauoilla tai koulun jälkeen opiskelijat voivat viettää aikaa koulun kahvilassa, viihtyisässä oleskelutilassa tai kauniissa puutarhassa. Cape Studiesilla on langaton nettiyhteys opiskelijoiden käyttöön sekä tietokoneita itsenäistä opiskelua ja tiedonhakua varten.

Koulun henkilökunta on todella ystävällistä, ja apua voi kysyä mihin tahansa asiaan liittyen!
 

Hyväntekeväisyysprojekti Helping Hands

Cape Studiesilla on oma hyväntekeväisyysprojekti, Helping Hands. Kaikista kurssimaksuista osa menee Helping Handsin toimintaan.

Joukko koulun työntekijöitä sekä vapaaehtoisia tukee ja avustaa paikallisten vähävaraisten ruokailutoimintaa, Kapkaupungissa sijaitsevaa lastensairaalaa sekä kahta turvataloa lähikunnissa. Tapahtumia ja projekteja on useita.

Koulun opiskelijat voivat halutessaan osallistua toimintaan paikan päällä, ja tukea näin paikallisten yhteisöjen hyvinvointia.

Jos pidempikestoinen vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa kiinnostaa sinua englannin opiskelun ohella, kysy meiltä lisää eri vaihtoehdoista.

Englannin kurssit

Eritasoiset kielikurssit alkavat Kapkaupungin kielikoulussa joka viikko. Cape Studies Language School järjestää englannin perus- ja intensiivikursseja sekä preppauskursseja kielitutkintoja varten. Yhden oppitunnin pituus on 50 minuuttia, ja opetusta järjestetään aamu- ja iltapäivisin. Ryhmäkoko on aina maksimissaan kahdeksan henkeä.

 • 20 viikkotunnin peruskurssi on hyvä vaihtoehto, jos haluat yhdistää kielikurssin lomaan.
 • 30 viikkotunnin englannin intensiivikurssilla pääset opiskelemaan tehokkaammin.
 • Yhdistelmäkurssi sisältää 20 viikkotuntia ryhmäopetusta ja 5 viikkotuntia yksityisopetusta.
 • Kaupallisella alalla työskentelevälle tai alaa opiskelevalle sopii kurssi, johon kuuluu 20 viikkotuntia ryhmäopetusta ja 10 viikkotuntia talousenglantiin keskittyvää opetusta.
 • Cape Studies Language School järjestää myös valmennuskursseja Cambridge -kielitutkintoihin (FCE, CAE).

Opiskelijoiden edistymistä seurataan säännöllisesti, ja opintoihin saa koululta paljon tukea. Kaikki Kapkaupungin kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja aikuisille opiskelijoille suunnattuja, ja ne sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen.

Cape Studiesin opettajilla on korkeakoulututkinto ja heillä on usean vuoden kokemus englannin kielen opettamisesta vieraana kielenä. Opettajat käyttävät oppitunneilla aina ryhmän tasoa vastaavaa, selkeää englantia. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opetuksen korkean laadun. 

Kapkaupungin kielikoulu on London Chamber of Commerce and Industryn tunnustama tutkintokoulu sekä English SA -järjestön jäsen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Opiskelija-asuntola

Etelä-Afrikan kielikoulun yhteydessä on opiskelija-asuntola, jossa voi majoittua yhden tai pyynnöstä kahden hengen huoneessa. Asuntolarakennus sijaitsee koulua vastapäätä Green Pontissa, vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Atlantin rannasta.

Suuressa viktoriaanisessa rakennuksessa on viiden makuuhuoneen lisäksi mukava olohuone, keittiö ja useita kylpyhuoneita. Osassa huoneista on parveke, ja kaikkien käytössä on viihtyisä puutarha, jossa on uima-allas ja BBQ-alue.

Asuntola sijaitsee rauhallisella kadulla, Green Pointin pääkadun vieressä. Lähellä on kaikki tärkeimmät palvelut, pesula, kauppoja ja ravintoloita.

Asuntola on suosituin majoitusvaihtoehto Kapkaupungissa, ja varaus on hyvä tehdä ajoissa.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Kapkaupungin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa isäntäperheissä, jotka ovat olleet toiminnassa mukana jo pitkään. Kapkaupungin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen aamupalalla tai puolihoidolla. Voit myös varata huoneen omalla kylpyhuoneella.

Kaikki perheet asuvat noin 5-20 minuutin kävely- tai bussimatkan päässä kielikoululta. Reitit ovat aina helppoja ja turvallisia, ja isäntäperheesi neuvoo parhaan reitin. Osa perheistä asuu Green Pointissa, aivan koulun lähellä.

Isäntäperheessä asuessasi tutustua eteläafrikkalaiseen kulttuuriin lähemmin, ja opit samalla enemmän arkipäivän englantia. Kapkaupungin perheet ovat taustoiltaan monenlaisia. Perheen tiedot saa noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. 

Muita majoitusvaihtoehtoja

Jos haluat järjestää majoituksesi Etelä-Afrikan kielikurssisi ajaksi mieluummin itse, voit varata pelkän kielikurssin. Annamme mielellämme vinkkejä omatoimista majoittumista varten.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata, jos saavut yhtä päivää aikaisemmin tai lähdet päivää myöhemmin.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää yhdellä tai kahdella välilaskulla Kapkaupunkiin. Jos varaat kauttamme majoituksen, tulomatkan lentokenttäkuljetus Kapkaupungin kansainväliseltä kentältä sisältyy hintaan. Paluumatkan kuljetuksen voi varata lisähintaan. 

Lennot kohteeseen tulee varata omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Kapkaupungin kielikoulu tarjoaa viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit parantaa englannin kielen taitojasi myös englannin kielikurssin ulkopuolella. Pääset myös tutustumaan Kapkaupunkiin ja Etelä-Afrikkaan porukalla muiden kurssilaisten kanssa.

Tyypillisiin koulun järjestämiin aktiviteetteihin kuuluu esimerkiksi kaupunkikierros Kapkaupungissa, piknik kuuluisan Pöytävuoren laella sekä yhteiset vaellusretket.

Kielimatkallasi Etelä-Afrikkaan voit lisäksi osallistua viikonloppuisin mielenkiintoisille retkille, joita kielikoulu järjestää yhdessä paikallisen matkanjärjestäjän kanssa. Kohteita ovat esimerkiksi Robben Islandin vankilasaari, Kapkaupungin ulkopuolella sijaitsevat viinitilat ja Hyväntoivonniemi. Voit myös lähteä bongaamaan valaita tai sukeltamaan haiden kanssa!

Jos haluat viettää pidemmän aikaa Etelä-Afrikassa, voit varata koululla myös pitkiä retkiä. Suosituimpia useamman päivän retkiä ovat Garden Routen luontoreitti, jolla näkee rannikkoseudun parhaat puolet, sekä reissu Krugerin kansallispuistoon.

Tietysti voit tutustua Etelä-Afrikkaan myös tekemällä oma-aloitteisia retkiä Kapkaupungin ympäristöön. Kielikoulu auttaa sinua mielellään järjestämään retkiäsi Kapkaupungin lähialueille.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta

 • Kapkaupungin kierros
 • Retkiä rannalle
 • Vaelluksia
 • Grillausta koululla
 • Pöytävuori
 • Cape Point
 • Viinitiloja
 • Safareita
 • Shark Diving
 • Whale Watching
 • Robben Island

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:50
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 15:20
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus 09.00 - 12.50
Kielitaitotasot B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus 09.00 - 12.50
Kielitaitotasot C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:50*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,08 / 10

Arvioiden määrä: 6

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
9.50 10.00 9.40 9.00
9.25 10.00 8.90 9.00
8.94 10.00 8.20 9.20
9.59 10.00 9.50 9.20
8.75 10.00 8.10 8.50
8.46 9.00 8.10 0.00