Alpha College of English Dublin

kielimatka irlanti dublin englannin kurssi aikuisille
kielimatka irlanti dublin englannin kurssi aikuisillekielimatka irlanti dublin englannin kurssi aikuisillekielimatka irlanti dublin englannin kurssi aikuisillekielimatka irlanti dublin englannin kurssi aikuisillekielimatka irlanti dublin englannin kurssi aikuisillekielimatka irlanti dublin englannin kurssi aikuisille

Englantia aikuisille persoonallisessa Dublinissa

Kielikoulu Alpha College of English sijaitsee aivan Dublinin keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Eritasoiset kielikurssit alkavat Alphassa viikoittain!

Alpha College of Englishin toimitilat sijaitsevat historiallisessa, georgiaanisessa rakennuksessa. Kielikoulun tiloista löytyy luokkahuoneiden lisäksi itseopiskelutiloja, kahvila, kirjasto sekä tietokonehuone. Koulun tietokoneet ovat opiskelijoiden käytössä, ja langaton netti on saatavilla koko rakennuksessa.

Koulun läheisyydessä on useita kahviloita ja ravintoloita. Dublinin pääostoskatu, O'Connell Street, on vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Kesäisin opiskeluun käytetään myös Belvedere Collegen tiloja.

Englannin kielikurssit

Dublinin kielikoulu Alpha College järjestää eritasoisia englannin kursseja aikuisille opiskelijoille. Kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai, ja kurssin viikkomäärän saa valita itse. Alphassa opiskelee kurssilaisia yli 50 maasta joka vuosi, ja opetusryhmät ovatkin erittäin kansainvälisiä.

 • Peruskurssilla on 20 oppituntia yleiskielen ryhmäopetusta viikossa
 • Intensiivikurssin voi valita 25 tai 30 viikoittaisella oppitunnilla. 25 oppitunnin kurssi muodostuu yleiskielen oppitunneista sekä Fluency Development -tunneista, joilla keskitytään puheen sujuvuuden parantamiseen. Jos valitset 30 oppitunnin kurssin, saat lisäksi työelämän englannin Business English -tunteja.
 • Tehokkaaseen opiskeluun suosittelemme yhdistelmäkurssia, joka muodostuu 20 yleiskielen tunnista ja viidestä yksityistunnista viikossa.

Kaikki Dublinin kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja mielenkiintoisia. Oppimateriaalien käyttö sisältyy kurssin hintaan, mutta kirjat on mahdollista ostaa kurssin päätyttyä. Kurssin lopuksi jokainen kurssilainen saa todistuksen.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Dublinin kielikoulun opettajilla on kaikilla takanaan korkeakoulutus ja monivuotinen kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opetuksen laadun. Opettajat ovat paikallisia, ja he osaavat ottaa huomioon opiskelijoiden tarpeet ja käyttää selkeää yleiskieltä.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 55 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä järjestetään opetuksen korvaava vapaa-ajan ohjelma

Englannin kielikurssi 50+

Alpha College järjestää kaksi kertaa vuodessa erikoiskurssin yli 50-vuotiaille. Travel Talk -nimisen kurssin aloituspäivät ovat kesä- ja syyskuussa, ja kurssille voi osallistua yhden tai kahden viikon ajan.

Englannin oppitunteja on 15 viikossa, ja kurssin vapaa-ajan ohjelma pyritään rakentamaan joustavasti kurssilaisten mielenkiinnon kohteita vastaavaksi. Keskittyä voi esimerkiksi Irlannin historiaan, musiikkiin ja luontoon, tai mennä vaikka kalastamaan tai ratsastusretkelle. Tyypillisiä vierailukohteita ovat Malahiden linna ja kasvitieteellinen puutarha. Englannin oppitunnit järjestetään aamuisin, aikavälillä 9.30-12.30.

Majoituksen voi varata isäntäperheessä, ja kesäkaudella myös opiskelija-asuntolassa. Majoituksen voi halutessaan järjestää myös itse omia toiveita vastaavaksi. 

Young Adults -kurssi 16-20-vuotiaille

Tämä kurssi tarjoaa loistavan yhdistelmän opiskelua sekä vapaa-ajan aktiviteetteja nuorille aikuisille kansainvälisessä ympäristössä. Kurssi soveltuu kaiken tasoisille opiskelijoille. 

Voit valita 20-30 oppituntia englantia viikossa ja varata majoituksen joko isäntäperheestä tai koulun omasta asuntolasta (vain yli 18-vuotiaille).

Kurssiin sisältyy hauska ja mielenkiintoinen vapaa-ajan ohjelma iltaisin sekä päiväretki viikonloppuisin. Hinta sisältää kaupunkikierroksen ensimmäisellä viikolla, yhden päiväretken viikossa sekä kolme ilta-aktiviteettia. Lisäksi iltapäivisin kurssilaiset voivat halutessaan osallistua aikuisten puolen vapaa-ajan ohjelmaan.

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Dublinin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa irlantilaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, ja matka taittuu julkisilla kulkuvälineillä noin 20-45 minuutissa. Dublinin isäntäperheet tarjoavat kalustetun yhden hengen huoneen arkipäivinä puolihoidolla ja viikonloppuisin täysihoidolla. Myös kahden hengen huoneita on saatavilla. 

Majoitus sisältää myös pyykinpesun, ja lisämaksua vastaan voi varata oman kylpyhuoneen. Mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista tulee ilmoittaa englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperhe voi varautua toiveisiin.

Opiskelija-asuntola Beckett House (vain kesällä)

kielimatka dublin irlanti englannin kurssi

Opiskelija-asuntola sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta, ja 5-10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Asuntola koostuu useista huoneistoista, ja jokaisesta huoneistosta löytyy 3-6 yhden hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Lisäksi huoneistossa on täysin varusteltu keittiö sekä olohuone asukkaiden yhteiseen käyttöön. Kaikissa tiloissa on WiFi-yhteys.

Vuodevaatteet sekä yksi pyyhe sisältyy hintaan, samoin kuin viikkosiivous. Omat jäljet tulee kuitenkin siivota itse, ja pitää kaikki tilat siistinä. Asuntolamajoituksen ikäraja on 18 vuotta.

Asuntolarakennuksessa on paljon yhteisiä tiloja. Voit käyttää asuntolan pesutupaa ja kuntosalia, sekä viettää aikaa puutarhassa, oleskelutilassa tai elokuvahuoneessa. Asuntolassa on vastaanotto sekä 24/7 -turvavalvonta.

Muita majoitusvaihtoehtoja

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin tai sunnuntaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Helsingistä on suora lentoyhteys Dubliniin. Lentokentältä pääsee nopeasti bussilla keskustaan.

Lentokenttäkuljetukset Dublinin kentältä majoitukseen voi varata lisähinnasta. Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Dublinin kielikoulu järjestää joka viikko vapaa-ajan ohjelmaa. Esimerkiksi kaupunkikierroksilla, museovierailuilla ja kaupunkifestivaaleilla voi oppia paljon uutta Dublinista ja Irlannista, sekä kehittää englannin osaamista. Ohjelma on vapaaehtoista ja maksaa yleensä pienen lisämaksun. Valikoima muuttuu sesongin mukaan. 

Lisäksi Alpha College järjestää retkiä Dublinin ympäristöön, kuten Kilkennyyn tai Boyne Valleyyn.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Elokuvailtoja
 • Dublinin linna
 • Museovierailuja
 • Guinness-panimo
 • Kilmainhamin vankila
 • Phoenix Park
 • Whiskey-panimo
 • Kilkenny Castle
 • Boyne Valley
 • Glendalough
 • Powerscourt
 • Bray Head
 • Howth

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit