Kielikurssit Kanadassa

Kielimatka Kanadaan on loistava vaihtoehto sinulle, jos haluat englannin oppimisen lisäksi saada mahdollisimman paljon irti matkastasi! Satumaisen kaunis luonto, kiehtovat metropolit ja ystävälliset asukkaat odottavat sinua Kanadan kielimatkakohteissa.

Valitse kohde oman kiinnostuksesi mukaan: Kanadan kielikurssin voit viettää suurkaupungissa, tai vaikka lasketellen vapaa-ajallasi. Yhteistyökoulujemme motivoituneet opettajat tekevät englannin opiskelusta hauskaa, ja kaksikielisyys tuo lisämahdollisuuksia kielten oppimiseen Kanadassa. Tunnet varmasti pian olevasi kuin kotonasi lämminhenkisessä Kanadassa!

Kanada on tunnettu korkeasta elämänlaadustaan. Myös paikalliset kielikoulut täyttävät korkeat laatuvaatimukset, ja pääset halutessasi harrastamaan ja tekemään retkiä lähialueiden upeaan luontoon. Talviurheilulajeista kiinnostuneelle Kanada on mitä parhain kohdemaa! Kanadan kurssivalikoimasta löydät myös oman kielikurssin nuorille.  

Kulttuuria ja urheilua

USA voi olla kansojen sulatusuuni, mutta Kanada on kansojen mosaiikki. Monikansallinen valtio muodostuu eri kansanryhmän tuomista omista, värikkäistä paloistaan. Kaksikielisessä Kanadassa brittiläiseen ja ranskalaiseen kulttuuriin heijastelee Yhdysvaltain vaikutus, ja alkuperäiskansojen omat kulttuurit ovat oma tärkeä osansa mosaiikkia. 

Kanadan symboleita ovat vaahteranlehti, majava, vaahterasiirappi ja ratsupoliisi. Quebecin osavaltio onkin maailman suurin vaahterasiirapin tuottaja. Ruokakulttuuriltaan Kanada on hyvin moninainen: itäisissä provinsseissa suosittua on meriruoka kuten hummerit ja turska, Manitobassa on nähtävissä itäeurooppalaisen ruokakulttuurin vaikutukset mm. makkaran ja pieroigeiden muodossa ja New Brunswickissä ruoan vaikutteet tulevat ranskalaisen keittiön piiristä. Jos aika ei riitä kiertää koko Kanadaa, kannattaa suunnata Ontarioon, joka on moninaisen ruokakulttuurinsa ansiosta kuin Kanada pienoiskoossa!

Talviurheilulajien harrastajalle Kanadalla on paljon tarjottavaa, mutta myös penkkiurheilija pääsee nauttimaan urheiluhuumasta. Kansallislajit haavipallo ja jääkiekko ovat erityisen suosittuja, mutta myös lajit kuten curling lukeutuvat maan seuratuimpiin. Oma lajinsa on myös amerikkalaista lajitoveriaan muistuttava kanadalainen jalkapallo.

Nähtävää ja koettavaa

Maan tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat maailman toiseksi korkein vapaasti seisova rakennelma CN Tower ja Rogers Center, joka tunnettiin aiemmin nimellä Skydome. Kanadassa sijaitsee Pohjois-Amerikan suurin hiihtokeskus, Whistler-Blackcomb. Hockey Hall of Fame on ehdottomasti jokaisen jääkiekkofanin vierailulistalla, ja kannattaa harkita myös käymistä ainakin yhdessä jonkin NHL:n seitsemän kanadalaisjoukkueen kotipelissä. 

Monille kauneinta Kanadaa edustaa kuitenkin erämaa ja lukuisat Kanadan kansallispuistot! Kanadalaista luontoa katsoessaan ei tarvitse ihmetellä, miksi perinteisintä kanadalaista maalaustaidetta edustavat juuri maisemakuvat. Kaupunki-ihmiselle löytyy kuitenkin maasta myös sykkiviä, kansainvälisiä metropoleja.

Kattavasti kursseja

Kurssivalikoimaan Kanadassa kuuluu mm. ryhmä- ja duokursseja sekä kielitutkintoon valmentavia kursseja. Halutessasi voit myös yhdistää eri kurssikohteita kielimatkasi aikana, jos et halua tyytyä vain yhteen kaupunkiin. Ilmoita toiveesi meille, ja rakennamme sinulle toiveidesi mukaisen kielimatkan.

Kielimatka Kanadaan on hyvä sijoitus myös ammatillisessa mielessä, sillä hyvää englannin kielen taitoa arvostetaan työelämässä. Samalla kielimatka on upea tilaisuus viettää mahtava loma. Ystävysty paikallisten kanssa, vietä aikaasi muiden eri puolilta maailmaa saapuneiden kurssilaisten kanssa ja palaa kotiin huimasti kohentuneiden englannin kielen taitojen sekä upeiden uusien kokemusten kera. Minkä tahansa kielikouluista sitten valitsetkin, koet varmasti unohtumattoman matkan!