Kielikurssit Maltalla

Kielimatkalla Maltalla voit opiskella englantia Välimerellä!  

Malta on ollut pitkään suosituimpia kielimatkakohteitamme. Maltan kulttuuri on ainutlaatuinen sekoitus englantilaista, espanjalaista, italialaista ja arabialaista kulttuuria. Pienen ja viehättävän saaren 400 000 asukasta tunnetaan värikkäistä juhlistaan, jotka saattavat kestää useita päiviä. Maltan saarivaltio hurmaa kaikki kielikurssilaiset, kiitos kauniiden rantojen, kristallinkirkkaan veden ja ainutlaatuisen kulttuuriympäristön. 

Englanti on Maltan toinen virallinen kieli paikallisen maltan kielen ohella, ja sitä puhutaan lähes kaikkialla. Englannin kielikurssilla Maltalla opit käyttämään englantia kaikenlaisissa tilanteissa. Jos valitset majoitusmuodoksi isäntäperheen, pääset kielimatkasi alusta alkaen sisään paikalliseen elämäntapaan. Kattavasta kurssitarjonnasta löydät muun muassa englannin peruskursseja, nuorten kursseja sekä suositun 50+ -kurssin pääkaupungissa Vallettassa. 

Kulttuuria ja aktiviteettejä

Viehättävällä saarella on todella paljon vaihtoehtoja vapaa-ajan toiminnalle. Kielikurssisi aikana voit tutustua saaren kyliin ja kaupunkeihin, joissa pitkä historia Välimeren keskeisenä kauppapaikkana näkyy kaikkialla. Vieraile esimerkiksi saaren lukuisissa temppeleissä, museoissa ja luontokohteissa. Maltalla sijaitsee peräti kolme Unescon maailmanperintökohdetta. Voit kokeilla myös useita eri vesiurheilulajeja kuten surffaamista, sukeltamista tai purjehdusta. Jos olet kiinnostunut ratsastuksesta tai golfista, Maltan vehreä maaseutu tarjoaa oivat puitteet niiden harrastamiseen. Saaren ruokakulttuuri on monipuolinen yhdistelmä välimerellistä sekä arabialaista keittiötä.

Kahdesta pääsaaresta koostuva Malta on vain 316km² kokoinen, joten paikasta toiseen liikkuminen on helppoa ja edullista. Kielikurssin oppituntien jälkeen sinulle jää runsaasti aikaa nähdä, kokea ja harrastaa. 

Neljä aurinkoista kohdetta

Malta on loistava kielimatkakohde, kun haluat parantaa kielitaitoasi ja samalla nauttia upeasta ilmastosta. Maltan kielikoulut sijaitsevat neljässä hurmaavassa kohteessa, joista käsin on helppo liikkua joka puolelle saarta. Pääkaupunki Valletta sopii kulttuurista nauttivalle ja Saint Paul's Bay rantaelämää rakastavalle matkailijalle. Swieqi on erinomainen kohde rentouttavaa lomaa kaipaavalle, ja Marsascalassa järjestetään kansainvälisiä kursseja nuorille. Kaikki Maltan kielikoulut ovat uudenaikaisia ja sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä.