Englannin kielikurssit Galway

Irlantia kiertäessä kuulee ihmisten puhuvan yhdestä sen helmistä. Kyse on tietysti maan länsirannikolla sijaitsevasta Galwayn kaupungista. Viehättävä, 80 000 asukkaan Galway saa kielikurssilaisen ihastumaan autenttisuuteensa uudestaan ja uudestaan.

Tämä peri-irlantilainen kaupunki saa kielimatkailijan tuntemaan olonsa todella kotoisaksi. Vilkas elämäntapa, lukuisat paikalliset pubit ja keskustan kaduilla kantautuva live-musiikki luovat otolliset olosuhteet kielikurssille. Yhdessä vihreän saaren mielenkiintoisimmista kaupungeista löydät aidon Irlannin!

Kielimatkalle Galwayhin - ota nämä huomioon

  • Milloin kannattaa matkustaa? Galwayhin voi matkustaa ympäri vuoden, mutta säät ja lukuisat aktiviteetit suosivat kielikurssilaista kesällä ja alkusyksystä.
  • Mihin varata lennot? Helsinki-Vantaalta lähtee viikoittain suoria lentoja Dubliniin lentokentälle, josta on suora bussiyhteys Galwayhin. Matka kestää noin kaksi tuntia. Kaupunkia lähin kenttä on Shannon, johon pääsee välilaskun kautta.
  • Kenelle Galway sopii? Galway sopii kaikenikäisille, jotka haluavat kokea autenttisen irlantilaisen tunnelman. Pieni kaupunki sopii hyvin kohteeksi myös vähemmän matkustaneille, tai pienemmissä kaupungeissa viihtyville.
  • Hintataso? Englannin kielikurssit Irlannissa ovat edullisia verrattuna Englantiin. Yleinen hintataso ei eroa huomattavasti Suomen hintatasosta.

Suuri kaupunki pienoiskoossa

Galway onnistuu tiivistämään luovuuden, yliopistoelämän ja vilkkaan kaupungin hulinan intiimeille kaduilleen. Kesäiset festivaalit ovat tunnettuja kaikkialla Irlannissa, ja Galway tiedetään monien muusikoiden kotikaupunkina.

Lukuisat paikalliset pubit ja kahvilat houkuttelevat kielikurssilaisen sisään nauttimaan Galwayn tunnelmasta. Kaupungin ruokakulttuuri vaihtelee perinteisestä pubiruuasta kansainvälisen keittiön herkkuihin, ja Galway olikin Euroopan gastronomian alue vuonna 2018.

Liikkuminen

Paras tapa liikkua kielikurssilla ympäri Galwayta on kävellen tai paikallisbussilla. Kaupungissa on paljon pieniä katuja, ja vain jalankulkijoille tarkoitettuja alueita. Kaiken tarvittavan ja paikalliset nähtävyydet saavuttaa kompaktiuden vuoksi helposti.

Kaupungissa on kuitenkin mahdollista käyttää esimerkiksi kaupunkipyöriä. Pidempiä retkiä varten voi vuokrata myös auton, kunhan vasemmanpuoleiseen liikenteeseen on tottunut. Kaupungin ulkopuolelle liikkuessa voi käyttää myös linja-autoja.

Aranin saaret ja Atlantin tuuli

Galway ja sen lähiympäristö on kuuluisa vihreydestään ja raikkaasta Atlantin tuulesta. Kaupungista luoteeseen matkatessa kielikurssilainen astuu Connemaran kumpuileville vihreille kukkuloille ja vuoristojärville.

Vain vähän matkaa Galwayn rannikolta Atlantille sijaitsevat suositut Aranin saaret. Tämä kolmen saaren rypäs kutsuu vierailijoita ympäri vuoden tutustumaan pronssi- ja rautakauden aikaisiin linnoituksiin.

Yhdistä kohteita

Haluatko nähdä Irlannin eri puolia? Yhdistä englannin opiskelu Galwayssa kielikurssiin Dublinissa tai Limerickissä.

Pyydä tarjous!

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,66 / 10

Arvioiden määrä: 15

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
59 Suomi 2 GCI Galway 9.64
35 Suomi 3 GCI Galway 9.40
52 Suomi 3 GCI Galway 9.14
35 2 GCI Galway 8.31
26 2 GCI Galway 8.95
29 4 GCI Galway 8.52
35 6 GCI Galway 8.80
28 3 GCI Galway 8.08
26 7 GCI Galway 8.95
20 2 GCI Galway 7.60
22 3 GCI Galway 8.60
29 2 GCI Galway 8.60
22 2 GCI Galway 7.80
16 2 GCI Galway 8.80
28 2 GCI Galway 8.70