Englannin kielikurssit Whistler

Whistlerin upea luonto tarjoaa mahtavat puitteet englannin kielikurssille! Whistler on yksi Pohjois-Amerikan suosituimmista talviurheilualueista ja se sijaitsee Kanadan Brittiläinen Kolumbia -provinssissa. Kielimatka Whistlerissä on juuri sopiva sinulle, jos arvostat jylhiä maisemia sekä kattavia harrastusmahdollisuuksia kaikkina vuodenaikoina. Kielikurssin oppituntien jälkeen sinulle jää runsaasti aikaa nähdä, harrastaa ja retkeillä luonnossa. 

Talvisin Whistler on laskettelijan ja lumilautailijan unelma. Myös kesäkuukausina on Whistler mielenkiintoinen kohde kielimatkalle. Lukuisten vuorten, järvien ja jokien ympäröimä kaupunki tarjoaa loputtomat mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon kuten koskenlaskuun, maastopyöräilyyn, golfiin, riippuliitoon, kanootilla melontaan, tennnikseen tai patikointiin.

Whistlerin kaupunki itsessään tarjoaa asukkaille ja vierailijoille hyvät ostosmahdollisuudet, lukuisia ravintoloita ja baareja, vilkkaan yöelämän diskoineen ja konsertteineen, joista kaikista voit nauttia iltapäivisin ja iltaisin kielikurssisi jälkeen. Whistlerin taide-elämä on myös eloisa ja se tarjoaa monia eri gallerioita, joiden tarjontaa voit kielimatkasi aikana ihailla.

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 10,00 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
32 Suomi 2 IH Whistler 10.00