Englannin kielikurssit Montreal

Englannin kurssit Montreal

 

Lähde kielimatkalle kaksikieliseen Montrealiin! 3,5 miljoonan asukkaan kaupunki Montreal ei ole ainoastaan Kanadan toiseksi suurin kaupunki, vaan myös yksi maailman suurimmista kaksikielisistä kaupungeista. Niinpä Montreal on ihanteellinen kaupunki oppia tehokkaasti kielikurssilla englantia, ja arkielämässä ranskaa. Montrealin asukkaat ovat aina valmiita puhumaan myös toista äidinkieltään!

Montreal sijaitsee Kanadan itäosassa St. Lorenz -joen saarella. Québecin provinssin veden ympäröimällä pääkaupungilla on kaunis siluetti. Kaupungissa yhdistyvät eurooppalaiset perinteet ja pohjoisamerikkalainen elämäntyyli: mukulakivikadut, modernit toimistorakennukset, suuret vehreät puistot ja historiallinen vanha kaupunki yli 300 vuotta vanhoine taloineen. Vanhan kaupungin lisäksi kuuluvat Montrealin nähtävyyksiin Formula 1 -rata, satama ja St. Catharine Street lukuisine kauppoineen, ravintoloineen ja pubeineen. Täällä voit kierrellä ostoksilla sydämesi kyllyydestä. Montrealin yli kohoaa Mont Royal, joka on antanut kaupungille nimensä. Täältä käsin voit ihastella upeita näkymiä Montrealin ylitse sekä nauttia alueen metsistä ja puistoista.

Montrealin ympäristössä sinua odottaa mahtava luonto lukuisine järvineen, jotka kuuluvat osittain Kanadan kansallispuistoihin. Täällä voit nähdä Kanadan kaunista luontoa kielimatkasi aikana myös vaikkapa patikoiden tai kanootilla.