Englannin kielikurssit Marsascala

Marsascalaan ei järjestetä kielimatkoja vuonna 2020.

Malta on ollut pitkään yksi suosituimmista nuorten matkailukohteista. Kielimatkalla Marsascalassa on loistavat mahdollisuudet tavata muita Maltalle saapuneita nuoria. Englantia opiskellaan aurinkoisessa ilmastossa rantojen ja aktiviteettien läheisyydessä.

Marsascalan pieni rantakaupunki sijaitsee Maltan itäosassa. Sen pienet poukamat ja rannat hehkuvat paikallista ilmapiiriä ja tiivistä rantatunnelmaa. Kielikurssilainen pääsee nauttimaan lukuisista beach partyista ja hauskoista aktiviteeteista iloisessa porukassa.

Kielimatkalle Marsascalaan - ota nämä huomioon

  • Kenelle Marsascala sopii parhaiten? Marsascala sopii kohteeksi kaikenikäisille nuorille. Rauhallisessa kaupungissa on helppo liikkua kävellen.
  • Minne varata lennot? Helsinki-Vantaalta lähtee kesäkaudella suoria lentoja Maltan kansainväliselle kentälle, josta on kuljetus Marsascalaan.
  • Mitä ottaa mukaan? Marsascalaan kannattaa ottaa mukaan positiivinen asenne, uikkari ja mukavia vaatteita. Luvassa on paljon hauskanpitoa, rantaelämää ja liikuntaa!

Idyllinen kalastajakylä

Kesäkuukaudet herättävät Marsascalan ja sen rannat eloon, ja kaupungissa vierailee sekä paikallisia että matkailijoita. Marsascala oli ennen tyypillinen kalastajakylä.

Paikalliset asukkaat Marsascalassa ovat erittäin vieraanvaraisia, ja heidän kanssaan on helppo kommunikoida englanniksi. Maltan viralliset kielet ovat malta ja englanti, ja paikallisten englannin kielitaito onkin yleensä erinomainen.

Liikkuminen Marsascalassa

Pienen kokonsa vuoksi Marascalassa liikkuu sujuvasti jalan. Kuitenkin on syytä ottaa huomioon, että maaston korkeuserot vaihtelevat. On siis syytä varautua ylä- ja alamäkiin, sekä kapeisiin katuihin.

Jos majoittuu hieman kauempana keskustasta, paikallisbussia voi käyttää tarvittaessa kielimatkan aikana. Bussit ovat todella helppokäyttöisiä.

Monet ranta-aktiviteetit

Monipuolista toimintaa riittää Maltan kielimatkan aikana. Kesäisen lämpimät ilmat vetävät ihmiset rannoille viettämään aikaa ja pelaamaan rantapelejä. Kesäiltainen nuotio St. Thomas Bayn rannalla uusien ystävien kanssa on unohtumaton kokemus.

Vauhdista nauttivat voivat harrastaa vesiurheilua ja ajaa vaikka vesiskootterilla. Vaihtoehtoisesti kulttuurin ystäville lukemattomat vanhat rakennukset kertovat Maltan historiasta. Niiden tutkimisessa riittää kielikurssilaiselle tehtävää.

Pyydä tarjous!

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,73 / 10

Arvioiden määrä: 9

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
17 Espanja 2 Easy Marsascala - Junior 8.71
15 Espanja 2 Easy Marsascala - Junior 9.02
16 Espanja 2 Easy Marsascala - Junior 8.50
15 3 Easy Marsascala - Junior 8.80
15 2 Easy Marsascala - Junior 8.32
16 3 Easy Marsascala - Junior 8.80
16 2 Easy Marsascala - Junior 8.80
16 2 Easy Marsascala - Junior 8.80
16 2 Easy Marsascala - Junior 8.80