Englannin kielimatkat Maltalle

Englannin kielikurssit Maltalla. Speak & Fun Kielimatkat.

Kielimatka Maltalle on hieno tilaisuus opiskella englantia Välimerellä!  

Malta on ollut pitkään suosituimpia kielimatkakohteitamme. Maltan kulttuuri on ainutlaatuinen sekoitus englantilaista, espanjalaista, italialaista ja arabialaista kulttuuria. Tunnelma saarella on välitön ja rento!

Englanti on maltan kielen rinnalla maan toinen virallinen kieli, joten Maltalla opit käyttämään englantia kaikenlaisissa tilanteissa. Kattavasta kurssitarjonnasta löydät muun muassa yleisenglannin kursseja aikuisille, nuorten kursseja sekä suositun 50+ -kurssin pääkaupungissa Vallettassa. 

Moni valitsee kielimatkalla Maltalla yksityisopetusta, sillä se on edullisempaa kuin muissa englannin kielen kohteissa. Malta sopii loistavasti myös perheen yhteiselle kielikurssille.

Neljä aurinkoista kohdetta

Malta on loistava kielimatkakohde, kun haluat parantaa kielitaitoasi ja samalla nauttia upeasta ilmastosta. Kaikki Maltan kielikoulut ovat tasokkaita, ja etenkin opettajat saavat jatkuvasti erinomaista palautetta asiakkailtamme.

Pääkaupunki Valletta sopii kulttuurista nauttivalle ja Saint Paul's Bay rantaelämää rakastavalle kielimatkailijalle sekä perheille. Swieqi on erinomainen kohde rentouttavaa lomaa kaipaavalle, ja Marsascalassa järjestetään kansainvälisiä kursseja nuorille.

Kaikki Maltan kielikoulut sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä. Voit varata kauttamme majoituksen esimerkiksi isäntäperheessä tai omassa huoneistossa. Majoituksen voi järjestää myös itse!

 

Englannin kielikurssit Maltalla. Speak & Fun Kielimatkat

Kulttuuria ja vapaa-aikaa

Viehättävällä saarella on todella paljon vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon. Kahdesta pääsaaresta koostuva Malta on vain 316km² kokoinen, joten paikasta toiseen liikkuminen on helppoa ja edullista. Kielikurssin oppituntien jälkeen sinulle jää runsaasti aikaa nähdä, kokea ja harrastaa.

Maltan pitkä historia Välimeren keskeisenä kauppapaikkana näkyy kaikkialla, ja saarella sijaitsee peräti kolme Unescon maailmanperintökohdetta. Vieraile esimerkiksi saaren lukuisissa temppeleissä, museoissa ja luontokohteissa.

Voit kokeilla myös useita eri vesiurheilulajeja kuten surffaamista, sukeltamista tai purjehdusta. Jos olet kiinnostunut ratsastuksesta tai golfista, Maltan maaseutu tarjoaa oivat puitteet niiden harrastamiseen. Saaren ruokakulttuuri on monipuolinen yhdistelmä välimerellistä sekä arabialaista keittiötä.

Heräsikö kysymyksiä? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!