Galway Cultural Institute

Kielimatka irlanti galway englannin kurssi aikuiset
Kielimatka irlanti galway englannin kurssi aikuisetKielimatka irlanti galway englannin kurssi aikuisetKielimatka irlanti galway englannin kurssi aikuisetKielimatka irlanti galway englannin kurssi aikuisetKielimatka irlanti galway englannin kurssi aikuiset

Opiskele englantia luovassa Galwayssa

Galwayn kielikoulu Galway Cultural Institute (GCI) sijaitsee Salthillin rauhallisessa kaupungiosassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungin keskustasta. Galwayn kielikoulu on meren rannan tuntumassa, ja koululta avautuvat upeat näkymät Galwayn lahdelle.

25 modernin luokkahuoneen lisäksi kouluun kuuluu puutarha, kirjasto, tietokoneluokka sekä kahvila merinäköalalla. Koulun alueella on mahdollisuus käyttää langatonta nettiä.

GCI on yksityinen, paikallisen perheen omistama kielikoulu, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1989. Koulun yhteydessä toimii myös Galway Business School.

Englannin kurssit 

Galway Cultural Instituten valikoimassa on englannin kielikursseja eri tuntimäärillä ja painotuksilla. Ennen kurssin alkua opiskelijat tekevät kielitestin ennakkoon netissä. Suuressa koulussa on kaiken tasoisia opetusryhmiä, ja kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai.

Erikoiskursseilla on omat aloituspäivät. Galwayssa voi osallistua erityisalojen kesäkursseille sekä yli 50-vuotiaiden omalle kurssille. Lue lisää alla!

 • Yleiskieltä voi opiskella 20 viikottaisen oppitunnin peruskurssilla sekä 30 viikkotunnin intensiivikurssi. Lisäksi tehokkaat yhdistelmäkurssit koostuvat sekä ryhmäopetuksesta että yksityisopetuksesta.
 • Yksityiskurssi on tehokas vaihtoehto etenkin lyhyellä kielimatkalla, ja jos opiskelijalla on erityistoiveita oppimisen suhteen.
 • Kaupallisella alalla työskenteleville suosittelemme kurssia, joka muodostuu 10 oppitunnin talousenglannin ryhmäopetuksesta sekä 20 viikkotunnin peruskurssista.
 • GCI:llä on mahdollista suorittaa myös valmennuskursseja kielitutkintoihin sekä erityisalojen kesäkursseja.
 • Kurssityyppejä voi halutessaan yhdistellä useamman viikon pituisella kielimatkalla.

Galwayn kielikoulun mukavilla opettajilla on kaikilla korkeakoulututkinto ja monivuotinen kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Tunneilla käytetään aina selkeää englannin kieltä.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikki Galwayn kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen englannin kielen opiskeluun kehitettyjä. Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan, mutta voit hankkia ne koululta lisämaksusta. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Erityisalojen kesäkurssit

Kolmen viikon intensiivisillä kesäkursseilla opiskellaan englanniksi oman viiteryhmän kesken. Erityisalojen kurssit ovat oiva tilaisuus verkostoitua kansainvälisesti, kehittää ja päivittää osaamistaan ja saada tietoa oman alan työtavoista eri maissa. 

Kesäkursseilla on 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa. Oppituntien kesto on aina 45 minuuttia, ja tunnit pidetään iltapäivisin. Kolmen viikon kurssi sisältää yhden ilmaisen viikon englannin peruskurssia.

Voit valita näistä kursseista:

 • Leadership & Management:     aloituspäivä 6.7.2020
 • Marketing & Social Media:        aloituspäivä 27.7.2020
 • Business & Entrepreneurship: aloituspäivä 17.8.2020

Kurssille osallistumiseen vaaditaan vähintään englannin osaamistaso B2. Kurssin jälkeen kaikki osallistujat saavat todistuksen kurssin suorittamisesta. Alaikäraja erityisalojen kesäkursseille on 18 vuotta.

Tutustu tarkemmin kurssien sisältöön alla olevasta linkistä!

Erityisalojen kesäkurssit Galwayssa

Englannin kurssit 50+

Galway Cultural Institutessa voi aloittaa yli 50-vuotiaille suunnatun kurssin joko kesä- tai syyskuussa. Kurssin kesto on kaksi viikkoa. 50+ -kurssin ohjelmaan kuuluu 20 oppituntia englantia viikossa sekä mielenkiintoinen vapaa-ajan ohjelma.

Englannin kurssin opetus järjestetään omissa 50+ -ryhmissä tasoilla A2-B2. Jos tasosi on jokin muu, voit liittyä aikuisten puolen opetusryhmään, mutta osallistua 50+ -kurssin vapaa-ajan ohjelmaan. Opetuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti keskustelutaitoihin ja puhevarmuuden lisäämiseen.

Vapaa-ajan ohjelmaan sisältyy yhteensä kuusi iltapäiväaktiviteettia, kolme iltatapahtumaa sekä yhden kokopäiväretken kahden viikon aikana. Retki tehdään tyypillisesti Moherin kallioille. Ohjelman sisältö vaihtelee ajankohdan ja sään mukaan.

Kurssiin saa sisällytettyä majoituksen isäntäperheessä tai opiskelija-asuntolassa. Pelkän kurssin varaaminen on myös mahdollista, jos majoituksen haluaa järjestää mieluummin itse. 

50+ -kurssin hintaan sisältyy bussiliput Dublinin lentokentältä Galwayhin ja takaisin, sekä henkilökohtainen kuljetus Galwayn linja-autoasemalta majoitukseen tulomatkalla.

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Galwayn kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa paikallisissa isäntäperheissä.

Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, ja matka taittuu kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä noin 10-25 minuutissa. Galwayn isäntäperheet tarjoavat kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen arkipäivinä puolihoidolla ja viikonloppuisin täysihoidolla. Lisämaksua vastaan voi varata isäntäperhemajoituksen omalla kylpyhuoneella.

Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua Galwayn kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista tulee ilmoittaa englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä.

Opiskelija-asuntola

Galwayn kielikurssin ajan voi majoittua yhdessä koulun opiskelija-asuntoloista. Opiskelija-asuntolat koostuvat pienemmistä asunnoista. Asuntojen yhden ja kahden hengen huoneet ovat kaikki viihtyisiä ja käytännöllisesti kalustettuja. Muiden opiskelijoiden kanssa jaettavissa asunnoissa on helppo tutustua muihin, eri maista saapuviin kurssilaisiin.

Huoneen voi varata myös omalla kylpyhuoneella. Asuntolamajoitus on suosittua, joten varaus tulisi tehdä hyvissä ajoin!

Asunnoissa on tyypillisesti kaksi makuuhuonetta, TV, pesukone, yhteinen olohuone, kylpyhuone sekä täysin varusteltu keittonurkkaus. Majoituksen hintaan kuuluu internet-yhteys. Tämä majoitusmuoto on tarjolla vain yli 18-vuotiaille kurssilaisille.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat pääasiassa kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin.

Kuljetus ja lennot

Lentokenttäkuljetukset voi varata lisähinnasta. Myös julkisilla kulkuvälineillä tavoittaa Galwayn helposti. Esimerkiksi Dublinin lentokentältä on suora bussiyhteys.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme lentojen löytämisessä ja julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Vapaa-ajan ohjelma täydentää kielikurssia. Galway Cultural Institute järjestää viikottain 2-3 aktiviteettia, mm. kursseja irlantilaisista tansseista, kirjallisuudesta ja musiikista, opiskelijajuhlia, pubi-iltoja, urheilua ja kaupunkikierroksia.

Lisäksi Galwayn kielikoulu järjestää kerran viikossa päiväretkiä lähiympäristöön, esimerkiksi Connemaraan, Aranin saarille, Galwayn akvaarioon ja Moherin kallioille. Myös parin tunnin matkan päässä sijaitseva pääkaupunki Dublin houkuttelee monia Galwayn kielikurssilaisia jännittävällä historiallaan ja sykkivällä yöelämällään.

Vapaa-ajan ohjelma on mahtava tilaisuus nähdä lisää Irlantia ja harjoitella opittuja englannin kielen taitoja myös luokkahuoneen ulkopuolella. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä. Ohjelma vaihtelee sesongin mukaan. 

Koulun henkilökunta neuvoo mielellään myös omatoimisten retkien järjestämisessä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Irlantilaista musiikkia
 • Salthillin ranta
 • Konsertteja
 • Leffailtoja
 • Connemara
 • Cliffs of Moher
 • Aransaaret

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 26 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30 ja 3 afternoons
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30 ja 3 afternoons
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
50 Plus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 6 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 6 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30 ja 3 afternoons
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30 ja 5 afternoons
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:00 ja 5 afternoons
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:00 ja 5 afternoons
Kielitaitotasot B2, C1, C2