Englannin kielikurssit Limerick

Kielimatkalla Limerickissä englantia opiskellaan sympaattisessa kaupunkimiljöössä! 

Limerick on Dublinin ja Corkin rinnalla Irlannin tärkeimpiä yliopistokaupunkeja. Limerick on ihanteellinen kielimatkakohde irlantilaisen kulttuurin ja myös shoppailun ystäville. Kaupungissa on lisäksi lukuisia gallerioita, teattereita ja konsertteja. Kaupungin yli 15 000 opiskelijaa pitävät huolen vilkkaasta yöelämästä tyypillisissä irlantilaisissa pubeissa ja trendikkäissä baareissa.

Kielimatkalle Limerickiin - ota nämä huomioon

  • Milloin Limerickiin kannattaa matkustaa? Limerickin ilmasto on hyvin leuto suurimman osan vuodesta. Paras sää ajoittuu keväästä syksyyn, kun on lämpimintä ja kuivinta.
  • Miten päääsen perille? Helsingistä lähtee suoria lentoja Dubliniin. Dublinin kentältä on suora, noin 2,5 tunnin bussiyhteys Limerickiin.
  • Kenelle Limerick sopii parhaiten? Monipuolisella kaupungilla on paljon tarjottavaa kaikenikäisille kielikurssilaisille, kuten upeita luontokohteita. Limerick sopii myös budjettimatkailijalle.
  • Hintataso Limerickissä? Limerick on edullinen kohde englannin kielimatkalle, ja kaupungista löytyvät Irlannin edullisimmat kielikurssit.

Kielimatka ikivanhaan Limerickiin

Limerick sijaitsee Länsi-Irlannin sydämessä ja on samannimisen kreivikunnan pääkaupunki. Alueella on ollut asutusta vuosisatojen ajan, ja Limerickin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovatkin keskiaikainen King John’s Castle, People’s Park ja St. Mary’s Cathedral. 

Kielimatkalla Limerickissä aikaa jää kaupunkiin sekä paikalliseen elämänmenoon tutustumiseen. Veneajelu Limerickin läpi virtaavalla Shannon-joella on mahtava kokemus, jota ei kannata jättää välistä!

Retkiä smaragdisaarella

Irlanti on tunnettu vihreästä luonnostaan, eikä Limerickin lähiseutu ole poikkeus. Patikoida voi vaikkapa Ballyhouran kukkuloille tai vierailla Lough gurissa. 

Maan länsirannikolla sijaitsee Cliffs of Moher, Irlannin tunnetuin nähtävyys. Yli 200 metriä korkea ja kahdeksan kilometriä leveä rantakallio on henkeäsalpaava näky, joka on koettava itse.

Limerickistä voi myös helposti tehdä retkiä Irlannin länsiosiin kielimatkan aikana. Suosituimpiin retkikohteisiin kuuluu Connemaran kansallispuisto järvineen, niittyineen ja kukkuloineen, Aransaaret sekä eloisa kulttuurikaupunki Galway.

Liikkuminen Limerickissä

Limerickin keskustassa liikkuu helposti kävellen ja kaupungin alueella toimii myös tiheä bussiverkosto. Kauempana oleviin kohteisiin pääsee kätevästi myös junalla. Irlannin julkisissa kulkuneuvoissa on helpointa ja edullisinta käyttää Leap Card -matkakorttia, joka toimii eri kaupungeissa.

Yhdistä kohteita

Pidemmällä kielimatkalla voi tutustua saaren muihinkin kohteisiin. Opintoja voi helposti jatkaa vaikka pääkaupunki Dublinissa tai idyllisessä Galwayssa.

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,37 / 10

Arvioiden määrä: 21

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
21 Espanja 2 Limerick Language Centre 9.20
18 Espanja 12 Limerick Language Centre 7.30
23 Espanja 10 Limerick Language Centre 7.07
39 Espanja 3 Limerick Language Centre 4.78
41 Espanja 1 Limerick Language Centre 9.30
33 Espanja 2 Limerick Language Centre 7.20
25 Espanja 4 Limerick Language Centre 8.65
51 Espanja 1 Limerick Language Centre 8.47
30 Espanja 5 Limerick Language Centre 9.05
22 Suomi 1 Limerick Language Centre 9.17
36 Espanja 3 Limerick Language Centre 9.64
23 2 Limerick Language Centre 9.09
34 Espanja 2 Limerick Language Centre 8.10
22 16 Limerick Language Centre 8.68
24 Espanja 2 Limerick Language Centre 9.28
4 Limerick Language Centre 8.68
23 Saksa 4 Limerick Language Centre 9.02
20 Espanja 3 Limerick Language Centre 8.56
25 Espanja 2 Limerick Language Centre 7.76
25 Espanja 12 Limerick Language Centre 8.79
24 Ranska 5 Limerick Language Centre 8.04