Englannin kielikurssit Kanadassa

Englannin kielikurssit Kanadassa. Speak & Fun Kielimatkat.

Englannin kielimatkalle Kanadaan?

Satumaisen kaunis luonto, kiehtovat metropolit ja ystävälliset asukkaat tekevät Kanadasta vetovoimaisen kielimatkakohteen. Etenkin talviurheilulajeista kiinnostuneelle Kanada on mitä parhain kohdemaa, mutta myös kesäkausi on hyvä ajankohta Kanadan kielimatkalle.

Iloista englannin opiskelua kielikurssilla

Kurssivalikoimaan kuuluu ryhmä- ja yksityiskursseja sekä kielitutkintoon valmentavia kursseja. Kurssikohteita on myös mahdollista yhdistää, jos toiveena on kokea useampi pohjoisamerikkalainen kaupunki saman kielimatkan aikana.

Yhteistyökoulujemme motivoituneet opettajat tekevät englannin opiskelusta helppoa ja hauskaa. Paikalliset kielikoulut täyttävät korkeat laatuvaatimukset, ja vapaa-ajalla on mahdollisuus harrastaa ja tehdä retkiä lähialueiden upeaan luontoon. 

Talviurheilua ja näyttäviä nähtävyyksiä

Kaksikielisessä Kanadassa brittiläiseen ja ranskalaiseen kulttuuriin heijastelee Yhdysvaltojen vaikutus, mutta myös alkuperäiskansojen kulttuuri on tärkeä osa Kanadaa. 

Kansallislajit haavipallo ja jääkiekko ovat Kanadassa erityisen suosittuja, mutta myös esimerkiksi curlingia seurataan aktiivisesti. Hockey Hall of Fame Torontossa on ehdottomasti jokaisen jääkiekkofanin vierailulistalla, ja kannattaa harkita myös käymistä ainakin yhdessä NHL:n kanadalaisjoukkueen kotipelissä. 

Maan tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat maailman toiseksi korkein vapaasti seisova rakennelma CN Tower ja Rogers Center -stadiumi. Kanadassa sijaitsee Pohjois-Amerikan suurin hiihtokeskus, Whistler-Blackcomb. 

Monille kauneinta Kanadaa edustavat maan valtavat erämaat ja lukuisat kansallispuistot. Kaupunki-ihmiselle löytyy kuitenkin maasta myös kansainvälisiä metropoleja.

Viisumi Kanadaan

Suomen kansalaiset eivät tarvitse alle kuuden kuukauden mittaiseen oleskeluun lainkaan viisumia. Maahan saapuessasi sinulla tulee olla Suomen passi, joka on voimassa vielä kolme kuukautta oleskelun jälkeen. Kanadaan matkustamiseen tarvitset ainostaan eTa-matkustusluvan.
 

Kiinnostuitko? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!