ISI English Language School Dublin - Nuoret

kielimatka dublin irlanti nuoret englannin kurssi
kielimatka dublin irlanti nuoret englannin kurssikielimatka dublin irlanti nuoret englannin kurssikielimatka dublin irlanti nuoret englannin kurssikielimatka dublin irlanti nuoret englannin kurssikielimatka dublin irlanti nuoret englannin kurssikielimatka dublin irlanti nuoret englannin kurssikielimatka dublin irlanti nuoret englannin kurssikielimatka dublin irlanti nuoret englannin kurssi

Englantia parhaissa puitteissa Dublinin keskustassa

Dublinin kielikoulu ISI:n nuorten kurssi English in Action on hauska tapa oppia englantia. Dublin on paras kohde nuorille, jotka todella haluavat oppia lisää!

Kaupungin keskustassa, viiden minuutin päässä kuuluisalta O'Connel Streetilta sijaitseva koulurakennus on täydellinen paikka englannin kurssille. Nuorten kesäkurssi järjestetään Belvedere Collegen tiloissa, ja rakennuksessa on oma uima-allas, liikuntasali sekä urheilukenttä rakennuksen katolla.

Kurssilla on 20 täyttä tuntia englannin opetusta viikossa. Opetuksessa yhdistyvät englannin peruskurssi ja tehtäväpainotteiset tunnit, joilla englantia opitaan tekemisen kautta. Lisäksi kurssin vapaa-ajan ohjelma on laaja!

Majoitus nuorten kurssilla Dublinissa on isäntäperheissä, jotka sijaitsevat helppojen julkisten yhteyksien päässä kaupungin keskustasta ja koululta.

Hinnasto 2020

Kurssin aikaväli ja hinnat

Voit osallistua Dublinin nuorten kurssille aikavälillä 20.06.2020 - 15.08.2020. Viikkomäärän saat valita itse! Kurssin ohjelma kuitenkin toistuu neljännen viikon jälkeen.

Aloituspäivä on aina maanantai, ja kohteeseen voi saapua kurssia edeltävänä sunnuntaina.

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme!

Englannin kurssi English in Action

Dublinin nuorten kurssi on erittäin kansainvälinen. Opetusryhmät määräytyvät taitotason mukaan, ja samassa ryhmässä on oppilaita eri puolilta maailmaa.

Nuorten kesäkurssin nimi on English in Action, ja nimen mukaisesti englantia opiskellaan erilaisten projektien kautta. Oppilaat hakevat itse tietoa, valmistelevat ryhmätöitä ja jalkautuvat eri puolille Dublinia perehtymään paremmin teemoihin. Projekti voi olla esimerkiksi tiettyyn irlantilaiseen matkakohteeseen tutustuminen ja sen esittely luokalle, tai vaikka gallupin tekeminen O'Connel Streetillä.

Aamupäivisin pidetään 20 tuntia englannin opetusta mukavien opettajien opastuksessa. Ensimmäisenä koulupäivänä Dublinissa suoritetaan englannin kielen tasokoe, jonka mukaan opetusryhmät muodostetaan. Dublinin nuorten kielikoulun paikalliset opettajat puhuvat kaikki englantia äidinkielenään. Opetuksessa painotetaan erityisesti kommunikaatioharjoituksia ja metodit ovat mielenkiintoisia ja hauskoja.

Kurssin teemoja ovat mm.:

  • Music, Movies & Art
  • Pop Culture & Social Media
  • Irish Culture
  • History & Folklore
  • Adventure & Travel

Yleensä viikossa käydään läpi 2-3 eri teemaa. Opetus on mielekästä ja nuorille suunnattua! Ryhmissä on keskimäärin 13 oppilasta.

Majoitus

Isäntäperhe

Mukavat irlantilaiset isäntäperheet ovat kokeneita, ja tottuneet majoittamaan muista maista tulevia kurssilaisia. Irlannin kielikurssin ajan oppilaat majoittuvat perheissä kahden hengen huoneissa. Majoittua voi joko kaverin tai toisen kielikurssilaisen kanssa.

Matka perheen luota kielikoululle kestää korkeintaan 30-40 minuuttia julkisia liikennevälineitä käyttäen. Jotkin perheet asuvat kävelymatkan päässä koululta. 

Saat perheestä kaikki ateriat. Arkisin lounas tarjoillaan koulun ruokalassa.

Isäntäperheessä viihtyy parhaiten, kun perheen kanssa pyrkii viettämään aikaa ja juttelemaan. Samalla kielitaito kehittyy todella nopeasti, sillä Dublinin isäntäperheet ovat erittäin ystävällisiä! Joissakin perheissä on lapsia, mutta isäntäperhe voi myös olla vaikka vanhempi pariskunta. 

Dublin on suuri kaupunki, jossa asuu eritaustaisia ihmisiä. Isäntäperheet edustavatkin aina kaupungin tyypillisiä asukkaita. 

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä on varattavissa tarvittaessa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Nuorten kielimatkan hintaan sisältyy edestakainen lentokenttäkuljetus Dublinin lentokentältä isäntäperheeseen.

Lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan, vaan ne tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa!

Vapaa-ajan ohjelma

Koulurakennuksen yhteydessä on mahtavat urheilumahdollisuudet. Aikaa voi viettää esimerkiksi tenniksen, koripallon, golfin, jalkapallon ja rugbyn parissa. ISI järjestää iltapäivisin tai iltaisin myös esimerkiksi teatterikäyntejä, irlantilaista tanssia ja elokuvia. Vierailuja on myös kaupungin museoissa ja linnoissa. Kurssin hintaan sisältyy kokopäiväretki johonkin lähiseudun kohteeseen lauantaina. 

Myös vapaita iltapäiviä jää, joten aikaa voi myös viettää itsenäisesti tai isäntäperheen kanssa. Kaiken ohjelman ohella on siis kuitenkin aina riittävästi aikaa lähteä uusien ystäviesi kanssa kiertelemään Dublinia ja tutustumaan paremmin Irlannin mielenkiintoiseen pääkaupunkiin.

Ohjaus

Koulun henkilökunta ja nuorten kurssin ohjaajat pitävät huolen, että kurssilaisilla on kaikki hyvin ja yhteisiä sääntöjä noudatetaan. Myös isäntäperheet ovat oppilaiden tukena koko kurssin ajan.

Ohjaajat ovat tavoitettavissa kellon ympäri. Esimerkiksi koulumatkat tehdään kuitenkin itsenäisesti, muiden samassa perheessä tai samalla asuinalueella majoittuvien kurssilaisten kanssa. Paikalliset ohjaajat järjestävät vastaavat myös vapaa-ajan ohjelmasta, ja heiltä voi myös kysyä vinkkejä vapaa-ajan viettoon tai muita neuvoja.

Speak&Funin suomenkieliseen etäasiakaspalveluun voi olla yhteydessä koska tahansa, tai jos vaikka kielimuuri tulee vastaan.

Ilmoittautuminen

Dublinin nuorten kurssille voi ilmoittautua netissä tai sähköpostitse.

Ilmoittautuminen

Ota yhteyttä

 

Tarjolla olevat kurssit

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,62 / 10

Arvioiden määrä: 11

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
9.24 9.30 9.30 9.00
8.27 9.00 8.10 8.00
7.70 8.40 6.70 9.40
7.69 7.30 7.00 10.00
9.27 9.70 10.00 6.80
8.60 9.00 9.00 7.00
8.60 8.70 8.30 7.20
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 8.30 8.30 8.40
8.80 9.00 9.00 8.00
9.00 9.00 9.00 9.00