Englannin kielikurssit Marsascala

Malta kutsuu opiskelemaan englantia! 

Pienestä Välimeren saaresta on kehkeytynyt yksi suosituimmista nuorten kielimatkakohteista, sillä Maltalla voit opiskella englantia lämpimässä ja aurinkoisessa ilmastossa. Tapaat eri puolilta maailmaa tulevia nuoria ja saat monia uusia ystäviä. Englannin opiskelu ei voisi olla hauskempaa, kun vierellä kimaltelee sinisenä hohtava meri ja aurinko paistaa joka päivä! 

Marsascala on upea pikkukaupunki Maltan itäosassa, ja sieltä löytyy lukemattomia vanhoja rakennuksia. Rantailmojen ansiosta Marsascalasta löytyy myös aina beach partyja, hyväntuulisia ihmisiä ja paljon tekemistä. Marsascalaan tutustumisen lisäksi voit tehdä retkiä muihin Maltan kaupunkeihin, harrastaa rantalenttistä ja vesiurheilua, nauttia kesäilloista nuotion äärellä meren rannalla... Vaihtoehtoja on vaikka kuinka!

Marsascalan asukkaat ovat erityisen vieraanvaraisia, ja englannin käyttäminen heidän kanssaan on todella vaivatonta. Maltalla puhutaan sekä maltaa että englantia virallisina kielinä, mutta paikallisten englanninkielen taito on erinomaista. Lisäksi kansainvälisellä nuorten kielikurssilla tulet saamaan kavereita kaikkialta maailmasta! Opit siis englantia melkein huomaamattasi. 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,73 / 10

Arvioiden määrä: 9

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
17 Espanja 2 Easy Marsascala - Junior 8.71
15 Espanja 2 Easy Marsascala - Junior 9.02
16 Espanja 2 Easy Marsascala - Junior 8.50
15 3 Easy Marsascala - Junior 8.80
15 2 Easy Marsascala - Junior 8.32
16 3 Easy Marsascala - Junior 8.80
16 2 Easy Marsascala - Junior 8.80
16 2 Easy Marsascala - Junior 8.80
16 2 Easy Marsascala - Junior 8.80