The Horner School of English

kielimatka dublin irlanti aikuisten kielikurssi englannin kurssi
kielimatka dublin irlanti aikuisten kielikurssi englannin kurssikielimatka dublin irlanti aikuisten kielikurssi englannin kurssikielimatka dublin irlanti aikuisten kielikurssi englannin kurssikielimatka dublin irlanti aikuisten kielikurssi englannin kurssikielimatka dublin irlanti aikuisten kielikurssi englannin kurssi

Perheomisteinen boutique-koulu aikuisille Dublinissa

The Horner School of English on tasokas englannin koulu Dublinin eteläpuolella, lähellä St. Stephen’s Greenia ja museoaluetta. Hornerin perheen omistama koulu on ollut toiminnassa vuodesta 1993.

Koulun tilat sijaitsevat kahdessa tyypillisessä kaupunkitalossa, rauhallisen kadun varrella. Keltaisen oven takaa löytyvä viehättävä boutique-koulu on suunnattu aikuisille opiskelijoille. 

Hornerin tiloissa on 17 luokkahuonetta, kirjasto, kahvila ja viihtyisä sisäpiha. Kirjastossa on pöytäkoneita, ja omia laitteita varten on Wifi-yhteys koko koulussa.

Kaikki Dublinin keskustan tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä, ja myös julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset. Koulun läheisyydessä on myös lounaspaikkoja, kahviloita ja tyypillisiä irlantilaisia pubeja, joissa istahtaa hetki englannin tuntien jälkeen.

Englannin kielikurssit

Dublinin kielikoulu The Horner School of English järjestää eritasoisia englannin kursseja aikuisille opiskelijoille. Opiskelijoiden ikähaitari on laaja, ja opetusryhmät ovat kansainvälisiä.  

Kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai, ja kurssin viikkomäärän saa valita itse. Yhden oppitunnin pituus on 50 minuuttia. Perus- ja intensiivikurssien minimikesto on kaksi viikkoa.

 • Peruskurssilla on 20 oppituntia yleiskielen ryhmäopetusta viikossa. Kurssi soveltuu hyvin pitkäkestoiseen opiskeluun.
 • Intensiivikurssiin kuuluu 26 oppituntia, joista kuusi oppituntia keskittyy kommunikaatiotaitojen kehittämiseen.
 • Tehokkaaseen opiskeluun suosittelemme yhdistelmäkurssia, joka muodostuu 20 yleiskielen tunnista ja viidestä yksityistunnista viikossa.
 • Voit valita myös kokonaan yksityisen kurssin, jonka opetus räätälöidään toiveidesi mukaiseksi.  

Ennen kurssin alkua pidetään kielitesti, jonka perusteella uudet opiskelijat sijoitetaan tasoaan vastaavaan ryhmään. Oppikirja tulee hankkia ryhmäkurssille paikan päällä. Kurssin lopuksi jokainen kurssilainen saa todistuksen.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Dublinin kielikoulun opettajilla on kaikilla takanaan korkeakoulutus ja monivuotinen kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opetuksen laadun. Opettajat ovat paikallisia, ja he osaavat ottaa huomioon opiskelijoiden tarpeet ja käyttää selkeää yleiskieltä.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Asuntola Horner City

Koulun omistama, hiljattain remontoitu ja käyttöön otettu asuntola sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Dublinin keskustan tavoittaa kävellen 10 minuutissa.

Pieni ja viihtyisä asuntola koostuu muutamasta makuuhuoneesta. Huoneen voi varata yhdelle tai kahdelle hengelle, ja osassa huoneista on oma kylpyhuone. Huoneissa on vuodevaatteet, mutta pyyhkeet tulee olla omasta takaa.

Asukkaat jakavat keskenään yhdistetyn keittiön ja olohuoneen. Keittiössä on kaikki tarvittava ruuanvalmistusta varten sekä pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Asuntolassa on Wifi-yhteys.

Asuntolassa majoittuu ainoastaan Hornerin muita opiskelijoita. Koska asuntola on pieni, varaathan paikkasi ajoissa! Huoneet siivotaan ennen saapumista, tämän jälkeen asukkaat vastaavat sekä huoneensa että yhteisten tilojen siisteydestä itse. 

Majoitukseen saavuttaessa veloitetaan takuumaksu 300€, joka palautetaan kun huoneen luovuttaa moitteettomassa kunnossa. Tähän asuntolaan tulomatkan lentokenttäkuljetus on pakollinen. Majoitukseen asuntolassa sovelletaan koulun peruutusehtoja. Asuntolamajoituksen minimikesto on kaksi viikkoa.

Asuntola Dorset

Suuri ja moderni opiskelija-asuntola Dorset sijaitsee Dublinin pohjoispuolella. Koululle on matkaa julkisilla n. 15 minuuttia, kävellen matka taittuu puolessa tunnissa.

Asuntolassa voi majoittua yhden hengen huoneessa omalla kylpyhuoneella. Huoneet muodostavat 3-8 hengen soluja, joihin kuuluu keittiö. Asuntolassa on majoittujien käytössä myös kuntosali, pesutupa, opiskelutila sekä pyöräparkki.

Kaikissa tiloissa on Wifi-yhteys, ja asuntolassa on 24h-vastaanotto. Vuodevaatteet sisältyvät hintaan, mutta pyyhkeet tulee olla omasta takaa. Makuuhuoneen siisteyttä tulee ylläpitää itse ja yhteisistä tiloista siivota aina omat jälkensä.

Majoitukseen saavuttaessa veloitetaan takuumaksu 300€, joka palautetaan kun huoneen luovuttaa moitteettomassa kunnossa. Majoitukseen asuntolassa sovelletaan koulun peruutusehtoja. Asuntolamajoituksen minimikesto on kaksi viikkoa.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Dublinin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa irlantilaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, ja matka taittuu julkisilla kulkuvälineillä keskimäärin 40 minuutissa. 

Isäntäperheet tarjoavat kalustetun yhden hengen huoneen arkipäivinä puolihoidolla ja viikonloppuisin täysihoidolla. Myös kahden hengen huoneita on saatavilla. 

Majoitus sisältää myös pyykinpesun, ja lisämaksua vastaan voi varata oman kylpyhuoneen. Mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista tulee ilmoittaa englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperhe voi varautua toiveisiin.

Muita majoitusvaihtoehtoja

Kielikoululla on useita asuntoloita Dublinissa. Kerro meille toiveistasi, ja etsimme sinulle parhaan vaihtoehdon.

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin tai sunnuntaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä on suora lentoyhteys Dubliniin. Lentokentältä pääsee nopeasti bussilla keskustaan.

Lentokenttäkuljetukset Dublinin kentältä majoitukseen voi varata lisähinnasta. Asuntolamajoitukseen tulomatkan lentokenttäkuljetus on pakollinen. 

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Vapaa-ajan ohjelmaan osallistumalla tutustut sekä Dubliniin että muihin kielimatkalaisiin. Kaupunkikierroksia, museovierailuita ja yhteisiä illanviettoja järjestetään viikoittain. Dublinissa on aina paljon tapahtumia!

Pidemmille päiväretkille lauantaisin suunnataan tyypillisesti Moherin kallioille, Glendaloughiin tai Malahiden linnaan. 

Ohjelma on vapaaehtoista ja maksaa yleensä pienen lisämaksun. Valikoima muuttuu sesongin mukaan. Myös englannin opintoihin liittyviä aktiviteetteja järjestetään!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta

 • Elokuvailtoja
 • Dublinin linna
 • Museovierailuja
 • Guinness-panimo
 • Kilkenny Castle
 • Glendalough
 • Cliffs of Moher

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 - 13:10
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 26 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 - 13:10 ja maanantaina ja keskiviikkona 14:00 - 16:45
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2