Englannin kielikurssit Irlannissa

Video: Junior Braun
 

Kielimatka sympaattiseen Irlantiin on todellinen elämys!

Irlantilaisten yställisyys tekee englannin oppimisesta helppoa ja hauskaa. Suomesta Irlantiin pääsee hyvien lentoyhteyksien ansiosta helposti ja edullisesti, joten vihreä saari on vaivattomasti tavoitettavissa. 

Maan viralliset kielet ovat englanti ja iiri, joista englantia puhuvia on saarella selkeästi enemmän. Kielimatkallasi saat mahdollisuuden oppia kuuluisan irlantilaisen aksentin!

Kielikursseja kolmessa viehättävässä kaupungissa

Yhteistyökoulumme Dublinissa, Galwayssa ja Limerickissa tarjoavat ryhmä- ja yksityisopetusta nuorille, aikuisille ja yli 50-vuotiaille. Lisäksi on mahdollista valita yhdistelmäkursseja sekä tutkintoon valmentavia kursseja.

Halutessasi voit myös yhdistää kielimatkasi aikana eri kielikouluja ja viettää esimerkiksi ensin haluamasi ajan pääkaupungissa kielikoulussa, ja sen jälkeen opiskella englantia toisessa kohteessa. Autamme mielellämme löytämään sopivan yhdistelmän!

Oppituntien jälkeen ja viikonloppuisin järjestetään kielikurssilaisille ohjelmaa, jolloin paikalliseen kulttuuriin pääsee tutustumaan parhaiten.

Englannin kielikurssit Irlannissa. Speak & Fun Kielimatkat.

Irlantilaista pubikulttuuria ja vehreää luontoa

Irlantilainen kulttuuri on tunnettu sarkasmin sävyttämästä huumorista, kauniista musiikista ja upean vihreästä luonnosta.

Irlantilaiset pubit ovat tyypillisiä ajanviettopaikkoja, joissa voi ruokailla ja nauttia esimerkiksi maan tunnetuinta juomaa, Guinness-olutta. Maasta löytyykin lukematon määrä pubeja, ravintoloita ja musiikkiravintoloita, mutta myös paljon museoita ja teattereita. 

Kielikurssille kannattaa lähteä esimerkiksi maaliskuussa, jolloin vietetään maan kansallispäivää, Pyhän Patrickin päivää. Erityisesti pääkaupungissa Dublinissa järjestetään tuolloin näyttäviä paraateja ja pukeutudutaan vihreään.

Luonnon ystävä löytää Irlannista mahtavia kansallispuistoja ja nähtävyyksiä. Luontokohteista mainittakoon ainakin Cliffs of Moher -kalliot, jonne pääsee helposti päiväretkelle vaikka bussilla.

Pohditko kielimatkalle lähtöä? Lisätietoa täältä!