Englannin kielikurssit Vancouver

Englannin kurssit Vancouver

 

Vancouver on loistava kohde kielimatkallesi monipuolisuutensa ansiosta! Vancouver sijaitsee Kanadan länsiosassa, British Columbian osavaltiossa, Rocky Mountainsin ja Tyynenmeren välissä. Tämä ainutlaatuinen sijainti takaa kaupunkikuvan, jonka vertaista saa hakea, ja tarjoaa asukkaille ja vierailijoille laajan skaalan vapaa-ajan aktiviteetteja. Kielimatkallasi pääset näkemään itse, mitä kaikkea Vancouverilla on sinulle tarjota. Vancouverissa on tarjolla myös oma kielikurssi nuorille. 

Vancouveria ympäröivät lukuisat järvet, vuoret, hiekkarannat ja puistot saavat vierailijan usein unohtamaan olevansa noin 1,7 miljoonan asukkaan suurkaupungissa. Rocky Mountains -vuoret heti Vancouverin läheisyydessä tarjoavat upeat mahdollisuudet talviurheilun harrastamiseen, esimerkiksi Whistler-vuorella, yhdellä Pohjois-Amerikan kauneimmista laskettelu- ja lumilautailualueista. Kesällä voit tehdä Vancouverista käsin telttailuretkiä kanadalaiseen erämaahan sekä harrastaa lukuisia ulkoilma-aktiviteetteja.

Myös iltapäivisin kielikurssisi jälkeen tarjoaa Vancouver monenlaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Keskikaupungin Robson Streetiltä löydät lukuisia designer-putiikkeja, romanttisia katukahviloita ja ravintoloita, joiden ruokalistat vilisevät erilaisia kulinaarisia erikoisuuksia. Vancouverin nähtävyyksiin kuuluu myös suosittu Vancouver Aquarium, joka on yksi Pohjois-Amerikan vaikuttavimmista akvaarioista. Vancouver tarjoaa jokaiselle jotakin!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,03 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
36 Suomi 3 IH Vancouver 9.03