Englannin kielikurssit Toronto

Kielimatka kansainväliseen Torontoon on täydellinen vaihtoehto monikulttuurisuutta arvostavalle! Toronto on Kanadan suurin kaupunki ja Ontarion osavaltion pääkaupunki, ja viimeisten 20 vuoden aikana on Torontosta kehittynyt maan talouden ja kulttuurin keskus. Taivaita hipovat pilvenpiirtäjät, modernit toimistorakennukset ja kuuluisa televisiotorni luovat kaupungille upean siluetin, jonka erityisiä arkkitehtuurisia kohokohtia ovat Skydome sekä CN Tower, maailman korkein televisiotorni. Englannin kielikurssilla Torontossa saat varmuutta kielen käyttöön, ja pääset tutustumaan tähän kuplivaan metropoliin. 

 

Vastakohtana moderneille toimistorakennuksille ovat Toronton lukuisat kauniit asuinalueet kuten Yorkville. Yhdessä monien puistojen ja viheralueiden, Ontario-järven ja katujen yleisen siisteyden kanssa luovat ne kaupungin miellyttävän tunnelman. Lisäksi Toronton asukkaat ovat tunnettuja vieraanvaraisuudestaan, minkä ansiosta kaupunki on ihanteellinen kohde kielimatkalle. Toronto ei siis syyttä ole tunnettu yhtenä parhaimman elinlaadun kaupunkina, jonka rikosluvut kuuluvat Pohjois-Amerikan suurkaupunkien matalimpiin!

Useista eri maista lähtöisin olevien asukkaidensa ansiosta tarjoaa Toronto vierailijalle värikkään ja eloisan ilmapiirin. Monikulttuurisuutensa ansiosta on Toronto saanut lempinimekseen ”Maailma yhdessä kaupungissa”. Kielimatkasi aikana tarjoavat eri maahanmuuttajien vallitsemat kaupunginosat kuten Little Italy, Chinatown ja Greektown ravintoloineen mahdollisuuden kokeilla erilaisia kulinaristisia herkkuja. Kielikurssisi opetustuntien jälkeen sinulla on Torontossa aina monia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia!