OHC English Toronto

kanada englannin kurssi kielimatka speak fun
kanada englannin kurssi kielimatka speakandfun OHC English TorontoOHC English Toronto kanada englannin kurssi kielimatka speakandfunOHC English TorontoOHC English Toronto kanada englannin kurssi kielimatka speakandfunOHC English TorontoOHC English Toronto kanada englannin kurssi kielimatka speakandfunOHC English Toronto

Innostava ilmapiiri ja osaavat opettajat Torontossa

Toronton kielikoulu OHC English (entinen Sol Schools) sijaitsee kauniisti restauroidussa viktoriaanisessa rakennuksessa, joka kuuluu Kanadan kulttuuriperintöön.

Koulun moderneihin tiloihin kuuluu 18 ilmastoitua luokkahuonetta, kahvila, pieni kirjasto ja keittiö. Lisäksi sinulla on mahdollisuus maksuttomaan nettiyhteyteen, ja voit nauttia koulun puutarhasta sekä oleskelutiloista.

OHC sijaitsee aivan Toronton keskustan läheisyydessä. Liikenneyhteydet ovat hyvät eri puolille kaupunkia, ja esimerkiksi Yorkvillen ostoskortteli sijaitsee lyhyen matkan päässä.

Englannin kielikurssit

Kielimatkalla Torontossa sinulla on läpi vuoden mahdollisuus valita eritasoisia englannin ryhmäkursseja, tutkintokurssin tai yksityisopetusta. Yleiskielen kurssin voi aloittaa Torontossa joka maanantai, ja osaamistaso varmistetaan kielitestillä. Sopivan viikkomäärän saa valita itse.

Jos olet aloittelija tai pitkälle edistynyt englannin osaaja, varmista sopivin aloituspäivä asiakaspalvelustamme.

 • 20 oppitunnin peruskurssi on hyvä vaihtoehto, jos haluat kurssin ohelle paljon vapaa-aikaa. Peruskurssi on myös hyvä vaihtoehto pitkäkestoiseen opiskeluun.
 • Intensiivikursseilla opiskelu on tehokkaampaa, ja opit paljon lyhyessäkin ajassa. Valikoimasta löytyy 25 ja 30 viikoittaisen oppitunnin intensiivikursseja.
 • OHC järjestää myös valmennuskursseja kielitutkintoihin. Tutkintokursseille on omat aloituspäivät.
 • Voit ottaa halutessasi yksityistunteja. Yksityisten oppituntien määrän saa valita itse.

OHC on saanut erittäin hyvää palautetta opetuksen tasosta. Opettajat ovat mukavia, motivoivia ja osaavia. Kaikilla OHC:n opettajilla on korkeakoulututkinto ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä.

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. Oppimateriaaleista veloitetaan erikseen. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Viisumi

Kanadaan matkustaaksesi tarvitset ainoastaan eTa -luvan, jos olet Suomen kansalainen ja sinulla on voimassaoleva passi. Voit opiskella englantia Kanadassa maksimissaan kuusi kuukautta ilman opiskelijaviisumia.

Majoitus

Opiskelija-asunto Student House

Toronton Student House on kurssilaisten keskuudessa erittäin suosittu vaihtoehto. Koulun lähellä sijaitsevassa rakennuksessa on useita asuntoja opiskelijoille. Asunnoissa on keskimäärin kolme makuuhuonetta sekä yhteinen keittiö, olohuone, kylpyhuone ja parveke. Matkaa koululle on noin 10 minuuttia kävellen.

Voit varata Student Housesta yhden hengen huoneen. Varattavissa on joitakin huoneita, joissa on oma wc.

Rakennuksesta löytyy langaton nettiyhteys, ja asunnoissa on TV. Yhteisestä keittiöstä löydät tarvittavat välineet ruoanlaittoa varten. Yhteiset tilat siivotaan kerran viikossa. Lakanat kuuluvat majoituksen hintaan, mutta pyyhkeet asukkaat tuovat mukanaan.

Alaikäraja Student Housessa majoittumiseen on 18 vuotta.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Toronton kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa kanadalaisissa isäntäperheissä. Perheet asuvat 20-45 minuutin matkan päässä kielikoululta, ja matka taittuu helpoiten julkisilla kulkuvälineillä. 

Perheessä majoitut yhden hengen huoneeseen ja saat puolihoidon. Yhdessä matkustavat voivat majoittua kahden hengen huoneeseen. Lisämaksua vastaan on mahdollista varata täysihoito ja huone omalla kylpyhuoneella. Pyykkiä voi pestä noin kerran viikossa.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää yhdellä vaihdolla Torontoon. Kentältä pääsee keskustaan junalla puolessa tunnissa. 

Voit halutessasi myös varata maksullisen kuljetuksen Toronton lentokentältä. Tavoitat kaikki Toronton kielikoulun järjestämät majoitukset myös julkisilla kulkuvälineillä.

Huomaa, että lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä ja julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

OHC järjestää joka viikko vapaa-ajan ohjelmaa opiskelijoilleen. Kaupunkikierrosten, museovierailujen ja yhteisten illanviettojen parissa tutustut helposti muihin opiskelijoihin ja Torontoon.

Viikonloppuisin voit osallistua myös päiväretkille, joita kielikoulu järjestää oppilaiden toiveet huomioon ottaen. Retkiä tehdään esimerkiksi Niagaran putouksille, ranskankieliseen Kanadaan tai maan talviurheilukeskuksiin. Säännöllisesti järjestetään myös koko viikonlopun kestävä retki New Yorkiin.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia ei niitä välttämättä järjestetä. Ohjelma vaihtelee kauden mukaan.

Voit tehdä päiväretkiä oma-aloitteisesti tai yhdessä kurssitovereidesi kanssa Toronton ympäristössä ja nauttia Kanadan vaikuttavasta luonnosta. Kielikoulun paikallinen henkilökunta neuvoo mielellään ja antaa parhaat vinkit vapaa-ajan viettoon kielimatkan aikana!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Kaupunkikierros Torontossa
 • Yhteisiä illanviettoja
 • Urheilutapahtumia (mm. Toronto Raptorsin koripallopeli)
 • CN Tower
 • Montreal
 • Niagaran putoukset
 • Quebec
 • Vaellusretki

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 13:20
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 14:20
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:20
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:20
Kielitaitotasot B2, C1

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,08 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
8.80 9.00 9.00 8.00
9.36 9.70 9.30 9.00