International House Whistler

kielikoulu whistler kielimatka kanada opi englantia speakandfun opiskele ulkomailla
kielikoulu whistler kielimatka kanada opi englantia speakandfun opiskele ulkomailla IH Whistlerkielikoulu whistler kielimatka kanada opi englantia speakandfun välivuosi IH Whistlerkielikoulu whistler kielimatka kanada opi englantia speakandfun välivuosi IH Whistlerkielikoulu whistler kielimatka kanada opi englantia opiskele ulkomailla purjehdus IH Whistlerkielikoulu whistler kielimatka kanada opi englantia speakandfun melonta IH Whistlerkielikoulu whistler kielimatka kanada opi englantia speakandfun koskenlasku extreme IH Whistlerkielikoulu whistler kielimatka kanada opi englantia speakandfun opiskele ulkomailla IH Whistlerkielikoulu whistler kielimatka kanada opi englantia speakandfun opiskele ulkomailla laskettelu IH Whistlerkielikoulu whistler kielikurssi kanada opi englantia vaellus IH Whistlerkielikoulu whistler kielimatka kanada opi englantia speakandfun opiskele ulkomailla laskettelu IH Whistlerkielikoulu whistler kielimatka kanada opi englantia speakandfun opiskele ulkomailla IH Whistlerkielikoulu whistler kielimatka kanada opi englantia speakandfun opiskele ulkomailla laskettelu IH Whistler

Extreme-urheilua ja englannin opiskelua Whistlerissä

Kielikoulu International House sijaitsee vuoristoalueella Länsi-Kanadassa, yhdessä Pohjois-Amerikan suosituimmista hiihtokeskuksista. Koulurakennus sijaitsee Whistler Villagessa, 10 minuutin päässä Whistlerin keskustasta.

IH Whistler kuuluu Kanadan johtaviin kielikouluihin. Kaikilla koulun opettajilla on korkeakoulututkinto ja takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. Kielikoulu on pieni, ja tunnelma siellä erittäin kodinomainen.

Englannin kielikurssit

Englannin kursseja on Whistlerissä sekä vasta-alkajille että jo edistyneemmille kielen opiskelijoille. Yhdessä opetusryhmässä on korkeintaan kymmenen opiskelijaa, ja yhden oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Englannin kurssien aikataulu mahdollistaa aktiivisen harrastamisen kurssin ohessa. Talvisin oppitunteja pidetään vuorotellen aamu- ja iltapäivisin, jotta rinteeseen pääsee myös aamuisin. Kesäisin oppitunteja on aamusta iltapäivään.

Voit valita näistä kursseista:

 • Lomakurssi, ryhmäopetusta 15 oppituntia viikossa
 • Peruskurssi, ryhmäopetusta 20 oppituntia viikossa
 • Intensiivikurssi,  ryhmäopetusta 30 oppituntia viikossa

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua joko isäntäperheessä tai Student Housessa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Etenkin talvisesongin aikaan majoitus Whistlerissä on erittäin kysyttyä. Suosittelemme varaamaan kurssin ja majoituksen hyvissä ajoin. Pyynnöstä Whistlerin kielikoulu järjestää majoitusta myös alueen hotelleissa.

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssin ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Isäntäperhe

Tutustu aidosti paikalliseen elämäntyyliin ja -tapoihin asumalla paikallisessa perheessä! Isäntäperheet ovat tarkoin valittuja, ja monet ovat olleet vuosia mukana toiminnassa. Majoituksen hintaan sisältyy puolihoito, ja käytössäsi on oma yhden hengen huone.

Yhdessä matkustaville on myös kahden hengen huoneita. Langaton nettiyhteys ja pyykinpesu kuuluvat hintaan. Perheet asuvat viihtyisillä alueilla, hyvien yhteyksien päässä kielikoululta.

Student House

Student House sijaitsee Creeksidessä, aivan Whistler-vuorten juurella. Creekside on 10 minuutin bussimatkan päässä Whistler Villagesta ja koulusta. Voit valita joko yksityisen tai jaetun huoneen. Huoneissa on langaton nettiyhteys. Voit myös käyttää yhteistä keittiötä ja pestä pyykkiä.

Student House sijaitsee lähellä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Kävelyetäisyydeltä löytyy lisäksi kuntosali ja joogastudio. Kesäisin voit myös viettää aikaa läheisessä Alpha Lake-puistossa, josta löytyy eri urheilumahdollisuuksia.

Majoitus on tarkoitettu vain yli 19-vuotiaille opiskelijoille.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Whistleriä lähin lentokenttä on Vancouverin kansainvälinen lentokenttä, josta pääsee bussilla 2,5 tunnissa Whistleriin. Halutessasi voit varata maksullisen lentokenttäkuljetuksen tai saapua kaupunkiin omatoimisesti.

Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan. Neuvomme myös mielellämme sopivien lentojen varaamisessa.

Vapaa-ajan ohjelma

IH Whistler järjestää viikoittain paljon ohjelmaa myös vapaa-ajalle. Ohjelmaan osallistumalla voit syventää englannin kielen taitojasi ja täydentää kielimatkaasi. Osa retkistä on omakustanteisia, ja koulu järjestää myös ilmaisia aktiviteetteja opiskelijoilleen. Whistlerissä ei tekeminen lopu kesken!

Viikonloppuisin voit osallistua pidemmille retkille lähiseudulle tai kokeilla erilaisia extreme-lajeja. Alueella on erittäin paljon tarjontaa, ja koulun paikallinen henkilökunta neuvoo mielellään myös omatoimisen vapaa-ajan toiminnan järjestämisessä.

Seuraavia aktiviteetteja ja retkiä järjestetään säännöllisesti:

 • Hiihtoa/laskettelua
 • Kiipeilyä
 • Koskenlaskua
 • Vaellusta
 • Retki Vancouveriin
 • NHL-jääkiekkopeli Vancouverissa

Tyypillisiä lajeja Whistlerissä ovat mm. seuraavat:

 • Kalastus
 • Moottorikelkkailu
 • Benji-hyppy
 • Golf
 • Ratsastus
 • Maasto- ja vuoristopyöräily
 • Alppihiihto

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:00
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina, torstaina ja perjantaina 8:30 - 12:35; tiistaina ja torstaina 14:00 - 18:15
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2